baycebir
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 347
Az önce deneme fırsatım oldu. Yan çevirip videoyu çektikten sonra tekrar yan izleyebildim. Sıkıntı olmadı.Yokmu bir bilgisi olan arkadaslar![]()
Az önce deneme fırsatım oldu. Yan çevirip videoyu çektikten sonra tekrar yan izleyebildim. Sıkıntı olmadı.Yokmu bir bilgisi olan arkadaslar![]()
Hic pc ye atip denemedim.normal telefonda yan tutarak cekdigim video aeyretmek isteyince diklemesine aciliyor ve cwktigim gibi buyuk yan seyretmek isteyip telefonu yan cevirince oda yers donuyor.uyuz ediyor beni.. nedense cozemedimVideoyu pc ye atınca ters görüntü veriyor mu ?
Otomatik çevirme açık yap birde öyle dene.Ben de hiç denemedim şuan şarjda kalmadı.Birazdan deneyeyimHic pc ye atip denemedim.normal telefonda yan tutarak cekdigim video aeyretmek isteyince diklemesine aciliyor ve cwktigim gibi buyuk yan seyretmek isteyip telefonu yan cevirince oda yers donuyor.uyuz ediyor beni.. nedense cozemedim
Ekran döndürmenin en azından izlerken mutlaka açık olması gerekiyor.Hic pc ye atip denemedim.normal telefonda yan tutarak cekdigim video aeyretmek isteyince diklemesine aciliyor ve cwktigim gibi buyuk yan seyretmek isteyip telefonu yan cevirince oda yers donuyor.uyuz ediyor beni.. nedense cozemedim
Otomatik cevirme hep acik bende..sanki herzamanda olmutor daha once farketmemisdim cunku biyle birseyOtomatik çevirme açık yap birde öyle dene.Ben de hiç denemedim şuan şarjda kalmadı.Birazdan deneyeyim![]()
Ekran dondurme acik zaten..ekrani dindurunce giruntu yan yatip buyuyecegine o da donuyor ayni istikametdeEkran döndürmenin en azından izlerken mutlaka açık olması gerekiyor.
Hocam 6.0.1den memnun kalan çok az kişi var.Bence eski sürümde kal.Arkadaşlar 6.0 geleli 1 ayı geçti.Memnun musunuz ? Kimileri batarya hızlı bitiyor diyor.Kimileri wifi veya mobil şebeke sorunları arttı diyor.Kimileri ekran kitlenmesinde sorun var diyor..kimileri spen çalışmayı durduruyor sık sık diyor.Kimileri hızlı şarj kalktı 2 saatte şarj anca oluyor diyor.Her kafadan bi ses var ortalıkta sizlerin görüşleri benim için önemli.Memnunmusunuz.Sizin ne gibi şikayetleriniz var 6.0 da ???
Note 4 için ortalamada normal bir süre. Ne az ne de çok.Arkadaslar 4 saat ekran suresi nasil bir rakam iyi mi? Tesekkurler
Sagolun hocamNote 4 için ortalamada normal bir süre. Ne az ne de çok.
eRobota geçmeden önce 4 saat ekran süresi 7 saat pil süresi alıyordum.Şuan 6.30 saat ekran süresi 20 saat pil süresi aldım.(Not:cpu yu 700 de sabitledim.Gayette basit grafikli oyunşara kadar herşeyi oynatıyor.Yarın bide 500 yada 600de sabitlemeyimdeniycem.
Rom hocameRobot nedir hocam pek bilgim yok
Telefonu pc'ye taktığın zaman driverini otomatik yüklüyor zaten.Smart switch telefonu okumak icin Samsung USB driverini istiyormu
4 defa film degistirdim ve hepsi yerine oturdu.Ekran ile alakali bir durum zaten Jelatin degisimiyle sorunu cozemezsiniz.Note 4'ün Ekranı Malum Kavisli O Kavise Uygun Ekran Filmi Var Mı Tam Oturacak Şekilde Kaç Tane Denediysem Hepsinde Boşluk Kaldı Tam Oturan Bir Film Varsa Yardımcı Olursanız Sevinirim.
Anladigim kadariyla yanlis bir islem yaptiniz ve telefon Brick oldu.Android 6.0.1 Stock ROM'u uzerine mi kurdunuz ROM'unuzu?Öncelikle merhaba bende note 4 sahibiyim SM-N910F ancak telefona rom attıktan sonra bir şey olmaya basladı telefon 4-5 sanıye sonra kendini yeniden başlatıyor ve hep böyle yapıyor bir çözümü varmıdır hocam
Telefonunuzu sarj olurken aktif olarak kullandiniz mi?İyi günler arkadaşlar. Bir kaç gündür formu takip ediyorum
8 aydır Note4 kullanıyorum. Batarya her zaman iyi giderdi, lakin son iki haftada 100% şarja 10 saat gösteriyor. Sizce nedeni ne ola bilir?
Cevaplandırırsanız sevinirim
EvetTelefonunuzu sarj olurken aktif olarak kullandiniz mi?
hayır hocam tam tersi android 5.0.1 di 6.0.1 yapmak ısterken olduAnladigim kadariyla yanlis bir islem yaptiniz ve telefon Brick oldu.Android 6.0.1 Stock ROM'u uzerine mi kurdunuz ROM'unuzu?