iPhone 6s Ve iPhone 6s Plus Kullananlar Kulübü

Şirvan AVCI

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
İphone 6s Plus ekran kırıldı. Garantiye göndersem maliyeti ne olur ?

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,279
Dostlar ıphone 7 plus almayı düşünüyorum 6s plus mı alsam yoksa 7 mi acaba önerilerinizi bekliyorum

badinen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Selamlar 6s plus cihazı yeni aldım. Kapalı modda şarj göstergesi olmuyor mu ? Telefon kapalıyken ne kadar şarj olduğunu Nasıl anlarım?

trm

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Selamlar 6s plus cihazı yeni aldım. Kapalı modda şarj göstergesi olmuyor mu ? Telefon kapalıyken ne kadar şarj olduğunu Nasıl anlarım?

Telefon kapalıyken nasıl şarj gösterebilir telefon ? Ben hiç duymadım öyle birşey

badinen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Telefon kapalıyken nasıl şarj gösterebilir telefon ? Ben hiç duymadım öyle birşey
Ya ben Samsun'dan iPhone geçtim . Soracağım kimse de yok. Samsung kapalıyken orta tuşuna basınca ne kadar şarj olduğu gösteriyor ya, bunda da öyle bir şey var mı diye sordum. Yani belki komik ya da gereksiz bir kıyas ama öğrenmeye çalışıyorum. Daha önce hiç kullanmadım

trm

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Ya ben Samsun'dan iPhone geçtim . Soracağım kimse de yok. Samsung kapalıyken orta tuşuna basınca ne kadar şarj olduğu gösteriyor ya, bunda da öyle bir şey var mı diye sordum. Yani belki komik ya da gereksiz bir kıyas ama öğrenmeye çalışıyorum. Daha önce hiç kullanmadım

Anladım, ben hiç samsung kullanmadığım için bilmiyordum. Ama iphoneda böyle birşey yok. Sadece telefon kapalı şarj olurken sarj yüzdesini gösteriyor.

badinen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Anladım, ben hiç samsung kullanmadığım için bilmiyordum. Ama iphoneda böyle birşey yok. Sadece telefon kapalı şarj olurken sarj yüzdesini gösteriyor.
Hadi ya. Bende hiçbir şey göstermiyordu. Nerden etkinleştirmem gerekiyor

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,279
merhaba telefonun yüzde 100 şarj bittiğinde belirli bir şarj depoladığında telefon kendini açar ve telefon açık şarj etmeye devam edersiniz. açıldıktan sonra uçak moduna alıp wifi kapatın hızlı dolar şarjı

badinen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
merhaba telefonun yüzde 100 şarj bittiğinde belirli bir şarj depoladığında telefon kendini açar ve telefon açık şarj etmeye devam edersiniz. açıldıktan sonra uçak moduna alıp wifi kapatın hızlı dolar şarjı
Kendi kendine açılıyor yani herhangi bir tuşa basmamıza gerek yok diyorsunuz. Şu an şarj yüzde 17 sıfırlansın dikkat edicem kendisi mi açılmış ben bastığım için mi açılıyor. Ama 2 keredir şarj ediyorum sanırım ben yan tuşa basınca açıldı.

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,279
Kendi kendine açılıyor yani herhangi bir tuşa basmamıza gerek yok diyorsunuz. Şu an şarj yüzde 17 sıfırlansın dikkat edicem kendisi mi açılmış ben bastığım için mi açılıyor. Ama 2 keredir şarj ediyorum sanırım ben yan tuşa basınca açıldı.
bende kendisi açılıyor

trm

Asistan
Reaksiyon puanı
52

Telefonun sarjı tamamen bittikten sonra sarja takarsanız, belli bir sarj yüzdesine gelince kendisini açıyor. Kilit şifrenizi ve sim şifrenizi giriyorsunuz.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Telefonun şarjını tamamen bitirmenin bataryaya zararı vardır. %5'ten aşağı düşmemek gerek.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Arkadaslar acil bir yanit almam gerekiyorda
Iphone 6s plus kendi sarj aletiylr ne kadar surede doluyor

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Arkadaslar acil bir yanit almam gerekiyorda
Iphone 6s plus kendi sarj aletiylr ne kadar surede doluyor

İki buçuk saat sürüyor yüzde elliye kadar normalden hızlı geliyor elliden sonra yavaşlıyor hatta bazen 95 den 96 ya 15 dakikada geçiyo

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,279
2.5 saat nedir ya ? telefonun wifi ve uçak modu kapatın arka plandaki uygulamalarıda daha hızlı şarj olur