Note 7

erdemsrmsk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
Herkese merhabalar

Sorum şu arkadaşlar :

ben şu anda mevcut telefonum (iphone) bozulduğu için telefonsuz kaldım ve yeni telefonların çıkmasını bekledim.şu anda aklıma yatan en iyi telefon Galaxy note 7 ve onun çıkmasını bekliyorum. bundan önce uzun süre iphone kullandım ama android telefonlarına da yabancı değilim.

sizce iyimi yapıyorum yani note 7 gerçekten ilgimi çekti ve uzun zamandan sonra ilk defa androide dönmek istedim. ama uzun kullanımda sıkıntı olurmu onu düşünüyorum

-Altar-

Asistan
Reaksiyon puanı
30
Android kullandıysan rahatlıkla alabilirsin dert etme

erdemsrmsk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
telefonu en kısa 2 sene kullanmayı düşünüyorum performansınd bir sorun yaşarmıyım sizce ?

M

Murat Burç

SDN Okuru
telefonu en kısa 2 sene kullanmayı düşünüyorum performansınd bir sorun yaşarmıyım sizce ?
Sıkıntısı yok yeni arayüzle geliyor. Ayrıca tolga abi note 5te note 7 nin yazılımın kullanmış ram kullanımı çözülnmüş diyor note 7 rahat 4 sene götürür. Kasıtlı bir şekilde de yavaşlatılmaz güncellemelerle gönül rahatlığıyla alabilrisin şimdiden hayırlı olsun

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
samsung 2 yıl gitmez götürebilende adam akıllı telefon kullanmıyodur ama bunu ne zaman söylesem yanlış anlaşılıyo ben samsung kötü diye bunu demiyorum android kullandığı için diyorum android üst seviye samsunglarda telefon verimini azaltıyor. samsung kendine özel işletim sistemi üretmeli artık en azından üst seviye telefonları öyle olsun

M

Murat Burç

SDN Okuru
samsung 2 yıl gitmez götürebilende adam akıllı telefon kullanmıyodur ama bunu ne zaman söylesem yanlış anlaşılıyo ben samsung kötü diye bunu demiyorum android kullandığı için diyorum android üst seviye samsunglarda telefon verimini azaltıyor. samsung kendine özel işletim sistemi üretmeli artık en azından üst seviye telefonları öyle olsun
S4 mini kullandım aktif kullanıyorudm günlük 2 saat twitchden yayın izlerdim aklına gelebilecek herşey vardı mortal kombat xten tut worde excele acrobattan paypayla telefon dahili hafızasında deli gibi kullanıyordum hatta aşırı kullandım işlemcisini yaktım

M

Murat Burç

SDN Okuru
Note 7 yeni hafif bir yazılımla geliyor andorid 7.0a uyarlanmış bir arayüz ayrıca en azından kasıtlı yavaşlatılmıyor samsung tarafından telefon

erdemsrmsk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
yani arayüz zaten beni android kullanmaya iten sebep oldu. son android telefonum galaxy s 3 tü ve birçok sorun yaşadım biliyorum sonra çok telefon çıktı ama sorunlar s7 ye kadar devam etti ( en azından takip ettiğim kadarıyla bunu diyebilirim ) uzun kullanımda sorun yaşamak istemiyorum telefonu çok yoran birisi değilim aynı anda en fazla 3-4 oyun yüklü olur hep.

herkezin telefon hakkında izlenimlerini bekliyorum yanı pişman olmak istemiyorum .

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
Herkese merhabalar

Sorum şu arkadaşlar :

ben şu anda mevcut telefonum (iphone) bozulduğu için telefonsuz kaldım ve yeni telefonların çıkmasını bekledim.şu anda aklıma yatan en iyi telefon Galaxy note 7 ve onun çıkmasını bekliyorum. bundan önce uzun süre iphone kullandım ama android telefonlarına da yabancı değilim.

sizce iyimi yapıyorum yani note 7 gerçekten ilgimi çekti ve uzun zamandan sonra ilk defa androide dönmek istedim. ama uzun kullanımda sıkıntı olurmu onu düşünüyorum

Şuan alınabilecek en iyi telefonlardan bütçe sıkıntınız yoksa uzun süre kullanımda parasını telefi edecektir. Android mantığı aslında çok basit kullanmadığın tüm uygulamaları devredışı bırakacaksınız (firma tarafından yüklü gelen) ve durduracaksınız bu sizin ram dan kazanç sağlamanıza yarar ve uzun süre girmediğin programları da greenify ile durdursanız max pil süresi ve performansı alırsınız ha bunların hiçbirisni yapmazsanız ne olur sizin alacağınız cihaz üst düzey işlemci ve lpddr4 rame sahip frekansları yüksek bu sebeple yine sıkıntı yaşamazsınız ama bir 2 sene 3 sene sonra da bu taktikle uzun süre kullanırsınız bence doğru seçim olacaktır kaldı ki artık touchwiz gibi eskiden sorunlu olan arayüzle gittikçe iyileşiyorken güzel seçim olur

