mertcankaraman20
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 35
Hocam speed meter in full sürümünü mu kullanıyorsunuz?Kendi rekorumu kırıcam galiba.
Hocam speed meter in full sürümünü mu kullanıyorsunuz?Kendi rekorumu kırıcam galiba.
Full değildi sanırım.Hocam speed meter in full sürümünü mu kullanıyorsunuz?
Tamir derken?Merhaba bir kaç gündür foruma giremiyorum gerek işlerim olsun gerekse telefonumun tamir ücretinde olmasindaki zaman dilimi olsun. Simdi geldim burdayim.Nasılsınız ?
Pek sanmıyorum. Çünkü note 5 çıktığı zaman note 4 e tema özelliği verilmedi.Arkadaşlar note 5 yeni gelecek olan güncelleme de always on display özelliği gelirm
Gelmez. Ancak yeni touchwiz gelecek haberi bile yapıldıArkadaşlar note 5 yeni gelecek olan güncelleme de always on display özelliği gelirmi
aynnen bendede oyleydi şarji ancak guc tasarruf moduna alirsam 1 gün gidiyoryeni cihaz dostum .10 dakka bir %1 gidiyor. mobil veri dahil her şey kapalı .. bu cihazla dolu dolu kullanıp gün sonu görenler var...bir de ilk aldıgımda %1 vardı şarjı
Yeni touchwizin ne özelliği varkiGelmez. Ancak yeni touchwiz gelecek haberi bile yapıldı
haberi paylaşırsan sevinirmGelmez. Ancak yeni touchwiz gelecek haberi bile yapıldı
sorun kabloda olabilir. telefonun sarj girisindede olabilir. temizlemekde fayda varArkadaşlar bende de şarj sıkıntısı oldu normalde 1:30-2 saatte şarj ettiğim telefonu yaklaşık 1 haftadır 4-5 saatte şarj ediyor. Sorun telefonda mı yoksa şarj aletinde mi?
Şarj soketini kurcalama. Farklı bir usb kablosunu hızlı şarj adaptörünu takip şarj etmeyi dene.Arkadaşlar bende de şarj sıkıntısı oldu normalde 1:30-2 saatte şarj ettiğim telefonu yaklaşık 1 haftadır 4-5 saatte şarj ediyor. Sorun telefonda mı yoksa şarj aletinde mi?
Şarj soketini kurcalama. Farklı bir usb kablosunu hızlı şarj adaptörünu takip şarj etmeyi dene.
Kabloda sorun servisten değiştirebilirsinArkadaşlar bende de şarj sıkıntısı oldu normalde 1:30-2 saatte şarj ettiğim telefonu yaklaşık 1 haftadır 4-5 saatte şarj ediyor. Sorun telefonda mı yoksa şarj aletinde mi?
Lazzz bu ne böyle ne yaptında bu süreyi aldın. Harcanan batarya %45 ekran süren 3 saati geçmiş maaşallah valla maaşallahİlk defa böyle süreler alıyorum. Bugün gelen guncellemeden sonra böyle iyileşti.
Bugün bir günceleme geldi şuna telefon uçtu.Lazzz bu ne böyle ne yaptında bu süreyi aldın. Harcanan batarya %45 ekran süren 3 saati geçmiş maaşallah valla maaşallah
full wifi mi kullandinBugün bir günceleme geldi şuna telefon uçtu.
Şuan batarya durumu.
15-20 dk hücresel.full wifi mi kullandin
15-20 dk hücresel.