ByTheEfsane
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 2
Bence denilen fiyatlarsan çok daha iyi geldiEvet çıkmış, diğer sitelere de gelsin. Daha pahalı olacağını zaten biliyordum. 900 TL gibi bir fiyatı olsaydı mükemmel olurdu
Giriş ve orta seviyelerindeki RX 480'leri güncelleyeyim o zaman.Bence denilen fiyatlarsan çok daha iyi geldi
Ayrıca hocam sırf RX 480'li sistemler için konu açar mısınız?
Evet, daha performanslı. Ama R9 390 da iyiAlecont Abi RX 480 Dahamı performanslı 390 dan
Sinerjiden toplama niyetindeyim ama hızlı gelirse.Efsane Sinerjiden topla ya ben oradan topladım pişman olmassın
O anlamda değil. Kart hızlı siteye konursa.Ben Dün Sipariş ettim Saat 11.50 De Saat 12 de sipariş etseydim yarın geliyordu bugün 11 50 de sipariş et topla benimle aynı saat yarın 14:05 gibi saatlerde alırsın eline
He Ozaman GTX 1060 I Bekle Çıkacak diyorlar 1 2 haftaya ama sinerjiden al sen bak hem ucuz hem hızlı hemde güvenilir 29 tl ye montaj yaptırtırısınO anlamda değil. Kart hızlı siteye konursa.
GTX 1060 pahallı olacak. Zaten ben RX 480 istiyorsun uzun süredir.He Ozaman GTX 1060 I Bekle Çıkacak diyorlar 1 2 haftaya ama sinerjiden al sen bak hem ucuz hem hızlı hemde güvenilir 29 tl ye montaj yaptırtırısın
Rx 480 her anlamda daha mantıklı. Gtx 1060 biraz daha performanslı ama daha pahalı. Ayrıca sli desteği bile yok. Rx 480 ile ilerde crossfire yapabilirsin ayrıca Dx12 ile gtx 1060 dan muhtemelen daha performanslı olacak. AMD buna çok yatırım yaptı. Ekran kartı alınırken sadece performansa bakılmaz.gtx1060 was here