Survival tarzı oyun önerisi ?

taskinn99

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar minecraftı bilmeyen yok herhalde. hayatta kalıp birşeyler inşa ediyosun vs. bir süre sonra oyundaki hayatta kalma mantığı çok kolay olmaya başladı. çok hızlı ağaç kesip evler yapmaya başladım. kısaca oyun ilerledikçe inşaat simülatorüne dönüyor buda beni yeni oyun arayışlarına itiyor. sizlere ricam dont starve gibi veya zombili herhangi bir oyun öneriniz varsa paylaşırsanız sevinirim. hayatta kalma zevkini alabileyim lütfen.

Black15

Asistan
Reaksiyon puanı
151
The Long Dark, Day Z, Rust, 7 Days to Die...

taskinn99

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
rust ve 7 days to die arasında kaldım. Ama geçenlerde rust ı kurmaya çalışıyorum neredeyse çoğu sitedeki rustlar bozuk veya ben beceremedim launcheri açmayı.

taskinn99

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
rust ve 7 days to die arasında kaldım. Ama geçenlerde rust ı kurmaya çalışıyorum neredeyse çoğu sitedeki rustlar bozuk veya ben çalıştıramadım launcheri.

Neova

Asistan
Reaksiyon puanı
16
Crack'li oyunlada herzaman bi hata mevcut olur.Başınıza iş açmamak ve bilgisayarınızın ömrünü yememek için Steam'den Rust'u satın alın.
Rust on Steam

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
arkadaşlar minecraftı bilmeyen yok herhalde. hayatta kalıp birşeyler inşa ediyosun vs. bir süre sonra oyundaki hayatta kalma mantığı çok kolay olmaya başladı. çok hızlı ağaç kesip evler yapmaya başladım. kısaca oyun ilerledikçe inşaat simülatorüne dönüyor buda beni yeni oyun arayışlarına itiyor. sizlere ricam dont starve gibi veya zombili herhangi bir oyun öneriniz varsa paylaşırsanız sevinirim. hayatta kalma zevkini alabileyim lütfen.
Minecraft onlineın tadı bir başka oluyor . Bence online serverlara yönelmelisiniz ...

Neova

Asistan
Reaksiyon puanı
16
Minecarft | Hugnergames modu gayet güzel bi survival mod oynamanızı tavsiye ederim.

taskinn99

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
out of reach oynanabilir mi. ayrıca rust vb. online hayatta kalmalar herhalde çevre detayının iyi olmasından dolayı daha güzel geliyor bana.

Neova

Asistan
Reaksiyon puanı
16
Çevre detayına ve grafiklere önem veriyorsan sana önerim The Forst'i bi dene.