Öneriniz varmı 800-850 tl arası veya daha düşükBen monitörde daha rahat oynuyorum. Bana monitör daha akıcı geliyor.
Vatan computerden alıcam ordan önersenbiraz sıkıştır ama bundan al Philips 32PHK4100 32" 82 Ekran Uydu Alıcılı 100 Hz LED TV Fiyatı
vatan computerden önerirmisin ?bu küçük monitor için para kaybı
ıps olmasının avantajları ne farkı neŞu resimdeki monitörü kullanıyorum.
1 yılı geçti ben alalı. Gayet memnunum, LG paneli kullanılmış bu modelde. 300 kusura almıştım ama şuan dolar fırladigi için muadillrri pahalılaştı. Evde tv olarak samsung es7000 var ona bağladığımda bu monitörden aldığım oyun keyfini ondan alamıyorum.
![]()
Görüntü nereden bakarsan bak bozulmaz. Monitörün karşısından baksanda aynı 178 dereceye kadar yan veya üst/alttan baksanda aynı görüntü ve renkleri görürsün. Görüntü kalitesinde bozulma olmaz. Avantajı bu.ıps olmasının avantajları ne farkı ne
AXEN 43" 109 CM ILGAZ FHD DLED MONİTÖR SİYAH bu monitör sence nasıl ? markasından şüphelenmelimiyimGörüntü nereden bakarsan bak bozulmaz. Monitörün karşısından baksanda aynı 178 dereceye kadar yan veya üst/alttan baksanda aynı görüntü ve renkleri görürsün. Görüntü kalitesinde bozulma olmaz. Avantajı bu.
Bu marka hakkında diğer forumlarda bir kaç kullanıcı bilgisi var. Moderator arkadaşlar linki kaldırmaklakaldirmazsa sevinirim çünkü bu forumda bu cihazı kullanan arkadaşlar yok. Bu yüzden linki koydum.AXEN 43" 109 CM ILGAZ FHD DLED MONİTÖR SİYAH bu monitör sence nasıl ? markasından şüphelenmelimiyim
biraz küçük birşey düşünürsem ASUS 23.6" VN247H 1ms Full HD HDMI Gaming Monitör bunu düşünüyorum bu nasılSen ps4 için bu fiyata bu boy tv almanı önermem. Çünkü bu fiyata bu büyüklükte kaliteli birşey bulman oldukça zor. Bu fiyata monitör bakarsan veya monitör-Tv'ler var onlara bakarsan daha iyi olur. Çünkü 700-800Tl ye alacağın bu boy TV ler hiçte kaliteli olmayacak, frame sıkıntıları dahi yaşayabilirsin.
Hepsiburada'dan 659TL ye bu ürün alınabilir.biraz küçük birşey düşünürsem ASUS 23.6" VN247H 1ms Full HD HDMI Gaming Monitör bunu düşünüyorum bu nasıl
Vatan computerden alıcam onun için ordan gösteriyorumHepsiburada'dan 659TL ye bu ürün alınabilir.
Hepsiburada aynı ürünün linki. Asus VP247H 23.6" 1ms (Analog+DVI-D+HDMI) Full HD Oyuncu Fiyatı
Ben biraz büyük almak istiyorum 23 inç alsam pc toplarımo tvlerin içlerinden sadece 1i full hd o da bu
LG 32MB25HM 32"(81 CM) FHD IPS LED EKRAN
diğerlerini asla alma hd değil.
Alacaksan o hepsiburadan link attıgım monitörü al tv alacagım dıyorsan butcenı 1500 e çıkartmalısın.
700-800 TL ye o büyüklükte düzgün bir cihaz alamazsın. Bunu diğer mesajlarımda da söyledim.Ben biraz büyük almak istiyorum 23 inç alsam pc toplarımsenin bildiğin bi monitör yada tv varmı 26-35 inç arasında
LG 32MB25HM 32"(81 CM) FHD IPS LED EKRAN büyük olarak bi tek bu monitör var bu sence sıkıntı çıkartırmı dinamik kontrast 5 000 000 bu monitörün 23.6 olan monitör 80 000 000 du galiba bu fark neyi ifade ediyo ? ne gibi fark olur monitörde700-800 TL ye o büyüklükte düzgün bir cihaz alamazsın. Bunu diğer mesajlarımda da söyledim.
Kontrast renklerin keskinliklerini gösterir.LG 32MB25HM 32"(81 CM) FHD IPS LED EKRAN büyük olarak bi tek bu monitör var bu sence sıkıntı çıkartırmı dinamik kontrast 5 000 000 bu monitörün 23.6 olan monitör 80 000 000 du galiba bu fark neyi ifade ediyo ? ne gibi fark olur monitörde