M

Murat Burç

SDN Okuru
Android 7.0 ciddi şekilde ram yönetimi iyileşmiş şekilde geliyor bunuda ekleyeyim

erdemsrmsk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim telefonun çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum

Josef Szászy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
eğer bende para bol herşeye harcarım kardeşim dersen al. ama unutma ki s7 edge aynı donanımda. 700-800 liralık fiyat farkına değer mi sence?

M

Murat Burç

SDN Okuru
eğer bende para bol herşeye harcarım kardeşim dersen al. ama unutma ki s7 edge aynı donanımda. 700-800 liralık fiyat farkına değer mi sence?
Herşey donanım değildir. Dahili depolama 64 daha fazla hafıza kartı desteği hdr ekran ve HDR video desteği İris tarayıcı s Pen ayrıca exynos ne kadar adirtilmadi desene s7 edge 2.3 a kadar zorlarken note 7 2.6 ghzye kadar zorluyor deniliyor kesin olmamakla birlikte onu geçtim bence sırf yukarıda saydıklarım için bile deger

Son düzenleyen moderatör:

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
64gb hafıza
İris tarayıcı
edge'e göre daha yumuşatılmış kavisler
Gorilla glass 5
Grace Ux ile hızlandırılmış yeni arayüz
Sizce değer mi??

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
64gb hafıza
İris tarayıcı
edge'e göre daha yumuşatılmış kavisler
Gorilla glass 5
Grace Ux ile hızlandırılmış yeni arayüz
Sizce değer mi??

Josef Szászy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Aldığın performans aşşağı yukarı aynı. ben bunlar için 700-800 lira vermem

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Herkese merhabalar

Sorum şu arkadaşlar :

kardeşim android'e alışabilirsen hiçbir sorun yok.

bthndmrc

Asistan
Reaksiyon puanı
111
Şuan alınabilecek en iyi telefonlardan bütçe sıkıntınız yoksa uzun süre kullanımda parasını telefi edecektir. Android mantığı aslında çok basit kullanmadığın tüm uygulamaları devredışı bırakacaksınız (firma tarafından yüklü gelen) ve durduracaksınız bu sizin ram dan kazanç sağlamanıza yarar ve uzun süre girmediğin programları da greenify ile durdursanız max pil süresi ve performansı alırsınız ha bunların hiçbirisni yapmazsanız ne olur sizin alacağınız cihaz üst düzey işlemci ve lpddr4 rame sahip frekansları yüksek bu sebeple yine sıkıntı yaşamazsınız ama bir 2 sene 3 sene sonra da bu taktikle uzun süre kullanırsınız bence doğru seçim olacaktır kaldı ki artık touchwiz gibi eskiden sorunlu olan arayüzle gittikçe iyileşiyorken güzel seçim olur
Greenify kullanması için root gerekmiyor mu ?

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
Greenify kullanması için root gerekmiyor mu ?

root olmadan da arka planda ön yükleme olmayan uygulamaları görebilirsiniz tabi root olursa daha çok verim sağlar ama root olmadan da iş yapar en azından sürekli arka planda senkronizasyon isteyen face twit gibi uygulamaları durdurmanızı sağlar

Josef Szászy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Herşey donanım değildir. Dahili depolama 64 daha fazla hafıza kartı desteği hdr ekran ve HDR video desteği İris tarayıcı s Pen ayrıca exynos ne kadar adirtilmadi desene s7 edge 2.3 a kadar zorlarken note 7 2.6 ghzye kadar zorluyor deniliyor kesin olmamakla birlikte onu geçtim bence sırf yukarıda saydıklarım için bile deger
baktığım sitelerde öyle bir bilgi yok 2.3 yazıyor?

M

Murat Burç

SDN Okuru
baktığım sitelerde öyle bir bilgi yok 2.3 yazıyor?
Exynos 8890in çıkabildiği işlemci olarak 2.6 cpuz görüntülerini atabilirim bir videoda izlemiştim s7 edge 2.3e zorlarken note 7 2.6 ya kadar çıkabiliyor deniliyordu ama ben buna inanmıyorum açıkçası sadece böyle bir söylenti var dedim