Ibrahimov Raqif
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Merhaba.Ben Azerbaycandan yazıyorum.Galaxy a5 2016 ya Türkiye için android 6.0 yükledim ve hızlı şarj çalışmıyor.Yardımcı olursanız sevinirim.
Orijinal şarj aleti ile mi şarj ediyorsun?Merhaba.Ben Azerbaycandan yazıyorum.Galaxy a5 2016 ya Türkiye için android 6.0 yükledim ve hızlı şarj çalışmıyor.Yardımcı olursanız sevinirim.
Evet orjinal şarj aleti.Smart maneger de öyle seçenek yok.Orijinal şarj aleti ile mi şarj ediyorsun?
Smart manager den pil kısmına bas hızlı şarj aktif mi birde ona bak.
Böyle oluyor.Bu adımları izlersen v bulabilirsin.
![]()
![]()
romu yeniden yüklersem düzelirmi?Bu adımları izlersen v bulabilirsin.
![]()
![]()
Bir saniye bizde a5 2016 var ona bakıp geleceğim.romu yeniden yüklersem düzelirmi?
Bizdeki a5 2016 da da hızlı şarj bölümü gözükmüyor ama şarja takınca hızlı şarja geçiyor.romu yeniden yüklersem düzelirmi?
Yine de olmadı.Bizdeki a5 2016 da da hızlı şarj bölümü gözükmüyor ama şarja takınca hızlı şarja geçiyor.
Hızlı şarj adaptörünu başka bir usb kablosu takip şarj et bakalım hızlı şarja geçecek mi?
Wipe işlemi yaptın mı? Belki etki edebilir.Yine de olmadı.
Wipe nedir?Wipe işlemi yaptın mı? Belki etki edebilir.
Baştan uyarayım. Bu işlem esnasında cihazda ne bi varsa herşey silinir.Wipe nedir?
wipe yaptım düzelmediBaştan uyarayım. Bu işlem esnasında cihazda ne bi varsa herşey silinir.
Ona göre yedek alıp yapmanı öneririm.
Android Wipe Nedir? Ne İşe Yarar? - ShiftDelete.Net
Bence sen tekrar rom at, yine de olmazsa eski romuna geri dön derim. Veya başka bir samsung cihazın hızlı şarj aleti ile şarj etmeyi deneyebilirsin.wipe yaptım düzelmedi
tamamBence sen tekrar rom at, yine de olmazsa eski romuna geri dön derim. Veya başka bir samsung cihazın hızlı şarj aleti ile şarj etmeyi deneyebilirsin.
Evet var. İsternsen Smart Switch'i bilgisayarına yükleyip oraya yükleyebilir veya cihaza samsung hesabını ekleyip ayarlardan ilgili ayarları yaparak mesajların yedeklerinin samsung hesabına yedekleyebilirsin.A7 ve a 5 de mesaj yedekleme varmı bilgisi olan lütfen cevap versin