- Konuyu başlatan
tahaimay
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 4
İnşallah fazla yaşamam. sizce kasma yapar mı? akıcı bir şekilde oynayabilir miyim?
O ekran kartıyla akıcı oynayamayacağın oyunun bil ki optimizasyonu tam değildir. Yani bunun ekran kartınla yada diğer donanımınla alakası yok.İnşallah fazla yaşamam. sizce kasma yapar mı? akıcı bir şekilde oynayabilir miyim?
Ekran kartına vida atmamışlar mı kasaya tutunması için ? 2 tane vida atmış olmaları lazım. Anakartına iyi bak taşıma esnasında sağa sola çarpmıştır zarar vermiştir içine.beyler pc bugün elime ulaştı sağ salim fakat geldiğinde ekran kartı yerinden çıkmıştı sonra baktım kırık var mı diye yerinde ama yoktu bişey sağlam geldi yani![]()
Ekran kartını ayrı mı yollamışlar yoksa içindeyken çıkıp sağa sola mı çarpmış? Eğer ikinci seçenekse kargo şirketini de aldığın yeri de ara azarla. Zarar gelebilirdi.beyler pc bugün elime ulaştı sağ salim fakat geldiğinde ekran kartı yerinden çıkmıştı sonra baktım kırık var mı diye yerinde ama yoktu bişey sağlam geldi yani![]()
Monitöründe HDMI yok mu ? Böyle bir bilgisayarın varken çamur gibi görüntüde oyun oynamak istemiyorsan dönüştürücüleri kullanmayı unut. HDMI destekli monitörün varsa ve güzel bir kablon varsa şahane görüntü alırsın.Çünkü ufak bi beyaz aparat
O zaman goruntuyu direk vga dan alacaksinMaalesef hdmi girişli monitörüm yok samsung syncmaster sa300 kullanıyorum
Dostum kart ve monitöre uygun birtane DVI kablo al çok pahallı değiller 20/30 tl .
Belki ters almışsındır. Bunların bir ucu dişi bir ucu erkek diye adlandırılıyor. DVI kısmı dışa doğru, VGA kısmı içe doğru olanlardan alacaksın.