Technopat Forum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan abidn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
adam bana resim kesmeyi öğrenin diye ceza veriyor lan, senden mi öğreneceğim resim kesmeyi dangalak, aşağıdaki satın al butonlarını gözden kaçırmışım diye ceza alıyorum, lanet gelsin hepinize daha kimseye yardım etmiyorum iğrenç herifler

şundan ceza yenir mi?
sistem-jpg.125555
Neyin kafasını yaşıyorlar anlamak mümkün değil. Çok saçma forumları ve adminleri var.

Samet UCA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,930
Bende severim sdn i ama şöylede bişey var yiğidi öldür hakkını yeme.burda bir çok sistem üzerinde yaşadığım problemi dile getirsemde tek bir yanıt alamadım yardım etmeye çalışan arkadaşlar oldu ama sayı çok az.Hatta bazı konuları hiç burda açmakla uğraşmıyorum bile ama tecnopatta durum farklı orda daha fazla yanıt ve daha kısa sürede çözüme götürebiliyorlar.Donanım incelemeleri sdn incelemelerine göre çok daha ayrıntılı ve güzel bunlar benim düşüncelerim tabiki size göre değişebilir saygı duyarım.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Bende severim sdn i ama şöylede bişey var yiğidi öldür hakkını yeme.burda bir çok sistem üzerinde yaşadığım problemi dile getirsemde tek bir yanıt alamadım yardım etmeye çalışan arkadaşlar oldu ama sayı çok az.Hatta bazı konuları hiç burda açmakla uğraşmıyorum bile ama tecnopatta durum farklı orda daha fazla yanıt ve daha kısa sürede çözüme götürebiliyorlar.Donanım incelemeleri sdn incelemelerine göre çok daha ayrıntılı ve güzel bunlar benim düşüncelerim tabiki size göre değişebilir saygı duyarım.
o taraftan hakkını yemiyoruz tabi
bilgiyi al çık, mesaj yazılmaz orda, ban atmak için can atıyorlar

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260

Hakılısınız. Technopatta hızlı cevap alıyoruz. Benim ceza yine 2106 ya kadar duruyor. Ama orada konuyu uzatırsak banı yeriz. Hatta noktalama işareti doğru olduğu halde değiştirip ban atan admin vardı.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
O noktalama hatalarindaki işaretler o ilgili forumdaki adminlere anladınız :)
SDN iyidir.

yucesezar

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
üyeliğim yok ama tapatalk'dan takip ediyorum,takip ediyorum dediysem 1-2 kere girip çıkmışlığım var! sdn kadar sıcak bir ortamı yok belli başlı kişiler dışında neredeyse hiç konu açan yok bazı rom denemeleri'de yayınlanıyor tabi bunlar androturkdevs'de ki gm discovery romlarından bile daha buglu romlar özetle forum larak bir sdn değil tabi sdn'de youtube kanalı olarak bir technopat değil!

Çağatay CİHAN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayatımda gördüğüm en saçma forum ram, bios vs gibi terimleri küçük yazıyorum ceza veriyorlar. Türkçe yazım kurallarına uymuyormuşum. Sanki bu kelimeler Türkçe... Aldığım donanımdaki yazan şeyle bile iddalaşırlar fabrikasından daha iyi biliyorlar. Üye olduğum güne lanet ediyorum.

hasan8705

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Technopat forum bence bir forumdan çok moderatörlerin kullanıcı banlayarak eğlendiği bir yer. Üye olalı 2 hafta olmamıştır 1 gün'de olsa ban yedim. Ben'de herkes gibi seza gerektirecek birşey yaparsam cezalandırılırım eyvallah ama banlanma gerekçem çok saçma.

"Windows 10'da sistemim çalışır mı?" Başlığı altında bir konu açım. Konu içeriğimde sistemimin windows 10'da çalışıp çalışmayacağını sordum. Konu içeriğinde donanım bileşenlerime de yer verdim. Ve sonra ne oldu?
Banlandım...
Sebep nedir?
Bildirimde konu başlığımın içerikle uyumsuz olduğu yazıyordu.
Anlayamıyorum varsayalım uyumsuz diyelim. Ben editör felan değilim. Açtığım konuda hatalar yapabilirim içerikle alakalı.
Beni banlayan moderatörün amacı forumu kullanmamam mı? Yoksa hahaha ben moderatörüm istediğimi yaparım ban ban aha seni banlıyorum dedi ve beni banladı mı?
Bu durumu Technopat kanalına e-posta ile bildirdim cevap gelmedi forumda konu açtım bu durumla alakalı yukarıda yazanları belirttim ve bana moderatörün verdiği cevap aşağıda...

