Samsung Galaxy Note 7 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Size laf anlatacak değilim.
Sorsam daha lag ile fps düşmesinin farkını söyleyemezsiniz. FPS olayını sadece oyunlarda olur zannedersiniz.
Suçlamaya gelince yardır babam yardır.
Kolay gelsin.
FPS kavramini oldukca iyi biliyorum ve surekli kullanmisimdir.

Teknoloji ozellkle telefonlar ilgi alanim . En azindan on yargili degilim 3 sene onceki samsungu yerin en diplerine sokmusum ama ayni kafayla devam edip te Note 5 S6 touchwizi ya da android 5.1.1 6 kasiyor demedim .

bthndmrc

Asistan
Reaksiyon puanı
111
FPS kavramini oldukca iyi biliyorum ve surekli kullanmisimdir.

Teknoloji ozellkle telefonlar ilgi alanim . En azindan on yargili degilim 3 sene onceki samsungu yerin en diplerine sokmusum ama ayni kafayla devam edip te Note 5 S6 touchwizi ya da android 5.1.1 6 kasiyor demedim .
bende adama onu anlatmaya çalışıyom da işte. bu arada fps yi bilmesek burada olmazdık

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
Beyler biraz sakin olun ! hepiniz düşüncelerini yazmakta özgür insanlarsınız ama biraz daha ılımlı yaklaşmalısınız birbirinize karşı.

bthndmrc

Asistan
Reaksiyon puanı
111
Beyler biraz sakin olun ! hepiniz düşüncelerini yazmakta özgür insanlarsınız ama biraz daha ılımlı yaklaşmalısınız birbirinize karşı.
doğru söylüyosun yıkıcı değil yapıcı olmak lazım kusura bakma

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
Ortada kusurluk bir olay yok önemli olan hepinizin güzel vakit geçirmesi ve güzel bir şekilde bilgi paylaşımında bulunması önemli olan bu iyi akşamlar..

M

Murat Burç

SDN Okuru
Size laf anlatacak değilim.
Sorsam daha lag ile fps düşmesinin farkını söyleyemezsiniz. FPS olayını sadece oyunlarda olur zannedersiniz.
Suçlamaya gelince yardır babam yardır.
Kolay gelsin.
S7 kullanıyorum fotoğrafıda videosuda 6sden üstün.
Kasma evet dediğin hiçbir uygulamada kasma yok zaten chrome yerine kendi tarayıcısını kullanıyorum.

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Avea da inceledim s7 edge kadar kavis olmayışı sevindirdi beni yeni arayüz ilerde tıkanmazsa çok hızlı geldi bana herşeyi fişek hızında açıyordu.64gb'tan sadece 40gb kullanılabilir alan size kalıyor artı micro sd desteği de var alacak olanlara s7 edge değilde note 7 öneririm beyaz rengi daha iyi gösteriyor ekran beni benden aldı s7 edge'e temkinli yaklaşmıştım ve almamıştım ama note 7 çok güzel olmuş paranız varsa kaçırmayın ön sipariş ile yeni gear vr veriyorlar.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Avea da inceledim s7 edge kadar kavis olmayışı sevindirdi beni yeni arayüz ilerde tıkanmazsa çok hızlı geldi bana herşeyi fişek hızında açıyordu.64gb'tan sadece 40gb kullanılabilir alan size kalıyor artı micro sd desteği de var alacak olanlara s7 edge değilde note 7 öneririm beyaz rengi daha iyi gösteriyor ekran beni benden aldı s7 edge'e temkinli yaklaşmıştım ve almamıştım ama note 7 çok güzel olmuş paranız varsa kaçırmayın ön sipariş ile yeni gear vr veriyorlar.
Hocam naptin daha alan açmaya çalışıyorlardı s7 de bile sadece 7.5 alan kullanıyor.

bthndmrc

Asistan
Reaksiyon puanı
111
Ya bi ben gidip dokunamadım şu telefona Ankara'da varsa bilen yardımcı olursa sevinirim.

