rastegamer
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 18
Merhabalar. Asus B150 Plus iyi mi? Birde bu anakart mid ATX mi?
Gigabyte Asus ile kıyaslanacak bir marka değil. Gigabyte ürünlerini tercih etmemeye özen gösterin. Oyun için alacaksan MSI H110m Gaming al.Oyun için bir sorum daha var Asus'umu tercih edersiniz yoksa Gigabayte'yi mi?
Neden? Benim 10 yıllık anakartım var Gigabyte hiç sorun olmadı.Gigabyte Asus ile kıyaslanacak bir marka değil. Gigabyte ürünlerini tercih etmemeye özen gösterin.
Elektronik şans işi. Bu işin içinde olanlar zaten Gigabyte'nin ürünlerini tavsiye etmez. Daha kaliteye yatkın markaları tercih edebilirsin.Neden? Benim 10 yıllık anakartım var Gigabyte hiç sorun olmadı.
Peki o zaman Asus B150 Plus alacağım birde şu konuma bakabilir misiniz bunla alakalı? ATX Anakart ile Micro ATX Anakartın Farkı Nedir?Elektronik şans işi. Bu işin içinde olanlar zaten Gigabyte'nin ürünlerini tavsiye etmez. Daha kaliteye yatkın markaları tercih edebilirsin.
Evet Z170'lerde yapılıyor. O.C. yapmayacağım.hız aşırtma yapmayacaksanız işinizi görecektir.
Hatırladığım kadarıyla hız aşırtma olayı z170 chipsetli kartlarda yapılabiliyordu ( emin olmamakla beraber )
Bu durumu araştırmanızda fayda var