Kipa da satılan Note 5 2099 tl ve LG G5 1899 tl

Drogba39

Profesör
Reaksiyon puanı
381
İthalatçı garantili diye o kadar ucuzdur. Hepsiburada'da bu fiyattan satılıyor.

harununlu034

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hepsiburada'da 1799 TL ye var ithalatçı garantili sizce alınır mı ?

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Ithalatci garantili almayın kafanız ağrımasın.
200 300 tl den kar edecem derken eldekinden olmayın

Drogba39

Profesör
Reaksiyon puanı
381
Ithalatci garantili almayın kafanız ağrımasın.
200 300 tl den kar edecem derken eldekinden olmayın
Kipa'da bildiğim kadarıyla garanti de sıkıntı olmuyormuş. Bir şey olduğunda Kipa'ya götürüyormuşsun, onlar servise yolluyorlarmış.

Mahipar26

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Metro konusunda bilgisi olan var mı? Arkadaş toptancılar gidiyo kartlı falan bi şeyler dedi ama bana yanlış anlamış gibi geldi.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Metro konusunda bilgisi olan var mı? Arkadaş toptancılar gidiyo kartlı falan bi şeyler dedi ama bana yanlış anlamış gibi geldi.
Toptancıları eksik bilgi. Metro ticari toptan ve perakende satış yapan bir firma. Sadece ticari islerme sagibi kişiler metro kartı alma hakkına sahiptir. Ama artık günlük kart adı altında günlük şifre verilip kart sahibi olmayanlara da alışveriş imkanı sağlıyorlar.

Her hafta sonu gittiğim bir yer. Bizde kart var ama kartı yanımızda taşıma gereği duymuyoruz, günlük şifre veriyorlar zaten.

Not: günlük şifre/ günlük kart olayını metroya girerken danışma var oraya şöyle günlük kart/şifre almak istiyorum diye belirt sana şifre verecekler. Kasaya şifre almak istiyorum dersen kasadakiler veremez. Yani ilk danışmadan şifreni alıp sonra cihazını alıp kasaya geçeceksin.

Meteo hakkında aklında soru varsa alayım.

Mahipar26

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Toptancıları eksik bilgi. Metro ticari toptan ve perakende satış yapan bir firma. Sadece ticari islerme sagibi kişiler metro kartı alma hakkına sahiptir. Ama artık günlük kart adı altında günlük şifre verilip kart sahibi olmayanlara da alışveriş imkanı sağlıyorlar.

Her hafta sonu gittiğim bir yer. Bizde kart var ama kartı yanımızda taşıma gereği duymuyoruz, günlük şifre veriyorlar zaten.

Not: günlük şifre/ günlük kart olayını metroya girerken danışma var oraya şöyle günlük kart/şifre almak istiyorum diye belirt sana şifre verecekler. Kasaya şifre almak istiyorum dersen kasadakiler veremez. Yani ilk danışmadan şifreni alıp sonra cihazını alıp kasaya geçeceksin.

Meteo hakkında aklında soru varsa alayım.
Metro hakkında şikayetleri okudum. Ama metro bu şikayetler konusunda bir cümle bile yazmamış. Ben burdan bir telefon alsam o da hatalı olsa metro bana sıkıntı çıkarır mı ki?

Geniş anlatımınız ve ilginiz için teşekkür ederim :)

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Metro hakkında şikayetleri okudum. Ama metro bu şikayetler konusunda bir cümle bile yazmamış. Ben burdan bir telefon alsam o da hatalı olsa metro bana sıkıntı çıkarır mı ki?

Geniş anlatımınız ve ilginiz için teşekkür ederim :)
Metroda ge ellerle ithalatçı garantili telefonlar satılıyor. O yüzden hiç deneyimlemedim.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Hepsiburada'da 2379 tl olan bi ürün mağazalarda 2600 ikisi de Samsung Türkiye garantili. Bu fark nereden geliyor?
Birisi dükkan kiraları ödüyor diğeri bir sürü şube için dükkan tutmuyor ve kira ödemiyor. Bu kira şubelereastar yapmadığı için şubelere harcayacagi ücretleri müşteriye indirim olarak yansıtıyor.

Mahipar26

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Birisi dükkan kiraları ödüyor diğeri bir sürü şube için dükkan tutmuyor ve kira ödemiyor. Bu kira şubelereastar yapmadığı için şubelere harcayacagi ücretleri müşteriye indirim olarak yansıtıyor.
Madem bana hb yolu göründü. Teşekkür ederim :)

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Kafanız ağrır bizzat aldım uğraşırsın ithalatçı ise

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Abartı bir fiyatdeğil en iyi kameralradan birine sahip işlemcisi 80ekran kalteili herşeyi kaliteli düşmesinin tek sebei lgnin piyasadki marka değerinin düşük olması
S7 kullanıcısıyım
Bilmiyorum ya lg o kadar para vermek icimden gelmiyor. Htc veya samsunga veririm ancak lg gelmiyor cidden. O kasa kalitesi falan hic hosuma gitmiyor. Bencede vermemeli.