- Reaksiyon puanı
- 1,230
AlamadıOcakta plus alıyorum inşAllah

AlamadıOcakta plus alıyorum inşAllah
9.3.3 versiyondayım bu sıralar su gibi gidiyor şarkıjım sizdede öylemi jbsiz telefon jb de yapmadım gereksizlerin hepsi zaten kapalı
9.3.3 versiyondayım bu sıralar su gibi gidiyor şarjım sizdede öylemi jbsiz telefon jb de yapmadım gereksizlerin hepsi zaten kapalı
EDIT yazdıklarım 6s için ( sazan gibi atladım yanlış konuya)
Şu kullanım süresine bakarmısın 1 saatte %80 lere düşüyordu. Akşam 6 olmadan %10-15leri görüyorum. Telefonu satmayı bile düşündüm. Toplamda 4 saat ekran alıyordum.
![]()
Dün 9.3.4e güncelledim. Gözle görülür bir fark şu anda sarjım bu şekilde;
![]()
Eğer geçebiliyorsanız iOS 10'a geçmenizi Beta da olsa tavsiye ederim.9.3.3 versiyondayım bu sıralar su gibi gidiyor şarkıjım sizdede öylemi jbsiz telefon jb de yapmadım gereksizlerin hepsi zaten kapalı
8 7 saat giden şarj 4 5 saate düştü şaka gibi ya imzalar kapanmamışsa 9.3.2 ye akşam yapacam artık bide öyle denicem.[emoji848]
9.3.2 de böyle bi sorun yaşamıyordum bende. Aldığım ekran süresi 7saati altına inmiyordu şimdi 4,5 saat. Bugün yine 9.3.4 sayesinde biraz topladı ama bence yinede kötü.
9.3.4'e güncelledikten sonra kullanımda 30 dakkika gibi bir süre farkketti belki 1 saat bile olabilir şarı bitirmek için oyuna başlıyorum nasılsa var diye tam süreyi göremedim o yüzden belki 1 saat bile olabilir rahat güncellemeyle topladı
Ben de 9.3.2 ile 7-8 saat aldığım Ekran sürem epey düştü şu aralar 6s plusun şarjından hiç memnun değilim neler yapabilirim? 9.3.4 şikayetlerinde şarjı aşırı hızlı tükettiği yazıyordu ama sizin deneyimleriniz neler ?
Ekran parlaklığı sürekli açık olduğu için güneş altı kullanımda bu batarya performansını etkiliyor. Birde telefonu çok güneşin altında tutmamak gerekiyor bazen bi bamıyorum sıcaktan yanmış telefon.
Ben hala memnun değilim. Ama 9.3.3e göre daha iyi. Yinede berbat bir ekran süresi alıyorum. İşten çıkınca sarjım %20 kalıyor. Eve gitmesem telefon lazım olsa akşamı çıkartamıcam...
Ben hala memnun değilim. Ama 9.3.3e göre daha iyi. Yinede berbat bir ekran süresi alıyorum. İşten çıkınca sarjım %20 kalıyor. Eve gitmesem telefon lazım olsa akşamı çıkartamıcam...
Telefonunuz 6s mi ? bekleme süresiyle kullanım süresini söyler misiniz ?
Evet 6s, bugün bekleme sürem 21 saat kullanım sürem 5 saat.
Ben güncellemedim telefonumu 9.3.4 e güncellemeyi de düşünmüyorum bakalım gereksiz fotoğrafları falan temizledim bi fark olursa sizinle paylaşırım
Benim şarjım ise şuan 15 saat bekleme 4 saat 35 dk kullanım şarj sürem %41
Bekleme gayet normal kullanımda 5.30 6.30 arası normal kullanım. Mobil veriyi LTE'de mi kullanıyorsunuz ?
Bence çok iyi şarj süreniz ama benim hep 3g, wifi açık. Sizinde bu şekildemi aldığınız süre ?
Bence çok iyi şarj süreniz ama benim hep 3g, wifi açık. Sizinde bu şekildemi aldığınız süre ?
Kullanmadığınız zaman wifi kapatırsanız otomatik olarak arama duracağı için bataryayı etkileyecektir ve 3g'ye ihtiyaç olmadığında EDGE ' ye alırsanız kullanımı 6.30 saatlere çekersiniz.
Genelde benim de açıktı 3G WiFi , LTE kullanmıyorum %41 de ben ilk Zaman'larda 5 saat 40 dk alıyordum işte şuan bu duruma gıcık oluyorum , Apple müzik kullanmıyorum i tunes üzerinden alıyorum şarkıları![]()
Cihaz 6s plus sanırım, yok 6s ise benim cihazı şimdi camdan aşağı atıyorum ?
6s plus cihaz ama bakar mısın nereden nerelere geldim![]()
Evet bende aynı durumdayım 40larda aldığım süreleri batarya sonunda almaya başladım. Bu şekilde devam ederse cihaz değiştirmeyi düşünüyorum. İlk zamanlar 2 gün sarja takmadığım olmuştu şimdi eve zor gidiyor telefon.
kaç ay oldu cihazı alalı ? Birde düzgün şarj ediyor musunuz ?