1000 TL telefon önerisi

Aoa98

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefonu babama alıcaz babam teknolojiden pek anlamaz onun için kamera iyi olsun mesaj ve arama başka bir şey yapmıyor. Ben M4 Aqua ve Casper Via M1 arasında kaldım sizce hangisi? Bu arada başka telefonlarıda önerebilirsiniz?

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Arkadaşlar telefonu babama alıcaz babam teknolojiden pek anlamaz onun için kamera iyi olsun mesaj ve arama başka bir şey yapmıyor. Ben M4 Aqua ve Casper Via M1 arasında kaldım sizce hangisi? Bu arada başka telefonlarıda önerebilirsiniz?

Merhaba,

Sony xperia m4 aqua modelini tamamen çıkarın aklınızdan. Eksisi çok. Hafıza 8gb bu hiçbişeye yetmez bu bir. İkinciside kamera performansı iyi değil.

1000 tl bandında tavsiye ettiğim ürünler ;

• Asus zenfone 2 32 gb
  • General mobile 5 plus
  • Casper via m1
  • Reeder p10

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
gm 5 plus al kardeşim...

Kerem_Karakaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba,

Sony xperia m4 aqua modelini tamamen çıkarın aklınızdan. Eksisi çok. Hafıza 8gb bu hiçbişeye yetmez bu bir. İkinciside kamera performansı iyi değil.

1000 tl bandında tavsiye ettiğim ürünler ;

• Asus zenfone 2 32 gb
  • General mobile 5 plus
  • Casper via m1
  • Reeder p10

Arkadaş çok sağlam tercihlerde bulunmuş üzerine daha bir şey denmez..

bthndmrc

Asistan
Reaksiyon puanı
111
Kardeşim kuzenimde var m4 aqua ama acayaip kasıyor nedense arayüz geçişlerinde bile feci takılmalar var. Belki kullanıcıdan dolayı da olabilir ama tercihini via m1 den yana kullanmanı tavsiye ederim.