Alio6

Doçent
Reaksiyon puanı
38
Note 7 sarj aleti HTC 10 uyumlu olur mu bir zarar verir mi telefona?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Çin çakması olmadıktan sonra şarj cihazının markasının bir önemi yok. Üzerinde yazan markanın orjinal ürünü olması yeterli..

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
Note 7 41.1 ile 42 gb arası cihazlarda kullanılabilir hafıza değişiyor. 64 gb cihaz satıp bu kadar şekilde nasıl düşüyor oda ayrı muamma

oguzokman

Asistan
Reaksiyon puanı
35
Telefonu teknosa da biraz inceleme fırsatım oldu. Ben 2011 den beri ıphone 5 kullanan birisi olarak söylüyorum. Telefonun tasarımı, kamerası, menüsü, kalemi herşeyi harika gözüküyor. Renk olarak en efsanesi siyah olacak gibi. Mavi falan hikaye :) Bakalım ön siparişten ya da eylül ayını bekleyeceğim telefonu almak için. Sanırım bi 5 sene de beni idare eder telefon olarak :)) Siz ne düşünüyorsunuz sadece bilgi amaçlı soruyorum yanlış anlamayın. Su yaşıma kadar android kullanmadım. Sizce note 7 almalı mıyım ? Yoksa Iphone devam mı ? Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Telefonu teknosa da biraz inceleme fırsatım oldu. Ben 2011 den beri ıphone 5 kullanan birisi olarak söylüyorum. Telefonun tasarımı, kamerası, menüsü, kalemi herşeyi harika gözüküyor. Renk olarak en efsanesi siyah olacak gibi. Mavi falan hikaye :) Bakalım ön siparişten ya da eylül ayını bekleyeceğim telefonu almak için. Sanırım bi 5 sene de beni idare eder telefon olarak :)) Siz ne düşünüyorsunuz sadece bilgi amaçlı soruyorum yanlış anlamayın. Su yaşıma kadar android kullanmadım. Sizce note 7 almalı mıyım ? Yoksa Iphone devam mı ? Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar
Note 7 al . Apple teknolojiyi geriden takip ediyor .

bthndmrc

Asistan
Reaksiyon puanı
111
Uzun zamandır iphone kullanmışsın. Android sisteme geçmek sana biraz sıkıntı yaşatabilir ama alışırsın.

Alio6

Doçent
Reaksiyon puanı
38
Output yani çıkış değerleri önemli 2.0 altı olmasın herhangi bir usb type c ile şarj edilebilir ama her zaman orjinal daha iyidir
orjinalden ne farkı vardır kardeş bir de 2.1 amper hızlı sarj iyi bi marka bulamadım htc 10 sarj aleti 2.5 amperdi

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Arkadaşlar sonuç?

"Alak mı almayak mı? Bişey deyin la!" :)

Şaka bir yana s6 edge'den sonra saf android davasına general mobile 5 plus aldım.

Bin liraya olabilecek en iyi telefon bence (bu amiral gemilerine verdiğim paraya üzüldüm diyebilirim).

Ama gel gör ki tüketim canavarı adlı arkadaş içimden hortladı hortlayacak, son zamanlarda note 7 fena dürtüyor :D

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
İostan geçiş yapman sıkıntı yaratmaz aksine kolaylık sağlar. Sadece uygulamalarda sağa sola ekran kaydırma ile ileri geri işlevini 1-2 gün ararsın. Yıllardır android kullanıp 1 hafta 6s kullanınca beğendiğim ve androidde olsun istediğim tek işlevdi o.

bthndmrc

Asistan
Reaksiyon puanı
111
çok acil bi soru soracağım arkadaşlar note 7 nin rusya ye gelen versiyonları snapdragonlu mu exynos lu mu

bthndmrc

Asistan
Reaksiyon puanı
111
Arkadaşlar cihazı almaya gidiyorum. Sormak istediğiniz bir soru varsa aldıktan sonra sizlere iletirim.