"Sizinle aynı sorunu yaşayan ve aynı düşünceleri paylaşan birisi yardım almak için Google'a ne yazacak? "Windows 10'da sistem çalışır mı?" Böyle bir şey yazmayacağı kesin. Zira milyonlarca sistem var ve bu başlık Google'da aratmak için çok yetersiz kalıyor. "Pentium 4 630 sistem Windows 10'da çalışır mı?" Olması gereken başlık budur. Başlığı çok yüzeysel ve yetersiz bırakmışsınız. Burada size yardım ederek aslında başkalarına da yardım etmiş oluyoruz. Sosyal kurallarına tekrar bir göz atın dilerseniz."

Bana bu cevabı veren o forumun bir yöneticisi siz düşünün forumun halini. Ben zaten hata yapabilirim ama yaptığım hata ceza gerektirmezdi demiştim ve savunmuştum. Son olarak bir daha asla technopat forumu kullanmayacağımı bildirdiğim bir konu açtım. Evet belki bu technopatın umrunda olmayabilir. Sizlerde sen forumu kullansan ne kullanmasan ne diyebilirsiniz ama o forumda ki moderatörler sayesinden benim durumumda olanların sayısının sürekli arttığını düşünüyorum.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Benim anlamadığım bir diğer noktada Google aramalarında yukarı çıkmak için verdikleri çabanın hiç bir işe yaramamis olması. Ben hala bir sorun yazdığimda aynı siteleri görüyorum. Dh, uzmanim.net, sdn ve diğer forumlar. Technopat hep arka planda kalıyor.

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Orada da üyeliğim var fakat ne hikmetse hep buradayım. Elim hep buraya gidiyor. Bilgisayarla ilgili bir konu varsa orayı tercih ediyorum ama. Bu da bir gerçek. O konu da güvenim sonsuz.

abidn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Technopat forum bence bir forumdan çok moderatörlerin kullanıcı banlayarak eğlendiği bir yer. Üye olalı 2 hafta olmamıştır 1 gün'de olsa ban yedim. Ben'de herkes gibi seza gerektirecek birşey yaparsam cezalandırılırım eyvallah ama banlanma gerekçem çok saçma.

"Windows 10'da sistemim çalışır mı?" Başlığı altında bir konu açım. Konu içeriğimde sistemimin windows 10'da çalışıp çalışmayacağını sordum. Konu içeriğinde donanım bileşenlerime de yer verdim. Ve sonra ne oldu?
Banlandım...
Sebep nedir?
Bildirimde konu başlığımın içerikle uyumsuz olduğu yazıyordu.
Anlayamıyorum varsayalım uyumsuz diyelim. Ben editör felan değilim. Açtığım konuda hatalar yapabilirim içerikle alakalı.
Beni banlayan moderatörün amacı forumu kullanmamam mı? Yoksa hahaha ben moderatörüm istediğimi yaparım ban ban aha seni banlıyorum dedi ve beni banladı mı?
Bu durumu Technopat kanalına e-posta ile bildirdim cevap gelmedi forumda konu açtım bu durumla alakalı yukarıda yazanları belirttim ve bana moderatörün verdiği cevap aşağıda...

"Sizinle aynı sorunu yaşayan ve aynı düşünceleri paylaşan birisi yardım almak için Google'a ne yazacak? "Windows 10'da sistem çalışır mı?" Böyle bir şey yazmayacağı kesin. Zira milyonlarca sistem var ve bu başlık Google'da aratmak için çok yetersiz kalıyor. "Pentium 4 630 sistem Windows 10'da çalışır mı?" Olması gereken başlık budur. Başlığı çok yüzeysel ve yetersiz bırakmışsınız. Burada size yardım ederek aslında başkalarına da yardım etmiş oluyoruz. Sosyal kurallarına tekrar bir göz atın dilerseniz."

Bana bu cevabı veren o forumun bir yöneticisi siz düşünün forumun halini. Ben zaten hata yapabilirim ama yaptığım hata ceza gerektirmezdi demiştim ve savunmuştum. Son olarak bir daha asla technopat forumu kullanmayacağımı bildirdiğim bir konu açtım. Evet belki bu technopatın umrunda olmayabilir. Sizlerde sen forumu kullansan ne kullanmasan ne diyebilirsiniz ama o forumda ki moderatörler sayesinden benim durumumda olanların sayısının sürekli arttığını düşünüyorum.

Resmen demiş ki "Google'da bizi üst sıralara çıkarmak için bu başlığı koymak zorundasın"

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Benim cezanın süresi dolmadı daha. En son, sizin yapacağınız işin... Diye girmiştim sonra 1 yıl ceza verdiler.
Biraz yardım edeyim diye canım çıkıyor, tam sorunu çözeceğiz, o da ne? rom küçük yazılmış. Ban! Karşıdaki cevap bekliyor ama ben yazamıyorum. Elemanın biri milleti trollüyor ceza veren yok, ben yardım ettiğim halde ceza alıyorum. Böyle bir mantık yok.

HunterCurse1

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Benim ceza aldığım konu ise hayli garip .Bir örnekle açıklamak istiyorum.

''Domates , biber , salatalık '' yazarsam 1 aylık ceza alıyorum .Sebebi boşluk bırakarak virgül atmammış. Daha sonra ise ;
''Domates,biber,salatalık'' yazıyorum gene 1 aylık ceza alıyorum.Sebebi virgüller arasına boşluk atmamammış.

Keyiflerince ceza veriyorlar .Bir de kendilerini bir şey zannediyorlar.Bir keresinde de ''Steam'' hakkında soru sormuştum .Yöneticinin biri 'Hiç orijinal oyun aldın mı?' diyor .Resmen rezillik :mad:

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Ben yazım yanlışından 2-3 kez ban yedim. Sonra bi de trolleme sebebiyle 2106 ya kadar ban yedim. Trolleme niyeti yoktu sadece ders notlarını yükseltebilirim diye sormuştum. Buraya da cezanın ss ni atmıştım önceden. Youtube kanalı güzel ama forum berbat.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Technopat'ta espiri de yapamazsınız. Konuyla alakalı dahi olsa.

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
En iyisi forumu tamamen kilitlesinler kendi çaplarında takılsınlar. Bende abudik gubudik şeye ban yediğimi hatırlıyorum. O yüzdende o forumda takılmıyorum.

hasan8705

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Resmen demiş ki "Google'da bizi üst sıralara çıkarmak için bu başlığı koymak zorundasın"
Anladık onu da. Daha foruma yeni üye olmuş birine. Bu sebepten ötürü banlamak nedir yahu. Ben askerde görmedim böyle birşey. İnsan bir der başlığı böyle seçmelisin ki böyle olsun. hiç bir şey söylemeden sen başlığın uyumsuz de ve banla. Ama umrumda değil birdaha işim düşsede o forumda asla yazmam. Alsınlar başlarına çalsınlar.

bkwebtasarim

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
bazen sebebsiz yere banlanmalar yada cezalar olabiliyor.bu durumda çoğu zaman adminin haberi bile olmuyor.kişiden kişiye ceza ve banlanma oranlarıda değişebiliyor...

Brykhia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
100 yıl ban yiyenler var orada ben eleştri konusu açtım hesabımı sistemden silmişler.

Jankat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Şimdi görüntülenme çok o tarafta ama cevaplanma biraz sıkıntı gibi

pillibebek_

Profesör
Reaksiyon puanı
145
1. Saçma nedenlerle ban atılıyor

ör: Yazım hatası dolayısıyla 1 hafta ban yemek

2. yeni Zenforo forumlar cidden saçma. DHForum veya THT gibi olanları özledim şahsen

3. (sdn forum için de geçerli lütfen iyi bakınız.) Bazen üyelik alınca yetkiler gelmiyor. veyahut gmail'e onay postası gelmiyor. böyle durumlarda hiçbir yetkimiz olmadığı için pm de atamıyoruz. Arkadaşımı buraya kaydettirecektik. ilk seferde onay postası gelmedi. yeni hesap açınca da multiüyelikten ban yedi. en azından bu durumları azaltmak için yeni kaydolanlara pm yetkisi verilsin ki modlarla iletişime geçelim.

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
1. Saçma nedenlerle ban atılıyor

ör: Yazım hatası dolayısıyla 1 hafta ban yemek

2. yeni Zenforo forumlar cidden saçma.

3. (sdn forum için de geçerli) Bazen üyelik alınca yetkiler gelmiyor. veyahut gmail'e onay postası gelmiyor. böyle durumlarda hiçbir yetkimiz olmadığı için pm de atamıyoruz. Arkadaşımı buraya kaydettirecektik. ilk seferde onay postası gelmedi. yeni hesap açınca da multiüyelikten ban yedi.
Eğer sabrederseniz geliyor bazen sistem yoğunluğuna göre birkaç dakika gecikebilir ve diğer klasörleride kontrol etmeniz gerekir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...