Steam Oyunları Silindi

osman_32

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar iyi günler.Sabah kalktım ve steam'i açıp baktığımda oyunların hiçbiri yüklü değildi. Steam de oyun dosyalarının olması gereken yerde boştu. Bazı oyunları yüklemeyi denedim.Biraz yüklenince steamapps ın içindeki dowloading klasörünün içinde indirmeye çalıştığım oyunların tam dosyalarını gördüm.Fakat steam hala indiriyordu.Mesela Dc Universe Online 20 gb lık oyundu.İndirmeyi başlatıp o klasöre baktığımda 20 gb ın olduğunu gördüm.Çoğu oyunda böyle.Ayrıca save dosyaları da yok.İndirme hızım da düştü.Hepsini indiremem çözümü bilen duyan varsa mesaj atabilirse çok iyi olur.

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
Oyunların bulunduğu kütüphaneyi steam de tekrar seçmeyi deneyin (dosya konumu) konum değişmiş olabilir yanlışıkla düzelmez ise yapılacak çok birşey yok birdahaki sefere indirdiğiniz oyunların yedeklerini alın basit bir şekilde kurabilirsiniz.

osman_32

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dosyalar sayılarla adlandırılmış. Steam'in kurarken oluşturduğu dosyaların tam ismine nereden bakabilirim ?

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    118 KB · Görüntüleme: 1,368
  • Adız.png
    Adız.png
    157.1 KB · Görüntüleme: 1,441

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Dosyalar sayılarla adlandırılmış. Steam'in kurarken oluşturduğu dosyaların tam ismine nereden bakabilirim ?

O sayılar işte oyun dosyaları. Teker teker içine bakıp hangi oyuna ait olduğunu bulabilirsin. (Oyun başlatma exe'si falan)

osman_32

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oyunların bulunduğu kütüphaneyi steam de tekrar seçmeyi deneyin (dosya konumu) konum değişmiş olabilir yanlışıkla düzelmez ise yapılacak çok birşey yok birdahaki sefere indirdiğiniz oyunların yedeklerini alın basit bir şekilde kurabilirsiniz.
Kütüphane boş olmalıdır diyor.Boş dosya gösterdiğimde oluşturulamadı diyor.

gokhan999

Doçent
Reaksiyon puanı
76
O kendisine 20gb boş alanı öyle açar yıksa baksanız onlar yarım dosyalardır.

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
Kütüphane boş olmalıdır diyor.Boş dosya gösterdiğimde oluşturulamadı diyor.

Kütüphane tekrar konumlandırılamıyorsa ayarlardan yapıcak çok birşey yok en azından benim bildiğim bir yöntem yok bu sizdeki sorun benim bir arkadaşta 3-4 günde bir oluyordu tekrar indirmek durumunda kalıyordu .

osman_32

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kütüphane tekrar konumlandırılamıyorsa ayarlardan yapıcak çok birşey yok en azından benim bildiğim bir yöntem yok bu sizdeki sorun benim bir arkadaşta 3-4 günde bir oluyordu tekrar indirmek durumunda kalıyordu .
Bad Sector taraması yap demişlerdi bir forumda.Bunla alakalı olabilir mi ?

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
Bad Sector taraması yap demişlerdi bir forumda.Bunla alakalı olabilir mi ?

Hdd deki bir sorun kaynaklı olabilir evet bad sector diskteki hasarlı alanlara verilen ad oyunun olduğu kısım ise bu durum yaşanabilir.

osman_32

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hdd deki bir sorun kaynaklı olabilir evet bad sector diskteki hasarlı alanlara verilen ad oyunun olduğu kısım ise bu durum yaşanabilir.
Bu sefer Cs go yu c diskine kurmayı deniyorum.Fakat gene downloading diye bir klasör kurdu içinde 14 gb lık cs go dosyaları var şuan indirme devam ediyor 6.4 gb daha.Nasıl iş anlamadım ?

Son düzenleme:

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
Bu sefer Cs go yu c diskine kurmayı deniyorum.Fakat gene downloading diye bir klasör kurdu içinde 14 gb lık cs go dosyaları var şuan indirme devam ediyor 6.4 gb daha.Nasıl iş anlamadım ?

Steam de oyun dosyaları tam inmeden ineceği boyutta görünür C ye yedekten mi kuruyorsunuz yoksa indirmemi başlattınız tam anlamadım ?

osman_32

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yeni başlattım.Fakat yer kaplıyor oyun dosyaları.Steam yer ayırmış da olabilir o yüzden diskte yer kaplıyor galiba.

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    131.3 KB · Görüntüleme: 900

osman_32

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet zaten başlatırken depolama alanı ayrılıyor der bir sorun yok .
Yardımlar için teşekkürler fakat umudu kestim ben sildim steam'i dosyaları falan baştan indirme yaparım artık.Oyunlara değilde save dosyaların gittiğine yanıyorum.Son olarak ayrı konu açmayayım.Elimde 750 gb WD7500BPVY hard disk var.Başka bir aparat ile taşınabilir hdd olarak kullanılabilirmiş.Verdiğim modele uygun bulabilir misiniz ? Sonradan indirdiğim oyunların yedeğini alırım bu diske :D

gokhan999

Doçent
Reaksiyon puanı
76
Yardımlar için teşekkürler fakat umudu kestim ben sildim steam'i dosyaları falan baştan indirme yaparım artık.Oyunlara değilde save dosyaların gittiğine yanıyorum.Son olarak ayrı konu açmayayım.Elimde 750 gb WD7500BPVY hard disk var.Başka bir aparat ile taşınabilir hdd olarak kullanılabilirmiş.Verdiğim modele uygun bulabilir misiniz ? Sonradan indirdiğim oyunların yedeğini alırım bu diske :D
Dediğiniz aparat aynı zamanda taşınabilir harddisklerde de var(wd hariç) içinde normal harddisk olur genelde aparat sayesinde de USB ile bağlarsın. Mesela bende iomega markalı taşınabilir harddisk var. Fakat içinde Toshiba'nın harddiski var..