Sizce alınır mı?

monuroruc

Asistan
Reaksiyon puanı
206
Arkadaslar merhabalar. Şu an G4 kullanıyorum ama serviste ve açıkçası soğudum telefondan. Arkadasimda 64 gb 1 sene garantisi olan 6s plus var. 7 çıktığında belki telefonunu satar sizce alınır mı 6s plus. Arkasında hafif bi ezik ve lekeler var ama beni rahatsız etmez. Fiyat olarakta 2500 istiyor. Düşünceleriniz önemli benim için

M

Murat Burç

SDN Okuru
Arkadaslar merhabalar. Şu an G4 kullanıyorum ama serviste ve açıkçası soğudum telefondan. Arkadasimda 64 gb 1 sene garantisi olan 6s plus var. 7 çıktığında belki telefonunu satar sizce alınır mı 6s plus. Arkasında hafif bi ezik ve lekeler var ama beni rahatsız etmez. Fiyat olarakta 2500 istiyor. Düşünceleriniz önemli benim için
Alınır o fiyata 6s plus 64 gb çok çok zor sıfır fiyatı 4000 tl yalnız şunu söylemeliyim g4ün ekran ve kamerasını ararsınız. Ayrıca biraz düşerse 2400e zorlayın arkadaşınız ucuz satmaya meyilli sanırım

waylandx

Doçent
Reaksiyon puanı
67
Fiyat çok iyiymiş.Ama geçmeye değmez bence.

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Alınır o fiyata 6s plus 64 gb çok çok zor sıfır fiyatı 4000 tl yalnız şunu söylemeliyim g4ün ekran ve kamerasını ararsınız. Ayrıca biraz düşerse 2400e zorlayın arkadaşınız ucuz satmaya meyilli sanırım
İPHONE kamera ayarlarını yaparsa aramak zorunda kalmaz.

monuroruc

Asistan
Reaksiyon puanı
206
Kamerayı ararım ama 3 sene ios kullanmış olarak sadelik ve kullanisliligi özlemişim. Daha düşerse düşünmeden alayım dimi fiyat olarak cok iyi

monuroruc

Asistan
Reaksiyon puanı
206
teşekkürler yorumlarınız için. acaba garantisi devam ettiği için üzerine belli bir miktar verip apple mağazalarından ya da garantiden swap cihazla değişim yaparlar mı?

Speedster

Profesör
Reaksiyon puanı
319
teşekkürler yorumlarınız için. acaba garantisi devam ettiği için üzerine belli bir miktar verip apple mağazalarından ya da garantiden swap cihazla değişim yaparlar mı?
Eğer yanlış bilmiyorsam üzerine para verip bir üst modeli alabiliyorduk ama tam emin değilim.

M

Murat Burç

SDN Okuru
İhtimal dahilinde bana kalsa üstüne para verilip iphone 7 plusta alınabilir

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Üst model alamazsın ama telefonun camını kırarsın, belirli bir ücret karşılığı sıfır cihaz ile değişirler.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bunu kim dedi veya nerden duydunuz bilmiyorum ama Apple para karşılığı üst model cihaz vermiyor. Sadece ABD'de bir ara böyle bir kayması vardı.
ShiftDelete.Netin Jr bideosunda hatta video iphone 6yi kimler alıcak videosunda bir çalışan hatta bayandi iphone 5s ı verip üstüne para verip 6 almayı düşünüyorum akalım Apple dan randevu alıcam dedi

monuroruc

Asistan
Reaksiyon puanı
206
üst modelinde gözüm yokta cam kırıp para verip aynısını alıyorsak olabilir ama kesin mi şimdi boşuna camdan olmayalım :D

M

Murat Burç

SDN Okuru
üst modelinde gözüm yokta cam kırıp para verip aynısını alıyorsak olabilir ama kesin mi şimdi boşuna camdan olmayalım :D
Yalnız hocam işini sağlama al şehrinde Apple store varsa randevu al git konuş 7 plus çıkınca olmadı yoksa siteden destek felan al Apple desteği ara telefondan o garanti servis kısmını Apple iyi yapıyor sakın ekranı kırma ekranı kırma meselesi şöyle ekran kırılıyor ekran. Parasını alıyorlar senden yeni bir telefon veriliyor ama şu var ki 1 defalıga mahsus eğer ekranı başka zaman kırarsan üzülürsün

monuroruc

Asistan
Reaksiyon puanı
206
Yalnız hocam işini sağlama al şehrinde Apple store varsa randevu al git konuş 7 plus çıkınca olmadı yoksa siteden destek felan al Apple desteği ara telefondan o garanti servis kısmını Apple iyi yapıyor sakın ekranı kırma ekranı kırma meselesi şöyle ekran kırılıyor ekran. Parasını alıyorlar senden yeni bir telefon veriliyor ama şu var ki 1 defalıga mahsus eğer ekranı başka zaman kırarsan üzülürsün
teşekkürler bilgi için onu tam öğrenim ona göre hareket edeceğim. inşallah arkadaşım 7 alırda bende onun telefonu alırım ya :D

-Altar-

Asistan
Reaksiyon puanı
30
Hocam 6s plus 64GB diyoruz 2500 tl çok komik bir rakam piyasası a göre kesinlikle almalı bence
Ürünün ne durumda olduğunu biliyormu ilerde nasıl sorunlarla karşılaşıcak den olsan o telefon sıkıntısız olsa o fiyata satarmısın

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
o fiyata iyiymiş sen bilirsin...

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
O hafif ezik cihazı garanti dışı bırakabilir ama.Bildiğim kadarıyla kozmetiksel hatalarda apple garanti dışı bırakıyor.Cihaz yurtdışı ise almanızı tavsiye etmem zira yurtdışı cihazı için fazla bir fiyat kayıtsız 64 gb 6s plus lar 2700 tl den satılıyor zaten pasaportun varsa sen yaparsın uğraşmassın.