Quantum Break sorusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yerliplaka80

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Merhaba Arkadaşlar. Yeni topladığım pc i7 6700k 32 gb ram ve Asus Strix 1080 ekran kartı. Netten indirdiğim Quantum Break oyunu kurulmuş halde idi. Oyunu açtım grafik ayarlardan 2k yaptım ama oyun milim milim ilerliyor donuyor. Oyunu sadece fullhd de akıcı oynayabiliyorum. Oysa benim sistem 2k da da akıcı oynatması gerekmez mi ?

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Oyunu orjinal edinmeyi dene bence bi problem var oyunda.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
"i76700k 32 gb ram ve Asus Strix 1080"

durumu yok demek ajfkagh

tabi yine benim mesajımda eleştirel bişey yok

yerliplaka80

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş,benim topladığım pc nin kasa içi parçalarının hepsini almanyada ki kardeşlerim aldı. Bu nedenle böyle bir pc ye sahip olupta,neden orjinal oyun alamıyorum diye düşünler,anlamışlardır diye umuyorum.

Bu arada zaten çoğumuz mecbur kalmadıkça, orjinal oyun almaz,alacak durumu olmaz,kendimizi kandırmayalım.

pillibebek_

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Tekrar söyleyim. Büyük oyun almak için S.S.S. i Bekleyin. Net kârım %40. 100 tl ve üstü oyunlar için indirim beklenmeli.

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
Davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş,benim topladığım pc nin kasa içi parçalarının hepsini almanyada ki kardeşlerim aldı. Bu nedenle böyle bir pc ye sahip olupta,neden orjinal oyun alamıyorum diye düşünler,anlamışlardır diye umuyorum.

Bu arada zaten çoğumuz mecbur kalmadıkça, orjinal oyun almaz,alacak durumu olmaz,kendimizi kandırmayalım.

Oyun korsan ve sağlıksız kurulduğu için çözüm önermek zor durumunuzu anlıyorum ancak fiyatlar pahallı diye bu size korsan kullanım hakkı vermiyor indirimleri bekleyip iyi oyunlar alabilirsiniz .

SerhatXG

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Oyun korsan ve sağlıksız kurulduğu için çözüm önermek zor durumunuzu anlıyorum ancak fiyatlar pahallı diye bu size korsan kullanım hakkı vermiyor indirimleri bekleyip iyi oyunlar alabilirsiniz .
Arkadaş haklı fiyatlar pahalı diye korsan kullanma hakkınız yok.

yerliplaka80

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Türkiye de olduğumuzu bilmesem bu söylediklerinize inanacağım ama Türkiyedeyiz, %100 denilecek kadar oyuncu korsan indirip oynuyor burası Türkiye,gerçekler acıdır @SerhatXG

Adminden rica ediyorum, bu konu kapanabilir ben bu konuyu 20 gün önce açmışım,neden hortladıysa :)

SerhatXG

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Türkiye de olduğumuzu bilmesem bu söylediklerinize inanacağım ama Türkiyedeyiz, %100 denilecek kadar oyuncu korsan indirip oynuyor burası Türkiye,gerçekler acıdır @SerhatXG

Adminden rica ediyorum, bu konu kapanabilir ben bu konuyu 20 gün önce açmışım,neden hortladıysa :)
Ama ben ve benim gibiler korsan oynamaz. ASLA oynamaz. Anladın mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...