Pagerank değerinizi artırın

teknobaycan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Web sayfası hazırladıktan sonra yapılacak işlem sırasında gelir Pagerank. Peki Pagerank nedir? Nasıl yapılacak? Sitemin Pagerank değerini nasıl arttıra bilirim? O zaman okumaya devam edelim...
Sitenize çok site tarafından link verilmesi ve Pagerank'ı yüksek olanlar tercih olmalı,
  1. Sayfanız güncel olmalı,
  2. Yazılarınız özgün olmalı,
  3. Eklediğiniz resim gibi mutlaka alt isimler verin ve etiket ekleyin,
  4. Arama motorlarına kayıt yaptırın,
  5. Sizin sayfa içeriğinde de linkler oluşturun ve dışarıya verin...
Kısaca söylemek gerekirse ziyaretçi sitenize uğradığında fazla kalmalı ve memnun olmalı. Sitenizin Pagerank değerini görmek isterseniz buradan bakabilir, daha detaylı bilgi içinse buradan ulaşabilirsiniz.
Bununla ilgili bilen varsa paylaşabilirse bizde öğreniriz.

ch3lisky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Kardeşim aynısını yazmıştım biraz araştırabilirsin :D Yarar var....

cndr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pagerank 1. 2. 3. maddelerle bağlantı birşey değildir.

pagerank mantığı örneğin, www.shiftdelete.net adresinin farklı siteler içersinde yer almasına göre populerliği artar ne kadar çok farklı sitelerde yer alıp tıklanıyorsa pagerank değerin artar..

senin sayfan ne kadar güncel olursa olsun ne kadar çok kişi girerse girsin, sitenin adresi başka sitelerde hiçbir şekilde yer almıyorsa pagerank puanı çok düşük olur.

ama günde 15 20 kişi ya girsin ya girmesin ama her sitede adresin yer alsın ve tiklansin page rank puanin yüksek olur..

ch3lisky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Amaç paylaşım senindeki yazı bunundaki yazı benimkide yazı. Merak etme kimse para kazanmıyor :) Senin yazman birşeyi değiştirmez.

olabilir... Aynı şeyleri tekrar tekrar yazmak adminleri kızdırır.. Bende adminim ve böyle şeylerden nefret ediyorum kendi sitemde... Biraz daha takıl internette anlarsın ne demek istediğimi...

mTanriverdi

Doçent
Reaksiyon puanı
3
olabilir... Aynı şeyleri tekrar tekrar yazmak adminleri kızdırır.. Bende adminim ve böyle şeylerden nefret ediyorum kendi sitemde... Biraz daha takıl internette anlarsın ne demek istediğimi...

Ben takılacağım yerleri biliyorum. Önerin için teşekkür ederim.

ve senin sitene girdiğim zaman

Sitemize destek vermek için lütfen her girişinizde üstteki reklama bir kez tıklayınız

diye bir yazı var. Haksız kazanç elde etmeye çalışma. Ve Teknobaycan arkadaşımıza webtasarım yapmakta anlaşacağını söylemişsin. Vergini veriyor musun ? Sitende kullandığın sistemin Lisansı var mı ? Sitenin PageRank değeri neden "0"

teknobaycan

Doçent
Reaksiyon puanı
0

ben forma yazı yazmadan önce mutlaka aratırım ve ona göre yazarım. doğrudur olabilir çıkabilir ama gözden kaçanlar da olur ama sana bir düşmanlığım mı var ki sen yazdın deye aynısını ben niye yazayım? polemiğe gerek yok sende bir link verirsin vardır deye olur biter ya.

Egebilisim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hepsi bilinenler fakat teşekkürler yinede bilmiyenler için yararlı olucaktır..

ch3lisky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Ben takılacağım yerleri biliyorum. Önerin için teşekkür ederim.

ve senin sitene girdiğim zaman

Sitemize destek vermek için lütfen her girişinizde üstteki reklama bir kez tıklayınız

diye bir yazı var. Haksız kazanç elde etmeye çalışma. Ve Teknobaycan arkadaşımıza webtasarım yapmakta anlaşacağını söylemişsin. Vergini veriyor musun ? Sitende kullandığın sistemin Lisansı var mı ? Sitenin PageRank değeri neden "0"

haksız kazanç falan değil biraz araştırırsan gelen paraların nereye gittiğini öğrenebilirsin... Googledan gelen paraları moderatörlere dağıtıyorum... Bu bir....

2. Kullandığım sistem Smf ve ücretsiz kendi sitesinde dağıtılıyor.. Lisansa gerek yok... Buda iki...

3. Pagerank değeriyle bunların ne alakası var... Sadece link takas yaptığım site sayısı az çünkü böyle forumlarda takılmaktan siteme fazla bakamıyorum..bu üç...

4. Senin bu işlerden anlamadığın apaçık ortada onun için fazla konuşup kendini batırma...:twisted:

Bu arada lisans için istediğin yere şikayet et sana gülmezlerse ben internet hayatımı bırakıcağım... Onun için bilgin olan konularda millete yorum yapsan iyi olur :devil: