Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Videoyu pc ye atınca ters görüntü veriyor mu ?
Hic pc ye atip denemedim.normal telefonda yan tutarak cekdigim video aeyretmek isteyince diklemesine aciliyor ve cwktigim gibi buyuk yan seyretmek isteyip telefonu yan cevirince oda yers donuyor.uyuz ediyor beni.. nedense cozemedim

MevlutOrhanTr

Asistan
Reaksiyon puanı
86
Hic pc ye atip denemedim.normal telefonda yan tutarak cekdigim video aeyretmek isteyince diklemesine aciliyor ve cwktigim gibi buyuk yan seyretmek isteyip telefonu yan cevirince oda yers donuyor.uyuz ediyor beni.. nedense cozemedim
Otomatik çevirme açık yap birde öyle dene.Ben de hiç denemedim şuan şarjda kalmadı.Birazdan deneyeyim :)

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Ekran döndürmenin en azından izlerken mutlaka açık olması gerekiyor.

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Kamera nın verilerini silip fabrika ayarlarına döndürünce sorun %99 çözülür gibime geliyor.

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Arkadaşlar 6.0 geleli 1 ayı geçti.Memnun musunuz ? Kimileri batarya hızlı bitiyor diyor.Kimileri wifi veya mobil şebeke sorunları arttı diyor.Kimileri ekran kitlenmesinde sorun var diyor..kimileri spen çalışmayı durduruyor sık sık diyor.Kimileri hızlı şarj kalktı 2 saatte şarj anca oluyor diyor.Her kafadan bi ses var ortalıkta sizlerin görüşleri benim için önemli.Memnunmusunuz.Sizin ne gibi şikayetleriniz var 6.0 da ???
Hocam 6.0.1den memnun kalan çok az kişi var.Bence eski sürümde kal.

ezezel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Arkadaşlar samsungun level u pro adlı bluetooth kulaklığı var bende. Ama son zamanlarda müzik çalarken aniden kendi kendine müziği durduruyor telefon. Acaba sorun kulaklıkta mı diye g3 ile denedim uzun süre dinlememe rağmen hiç böyle bir sorun olmadı. Ne yapabilirim sorun nedir bilgisi olan var mı? 6.0.1 orijinal türkiye romu yüklü telefonda...

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
eRobota geçmeden önce 4 saat ekran süresi 7 saat pil süresi alıyordum.Şuan 6.30 saat ekran süresi 20 saat pil süresi aldım.(Not:cpu yu 700 de sabitledim.Gayette basit grafikli oyunşara kadar herşeyi oynatıyor.Yarın bide 500 yada 600de sabitlemeyimdeniycem.

0yigit0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eRobota geçmeden önce 4 saat ekran süresi 7 saat pil süresi alıyordum.Şuan 6.30 saat ekran süresi 20 saat pil süresi aldım.(Not:cpu yu 700 de sabitledim.Gayette basit grafikli oyunşara kadar herşeyi oynatıyor.Yarın bide 500 yada 600de sabitlemeyimdeniycem.

eRobot nedir hocam pek bilgim yok

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Smart switch telefonu okumak icin Samsung USB driverini istiyormu

muratbey16

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Arkadaşlar pc de screen morning çalışmıyor nababilirim tv ye bağlanamıyorum bağlanmadi diyor surekli

Mstgrsy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Note 4'ün Ekranı Malum Kavisli O Kavise Uygun Ekran Filmi Var Mı Tam Oturacak Şekilde Kaç Tane Denediysem Hepsinde Boşluk Kaldı Tam Oturan Bir Film Varsa Yardımcı Olursanız Sevinirim.

Khelax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle merhaba bende note 4 sahibiyim SM-N910F ancak telefona rom attıktan sonra bir şey olmaya basladı telefon 4-5 sanıye sonra kendini yeniden başlatıyor ve hep böyle yapıyor bir çözümü varmıdır hocam

Selim 64

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Samsung Galaxy Note 4 sahibiyim. Cihaz Android 6.0.1 güncellemesi aldıktan sonra tıkladığımız uygulamayı otomatik olarak varsayılan yapıyor.

Şöyle ki, örneğin cihazda 3 tane video oynatıcısı var. Bir videoya tıklayınca hangisiyle açmak istediğimizi soruyor ve örneğin biz mx player ı seçtiğimiz zaman "bir kez" ya da "her seferinde" seçeneği sunuyor. Her seferinde dersek o uygulama varsayılan uygulama oluyor ve artık her tıkladığımız video o uygulama ile açılıyor.

Sorun şu ki, güncelleme ile birlikte videoya tıklayınca yüklü olan uygulama seçenekleri ortaya çıkıyor ve biz birini seçince otomatikman onu varsayılan yapıyor yani "bir kez" ve "her seferinde" seçenekleri gelmiyor.

Bu sadece videolar için geçerli değil. Birden fazla alternatifi olan her uygulama için geçerli.

orkhanali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi günler arkadaşlar. Bir kaç gündür formu takip ediyorum
8 aydır Note4 kullanıyorum. Batarya her zaman iyi giderdi, lakin son iki haftada 100% şarja 10 saat gösteriyor. Sizce nedeni ne ola bilir?
Cevaplandırırsanız sevinirim

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Note 4'ün Ekranı Malum Kavisli O Kavise Uygun Ekran Filmi Var Mı Tam Oturacak Şekilde Kaç Tane Denediysem Hepsinde Boşluk Kaldı Tam Oturan Bir Film Varsa Yardımcı Olursanız Sevinirim.
4 defa film degistirdim ve hepsi yerine oturdu.Ekran ile alakali bir durum zaten Jelatin degisimiyle sorunu cozemezsiniz.

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Öncelikle merhaba bende note 4 sahibiyim SM-N910F ancak telefona rom attıktan sonra bir şey olmaya basladı telefon 4-5 sanıye sonra kendini yeniden başlatıyor ve hep böyle yapıyor bir çözümü varmıdır hocam
Anladigim kadariyla yanlis bir islem yaptiniz ve telefon Brick oldu.Android 6.0.1 Stock ROM'u uzerine mi kurdunuz ROM'unuzu?

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
İyi günler arkadaşlar. Bir kaç gündür formu takip ediyorum
8 aydır Note4 kullanıyorum. Batarya her zaman iyi giderdi, lakin son iki haftada 100% şarja 10 saat gösteriyor. Sizce nedeni ne ola bilir?
Cevaplandırırsanız sevinirim
Telefonunuzu sarj olurken aktif olarak kullandiniz mi?

Khelax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
brick felanda olmadı telefon açılıyo menu gelıyo ancak kendını yenıden baslatıyo