muhammett99
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 17
Istanbulda oturyorum turk telekoma gecmeyi dusunuyorum tavsiye eder misiniz
kesinlikle katiliyorum ek 2 gb paket 7 tl. Var mi bu kadar ucuzu ? Vodafoneden gectim orda ek 1 gb 19 tlydiGeçmeden önce bölgede kullananlar sor, sıkıntı yoksa geç. İnternet paketleri çok ucuz.
Gayet mantıklı bir cevap.Yaşadığın, çalıştığın, sık sık bulunduğun bölgelerde Türk Telekom kullananları gözlemle, ona göre karar ver.
Sanmam.İzmirde tt ve turkcell farkı yaşar mıyım?
Şimdilik İnternetim yeterli olur 12. Sınıftayım sınava hazırlanıyorum ne de olsa fakat yazın bana yetmedi internet. Sınavdan sonra geçerim.Sanmam.![]()
Faturalı mı? faturasız mı? çok iyi ya.1000dk 1000sms 8gb internet 29tl türk telekoma yeni geçeceklere özel kampanya kaçırma derim.Fakat taahhüt'siz fiyatı 39tl
Faturali ben zaten turk telekomda calisiyorum bizim ordada cok kullanan yok ondan sormustum bu arada paket 11 gb idiFaturalı mı? faturasız mı? çok iyi ya.![]()
Wooooooow.YEAH BABY.Faturali ben zaten turk telekomda calisiyorum bizim ordada cok kullanan yok ondan sormustum bu arada paket 11 gb idi
Ama bitti 15 inde kampanyaWooooooow.YEAH BABY.![]()
Bitmedi hala türk telekom mağazalarında duruyor ama yinede sor derim.Ama bitti 15 inde kampanya
Ben zaten gectim .dBitmedi hala türk telekom mağazalarında duruyor ama yinede sor derim.