Arkadaşlar çok acil yardımcı olun

mertkk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Yarım saat once s6 edge plus icin teknosaya gittim.Acılmamıs tek cihazda ekranın üst kısmında küçük siyah nokta vardı pek sorun teşkil etmiyecek düzeyde,elemanlar sorun yapmıyacagını ve garantinin yapabilecegini soylediler ben neden siz göndermiyorsunuz dedigimde 1 ayda geliyor dediler,bu konu hakkında bilgisi olan varmı en uygun orada buldum telefonu ve bu sorun ilerde problem cıkartırmı,ailem almışken sorunsuz başka model al diyor sizce ne yapmalıyım ?

sifirbakiye

Profesör
Reaksiyon puanı
436
Ayıplı ürünü almasaydın iyiydi. Ne kadara aldın telefonu onuda belirtirsen o fiyat aralığında arkadaşlar telefon önerisi yaparlar.

mertkk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Ayıplı ürünü almasaydın iyiydi. Ne kadara aldın telefonu onuda belirtirsen o fiyat aralığında arkadaşlar telefon önerisi yaparlar.
hayır tam olarak almadım yarın dönüş yapıcagımı soyledim 2100 tl civarında lg g5 ve bu telefonu onerdiler fakat g5 estetik acıdan cok etkilemedi ve kronik sorunlar yüzünden pek yanaşamadım.

HandoftheKing

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
TeknoSA dışında başka mağazaları da düşünmeni, hiç olmadı internet yoluyla güvenilir sitelere bakmanı öneririm.

HandoftheKing

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Eğer 32 GB uygunsa bence gayet makul, hem garantisi yerinde, yarın kargoda, +50TL aliexpress chip para...
Ben de mi alsam yaw acaba :/

HandoftheKing

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
İşte ben de o kısmı çözemedim :/ ama 2 yıl resmi garanti diyor, o kısım dikkatimi çekti, onu bir incele istersen, benden bu kadar, çıkmam gerek, umarım yardımcı olabilmişizdir...
Saygılar...