stinghardyzz
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 747
Note7 almayi dusunuyorum piyasaya ne zaman cikacak ve fiyati ne olucam hicbirbilgim yok bilgendirirsenoz sevinirim
3500 tl den aşağıya çıkmaz.Eylül ayında gelecek benim bildiğim.Note7 almayi dusunuyorum piyasaya ne zaman cikacak ve fiyati ne olucam hicbirbilgim yok bilgendirirsenoz sevinirim
eylül de kesin türkiye'de olur 3500 tl den aşağı gelmez...Note7 almayi dusunuyorum piyasaya ne zaman cikacak ve fiyati ne olucam hicbirbilgim yok bilgendirirsenoz sevinirim
Ayrıyetten samsung telefonları ilk çıktığı zamanlar almanızı önermem zira fiyatları hızlı düşüyor 1-2 ay sabretseniz daha düşük fiyata alabilirsiniz.Note7 almayi dusunuyorum piyasaya ne zaman cikacak ve fiyati ne olucam hicbirbilgim yok bilgendirirsenoz sevinirim
Allah Allah gerçekten mi bu telefon http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-s7-edge-32-gb-akilli-telefon-gold.html 21 şubatta çıktı fiyatı hala aynı ayrıcaAyrıyetten samsung telefonları ilk çıktığı zamanlar almanızı önermem zira fiyatları hızlı düşüyor 1-2 ay sabretseniz daha düşük fiyata alabilirsiniz.
Allah Allah gerçekten mi bu telefon SAMSUNG G935 S7 EDGE 32 GB AKILLI TELEFON GOLD 21 şubatta çıktı fiyatı hala aynı ayrıca
SAMSUNG N920 GALAXY NOTE 5 SİYAH AKILLI TELEFON 1 sene oldu.2700'den girmişti
Şimdi bana hepsi burada fiyatını atıcaksın biliyorum şu şurda dursun.
IPHONE 6S 16 GB ROSE GOLD 3100 tl
Apple iPhone 6S 16 GB (Apple Türkiye Garantili) Fiyatı 2829 lira hepsi burada hep normal fiyatının altında satıyor
Ben burda ona takılmıyorum hemen fiyatı düşüyora takılıyorum bir mağazada bulmuşlar samsungu kötülemek için kılıf düşüyordu düşüyor 6sin 2800 e satıldığından bahsetmezler ama hep samsungu hepsi buradada düşük derler olay bu tabi ucuz olması lehimizeTamam da hepsiburada normalin altında satıyorsa ne mutlu bize fazla para vericek olmak hoşunuza gidiyor galiba ? Normalin altında satması halkımız için en güzeli iyiki hepsiburada var 100 tl bile ucuza satsa 100 tl 100tldir değerlidir böyle düşünmek gerektiği düşüncesindeyim iyi forumlar
Kardeş sende anlama zorluğumu var ben mi anlatamıyorum.Ben öyle fanboyluk falan bilmem.Defalarca piyasayı örnek gösteriyorum bana hala teknoloji firmalarının linkini atıyorsun.Şuanda telefoncularda 2700 tl ye s7 edge samsung Türkiye garantili bulursun çok rahat.Allah Allah gerçekten mi bu telefon SAMSUNG G935 S7 EDGE 32 GB AKILLI TELEFON GOLD 21 şubatta çıktı fiyatı hala aynı ayrıca
SAMSUNG N920 GALAXY NOTE 5 SİYAH AKILLI TELEFON 1 sene oldu.2700'den girmişti
Şimdi bana hepsi burada fiyatını atıcaksın biliyorum şu şurda dursun.
IPHONE 6S 16 GB ROSE GOLD 3100 tl
Apple iPhone 6S 16 GB (Apple Türkiye Garantili) Fiyatı 2829 lira hepsi burada hep normal fiyatının altında satıyor
Geekbench 3 testleri öyle gösteriyor bakalım göreceğiz.Iphone 7 çıktığında note 7 yi tokatlayacağını umuyorum
Çıktığında almayı düşünüyorum eğer kredi kartı taksit kalkarsa teknosadan alacağım kalkmazsa turkcellden 7plus alacağım ama kesin gözüyle bakıyorum apple note 7 nin altında özzellikli telefon çıkarmaz ve düşüncem şu ki iris tarayıcıda neymiş diyip iphone alan olabilirGeekbench 3 testleri öyle gösteriyor bakalım göreceğiz.
İnternet sitesinden verebilirsin.Olmadı mağazaya git belki ordan da veriliyordurArkadaslar bna sunu soyleyin vatana gidip on siperis veriliyor mu ve veriliyorsa ne zaman gelir
Ben direk magazadan alicam netten almicamİnternet sitesinden verebilirsin.Olmadı mağazaya git belki ordan da veriliyordur
Ben belki alırım asıl bomba s serileri oluyor genelde çok beklediğim gibi çıkmazsa 7s i beklerim.Çıktığında almayı düşünüyorum eğer kredi kartı taksit kalkarsa teknosadan alacağım kalkmazsa turkcellden 7plus alacağım ama kesin gözüyle bakıyorum apple note 7 nin altında özzellikli telefon çıkarmaz ve düşüncem şu ki iris tarayıcıda neymiş diyip iphone alan olabilir
düz serileri millet çok yerden yere vuruyor sanki galaxy ace mış gibi çoğu yerde düz alınmaz düz çöp berbat ben bugüne kadar hep düz kullandım ıphone 4 ıphone 5 teyzemde ıp6 plus iki ay kullandım onuda hiç bir sıkıntı yoktu yaniBen belki alırım asıl bomba s serileri oluyor genelde çok beklediğim gibi çıkmazsa 7s i beklerim.
S serilerinde çok performans artışı olduğu için tercih ediyorum ben.düz serileri millet çok yerden yere vuruyor sanki galaxy ace mış gibi çoğu yerde düz alınmaz düz çöp berbat ben bugüne kadar hep düz kullandım ıphone 4 ıphone 5 teyzemde ıp6 plus iki ay kullandım onuda hiç bir sıkıntı yoktu yani
İyi hoşta derler ya hani antutu ya güvenme antutusuz da kalmadıdüz serileri millet çok yerden yere vuruyor sanki galaxy ace mış gibi çoğu yerde düz alınmaz düz çöp berbat ben bugüne kadar hep düz kullandım ıphone 4 ıphone 5 teyzemde ıp6 plus iki ay kullandım onuda hiç bir sıkıntı yoktu yani
Kardeş emin misin note 5 dir o note 7 daha çıkmadı ayın 25inden sonra raflarda yerini alacak deniliyorTeknosa da var valla. Bugun elime aldım cidden yine efsane olmuş.
Kardeş emin misin note 5 dir o note 7 daha çıkmadı ayın 25inden sonra raflarda yerini alacak deniliyor
Abi hangi teknosa söylede alıcam vallasacmalama kardeşim elimdeki tel note 5 zaten
Allah allah![]()
Abi hangi teknosa söylede alıcam valla![]()