Akıllı Telefonlarda Taksit Engeli Kalkabilir!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Akıllı Telefonlarda Taksit Engeli Kalkabilir!

BBDK'ın yapmış olduğu taksit sayısını arttırma çalışmalarıyle birlikte akıllı telefonlardaki taksit yasağının kaldırılması tekrardan gündeme geldi. 20 gün içerisinde konuyla ilgili açıklama bekleniyor.

Son düzenleme:

Speedster

Profesör
Reaksiyon puanı
319
İnşallah kalkar operatörler bizi kazıklıyot.

cerkez77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence kesinlikle bu yasak kalkmalı operatörler kesinlikle bizi sömürüyorlar ayrıyetten bu sonu kurlu biten marketmi denir artık neyse telefonun üstüne en az 300-400 lira koyup satıyor ben bundan neredeyse 2 yıl önce turkcell t50 aldım ve taksitleri 2.5 ay sonra bitiyor.Telefon hakkında çok bi kötü yorumum yok ancak etmediği değerde alıyoruz.Birde yeri gelmişken sorayım yardımcı olursanız ben şimdi 2.5 ay sonra taahüt bitince yani lenovo vibe p1 modeline geçmek istiyorum 1000-1500 lira arası telefonlarda alınabilir bi telefon olduğunu düşünüyorum acaba sizler ne düşünüyorsunuz cevaplarasnız sevinirim kolay gelsin...

okeane

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Bence kredi kartlarını zamanında düzgün ödeyenlere sorun çıkarmadan taksitli satış yaptırsınlar
Adam 3-4 ay ödemiyor diye bizim günahımız ne yani bencede kalksın yasak fln saçmaydı zaten

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
Bence kredi kartlarını zamanında düzgün ödeyenlere sorun çıkarmadan taksitli satış yaptırsınlar
Adam 3-4 ay ödemiyor diye bizim günahımız ne yani bencede kalksın yasak fln saçmaydı zaten
aynen bir taraf korunmaya mağdur edilmemeye çalışırken aynı zamanda başka kesimler içinde mağduriyeti azaltıcı şeyler getirilmeli

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,180
2-3 ay sonra daha farklı bi sistem getirirler yine bi b** olmaz ...