Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
"Şuna inanmak lazımdır ki, dünya üzerinde gördüğümüz her şey kadının eseridir”

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Accord ile yakıt olarak gaz kullanırken bayram gecesi Osman Gazi köprüsüne bursa istikametinden girerken çok rahat 180-190 gördük trafik başladığı için hemen yavaşladık. Trafik olmasa sona dayandırdı ibre.

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Accord ile yakıt olarak gaz kullanırken bayram gecesi Osman Gazi köprüsüne bursa istikametinden girerken çok rahat 180-190 gördük trafik başladığı için hemen yavaşladık. Trafik olmasa sona dayandırdı ibre.
Kac model Accord?

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117

GTA 4 hileleri :D

upload_2016-8-2_22-56-31.png

A Haber ve atv'nin bazı haberleri aşırı zorlama.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Puhahahah ulan gece gece :D İki gün sonra GTA 4 ülke de yasaklanmasın :D

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,246
Sanırım bunu anlatacağım....
Ben küçüğüm 6-7 bilemedin 8yaşında falan. Bir arkadaşım vardı onunla sürekli olarak neighbours from hell oynardık. Bir gün onlara gittim ve 1 sene önce dolaplara konmuş masaüstü pclerini arkadaşımla beraber çıkardık oraya yere kurduk. PC 12 yıllıkmış!.Sonra Play neighbours Play neighbours Play neighbours diye diye bilgisayarı açtık. Önce taktığımız prizi yaktı. Sonra başka bir prize taktık. Çalıştı ama ekrana görüntü gelmedi. Bilgisayar hala açıkken önüna sağına soluna baktıktan sonra sıra arka tarafa üst bölüme geldi. GArip bir koku geldi. İşin garibi arkdaşıma "Sizin bilgisayar mısırmı patlatıyor?" dedim. E tabi işim gücüm yemek. Akla başka birşey gelmiyor. Bunu dedikten 1 saniye gözümün önunde psu patladı ve o yoğun bulut kıvamındaki 5 saniye süren duman şovu başladı. Ben çığlık attım. Her taraf dumandı. Ben hemen prizi çektim. Ardından merdivenlere koştum.(Evleri katlıydı) O olaydan sonra aşağı kata 2 hafta kadar inmedim. O günki olayın etkisi hala sürüyor. Ne zaman bir pcyi tamir etsem hep patlamasından korkarım. EEE bende niye uğraşıosam sanki eski pcyle. Amaaaaaağan :D

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Siteye bir tane Range Rover geldi bangır bangır müzik çaldırıyor bu saatte.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
ben burada acil bişey soruyorum cevap veren birileri çıkıyor. gidip bunun için konu açsam kimse bakmayacak görmeyecek bile. son mesaj yazılan 10 konu listesinden çıktı mı hak getire de birileri göre de cevap yaza. yok madem herşeyin konusu açılacak, en basitinden yukarda arabayla ilgili muhabbeti de konusunu da otomobil başlığına açalım.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
daha yukarda ios konusu var. telefon kılıfı konusu var. oyun konusu var. laptop konusu var. bunlar sadece birkaç sayfa önce. arada benim bir mesajda sorduğum acil bir soru göze battı demek ki. ilginç. çelişiyorsunuz !

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Ben ne garip insanım. Milletin beğendiği şeyleri beğenmiyorum, beğenmediklerini beğeniyorum.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Gülmekten karnım ağrıdı ya. Gta şifreleri ve darbeciler hahahah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...