Spor Temalı PSD Blog Tasarımı

KerimcanKara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba sevgili arkadaşlar. Lise öğrencisiyim, öyle ufak ufak Web tasarıma ilgi duyuyorum. Blogger yapısına uyarlamak üzere Sportup adlı temayı PSD olarak hazırladım. Fikirleriniz nelerdir? Aktarımda çok sıkıntı yaşar mıyım? Beğenmediğiniz tarafları iyileştirmek adına ne tür ekleme ya da çıkarmalar yapılabilir?
sportup_psd_tema_by_kerimcankara-da9gm0x.jpg

turansonkaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba,

Tasarım oldukça hoş gözüküyor eline sağlık fakat konu gösterimleri anasayfa'da 2 değilde 5 olarak olsa daha iyi gözükecektir.

Popüler yazılar bölümünde yazılar sol tarafa yaslanmış olarak gözüküyor onları 10px - 15px sağ tarafa kaydırabilirsen görsel bozukluk ortadan kalkacaktır.

Ek olarak behance.net ve deviantart.net tarzı sitelerden diğer tasarımcıların yaptığı tasarımlara bakarak hayal gücünü genişletebilirsin.

Başarılar dilerim, iyi çalışmalar.

MIsga

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Eline sağlık kardeşim.Güzel bir tasarım olmuş.Ancak eklemek istediğim bi kaç şey var.
- Kanaatimce efsaneler kısmını slider halinde yaparsan sitede daha çok içerik barındırabilirsin ve bu siteye hoş bir görünüm katar diye düşünüyorum.
- İkinci eklemek istediğim şey ise sitene bir tane slogan eklemek olacak.İsimden yola çıkarak yaratıcı birisin güzel bir slogan bulacağına inanıyorum.
Eklemek istediklerim bunlar.Umarım sonunda güzel bir site çıkar.İyi günler,kolay gelsin.

KerimcanKara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Eline sağlık kardeşim.Güzel bir tasarım olmuş.Ancak eklemek istediğim bi kaç şey var.
- Kanaatimce efsaneler kısmını slider halinde yaparsan sitede daha çok içerik barındırabilirsin ve bu siteye hoş bir görünüm katar diye düşünüyorum.
- İkinci eklemek istediğim şey ise sitene bir tane slogan eklemek olacak.İsimden yola çıkarak yaratıcı birisin güzel bir slogan bulacağına inanıyorum.
Eklemek istediklerim bunlar.Umarım sonunda güzel bir site çıkar.İyi günler,kolay gelsin.

Slogan sağ üstte yer alıyor esasında :) Çok gösterişli bir iş değil tabi ki, slogan da durumu özetliyor :)

MIsga

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Mobilden girdiğim için görememişim.Tasarımın aktarım kısmında çoğu yeri zenginleştirirsin diye düşünüyorum.Tekrardan kolay gelsin bu arada yardımcı olabileceğim bi durum olursa istediğin zaman ulaşabilirsin.

KerimcanKara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Mobilden girdiğim için görememişim.Tasarımın aktarım kısmında çoğu yeri zenginleştirirsin diye düşünüyorum.Tekrardan kolay gelsin bu arada yardımcı olabileceğim bi durum olursa istediğin zaman ulaşabilirsin.

Aynen öyle. Mesela Blogger'a aktarırken sidebar'ın çehresi büyük ölçüde değişiyor sisteme uyum sağlaması açısından.