Gtx 750ti fps artışı

Rikudou

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İntel i5 3340 8GB RAM'e Gtx 750ti ekran kartı alacağım.GTA5 gibi oyunlarda ne kadar fps alabilirim.

geek Mortalite

Asistan
Reaksiyon puanı
117
Ortalama bir fps alacağını düşünüyorum kasmaz sorun yaratmaz ama çok da fazla akıcı olamassın oyunda bütceni biraz arttırıp daha iyi bir ekran kartı almanı tavsiye ederim ama buda bir sorun yaratmaz dediğim gibi oyunun bütün tadına varmak istemiyorsan tamirhanedeki penseyi bile rahat görmem lazım demiyosan bu ekran kartı senin için yeterli olacakdır.
İntel i5 3340 8GB RAM'e Gtx 750ti ekran kartı alacağım.GTA5 gibi oyunlarda ne kadar fps alabilirim.

Ben Kenobi

Dekan
Reaksiyon puanı
3,156
Ortalama bir fps alacağını düşünüyorum kasmaz sorun yaratmaz ama çok da fazla akıcı olamassın oyunda bütceni biraz arttırıp daha iyi bir ekran kartı almanı tavsiye ederim ama buda bir sorun yaratmaz dediğim gibi oyunun bütün tadına varmak istemiyorsan tamirhanedeki penseyi bile rahat görmem lazım demiyosan bu ekran kartı senin için yeterli olacakdır.

Tamirhanedeki penseyi görmek için çözünürlüğü, filtremeyi ve kaplama kalitesini en yüksek ayara getirmeniz gerekir.
Diğer hepsi en düşükte olsa bile bu üçü en yüksekteyse sizin dediğiniz kristal netlik her türlü oluşur.
Daha iyi ayarlar alabilmek için size önerilen presetler yerine her bir ayarı kendiniz ayarlayın ve görüntüye katkısı nasılmış kendiniz görün.
Eğer göremezseniz internette araştırın.
Mesela ilk önce v-sync'ı kapatın, sonra ambient occlusion, sonra motion-blur, sonra anti-aliasing vs vs kapatın.
Eğer oyunlarda önerilen presetleri uygularsanız mesela ultradan high'a düştüğünüzde çok kalite düşüşü olur ama bu şekilde kendiniz ayıklarsanız daha verimli olur.