8000 TL Sistem Toplama

neymar_fato

Öğrenci
Reaksiyon puanı
25
şimdi bilgisayar toplamak bir sanatttır kaaşim
hele hele bunun gibi hardcore yapacaksan ayrı bir zevktir
ama dikkat edilcek nokta herşeyin en son cıkanı yada en pahalı değil
en uyumlu sistemi yapmaktır
sonra bildiğin gibi işte tek rakibim thy dersin xD

frisby714

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
şimdi bilgisayar toplamak bir sanatttır kaaşim
hele hele bunun gibi hardcore yapacaksan ayrı bir zevktir
ama dikkat edilcek nokta herşeyin en son cıkanı yada en pahalı değil
en uyumlu sistemi yapmaktır
sonra bildiğin gibi işte tek rakibim thy dersin xD
Bugün içinde kafamdakini paylaşıcam beklemede kal lütfen:D

pillibebek_

Profesör
Reaksiyon puanı
145
anakart seçimi gayet güzel ses kartına ihtiyacın olmadığı gibi bir çok ses kartından daha kaliteli onbord ses çıkışı var ama saınırım eski bir anakart. Alternatif olarak MSI m7 tercih edebilirsin.
ramlerde Mhz olduğu kadar CL (Cas Latency) dikkat etmende fayda var. Mhz olarak çok yüksek değerlere ihtiyacın olacağını düşünmüyorum.
ekran kartın ise bence çok önemli nvidia olması iyi olur örneğin; ASUS GTX1080 ROG STRIX
monitör 2k 144hz iyi seçim olur.

kalanlar zevkine göre ;)

daha çok para verebilirim dersen i7 6900k yapıştır derim :D

Sen bunları bu bütçeye yerleştir sana sistemi hediye ediyorum

M

Murat Burç

SDN Okuru
Arkadaşlar bir şey soricam r9 285x2 bildiğim kadariyla 4k gamingtde titan xden daha performanslı 1080 ve 1070e göre durumu nasıl

ahmetgunduz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
öncelikle öğle "ağzı olan konuşuyor" bilmem ne ayıptır yakışmıyor. zaten formlara yorum yazan biri değilimdir. sevdiğim bir konu ve site olduğu için yazdım. ben illede o parçaları alsın diye diretmedim tercihleri o yönde olması güzel olur diye söylemiştim. kaldı ki ark yinede listesini yapmış 2k değil fullhd monitör koymuş. ilerde daha çok parası olur daha iyisini toplar konu o değildi bana göre. Asıl anlatmak istediğim yazdığım parçalar birbirine yakışıyor diye yazdım. yani 1080p bir monitör için gtx1080 ekran kartı ve 5820k işlemci çok fazla. Hani bilemiyorum, arkadaş sadece oyun oynamak için mi topluyor? Tercih meselesi tabi ki ama ben 1080p monitör ile oyun oynamak istersem 980 970 ler bile yeterli olacaktır. Madem bütçe meselesi durum bu yani.

her neyse pc toplayıcı arkadaşım diğer arkadaşlara rağmen ben yinede yazayım, madem 1080 alacaksın belki yardımcı olur tercih senin tabi ki;

Asus Rog Strix Gtx 1080 Gaming - Boost Clock : 1936 MHz / Base Clock : 1784 MHz
Evga Gtx 1080 Ftw Gaming Acx 3.0 - Boost Clock : 1860 MHz / Base Clock : 1721 MHz

Alecont

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Öncelikle dediklerini 8k ya yerleştiremezsin. Ayrıca sistem tavsiyesinde GTX 1080 değil 1070 kullanıldı.