Pokémon GO Oynayanlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan /xo/
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Dün arkadaşın zoruyla yükledim ve bakkala ekmek almaya gitmeye üşenen ben sokak sokak gezip pokemon yakaladım :D cocuklugumuzun çizgi filminin olmasının etkisi büyük tabi daha tuhaf olan yolda bıyıklı bi amca gördüm elinde telefonla pokemon arıyordu dükkanı bile acmadım sokakta pokemon arıyorum dedi. Sokaklarda köselerde koku atıp pokemon gelmesini bekleyen toplulukları söylemiyorum bile ben hayatımda böyle bişey görmedim kaldiki suan resmi olarak yüklemeye acık degil app store 'a falan düşünce neler olur tahmin edemiyorum. Pokemon yüzünden adam bıcaklayanları falan görebiliriz.

DatDatSedat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dün arkadaşın zoruyla yükledim ve bakkala ekmek almaya gitmeye üşenen ben sokak sokak gezip pokemon yakaladım :D cocuklugumuzun çizgi filminin olmasının etkisi büyük tabi daha tuhaf olan yolda bıyıklı bi amca gördüm elinde telefonla pokemon arıyordu dükkanı bile acmadım sokakta pokemon arıyorum dedi. Sokaklarda köselerde koku atıp pokemon gelmesini bekleyen toplulukları söylemiyorum bile ben hayatımda böyle bişey görmedim kaldiki suan resmi olarak yüklemeye acık degil app store 'a falan düşünce neler olur tahmin edemiyorum. Pokemon yüzünden adam bıcaklayanları falan görebiliriz.
Hahahaha kesinlikle haklısınız hocam nasıl bir oyunsa storelere gelsin elinde kanlı bıçaklı kişiler pokemon kavgasına girer burası Türkiye

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
yükledim ama bi düzgün oynayamadım :(

yucesezar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
istermisiniz, pokémon bulamadım diye kendini camdan atan bir velet çıksın ve oyun yasaklansın? :D

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Hiç ilgimi çekmiyor bu oyun bilakis haberlerinden de sıkılmış durumdayım. Haberlere bakıyorum adam karakolda dalıyor pokemon için gözaltına alınıyor neymiş pokemon bulmuş polisleri zorla ikna ediyor.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Oynamıyorum ama şunu söylemeliyim bence iyi bir şey ülkede bir çok asosyel asalaklar var en azından oyun severler dışarı çıkar hava alır yürür oanlamda iyi bir şey :)

ICantStop

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Polislerle Olaylar Oldu Bir Daha Oynamam Ben Pokemon GO Falan...

arruabarrena

Asistan
Reaksiyon puanı
13
İntel işlemci desteği ne zaman gelir bilgisi olan var mı?
Asus Zenfone 5 var oynayamadık bi türlü :D

EsBer

Doçent
Reaksiyon puanı
272
Beyblade de yapılır yakında :cool:

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
Bende parkı gösterdi gittim ama sonrası gelmedi. Sadece mapi gösteriyor. Nasıl bulucam ben bu lavugu?

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Bende parkı gösterdi gittim ama sonrası gelmedi. Sadece mapi gösteriyor. Nasıl bulucam ben bu lavugu?
O koyu mavi alana girince oraya tıkla ve ekranın ortasındaki tasoyu çevir. Karşına Pokémon çıkacak. Pokétop atarak al sonra hayvanı.

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
Arkadaşlar ben telefondan pek anlamıyorum samsung s3 mini de calışırmı bu oyun ?

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Beyler bilen kişiler cevaplarsa sevinirim bende oyunu indirip oynamak istiyorum ama malesef Ülkemize gelmemiş apk sı mevcut şimdi ben apk indirip oynarsam daha sonra Türkiyeye gelince hesabım gider mi ona göre apk indirmek istiyorum acelesi yok

MertDogan35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler bilen kişiler cevaplarsa sevinirim bende oyunu indirip oynamak istiyorum ama malesef Ülkemize gelmemiş apk sı mevcut şimdi ben apk indirip oynarsam daha sonra Türkiyeye gelince hesabım gider mi ona göre apk indirmek istiyorum acelesi yok
Hayir, hesabina herhangi bir sey olmaz cunku Google ile giris yaparak oynuyorsun. Oyun verilerin otomatik olarak Google hesabina kaydoluyor zaten.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Hayir, hesabina herhangi bir sey olmaz cunku Google ile giris yaparak oynuyorsun. Oyun verilerin otomatik olarak Google hesabina kaydoluyor zaten.

Hiçbir türlü veri kaybı olmaz yani gerçi sdn haberde çok yakın zamanda çıkar demişti şimdi apk ile uğraşmama değer mi bilmiyorum

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Evet, olmaz. Apk nin ugrastiran bir tarafi yok. İndirip kuracaksin bu kadar.

Kurup başladım bile 7-8 tane pokemonum oldu ama en yüksek puanlısı 65 bugün bu civarlarda gezdim yarın 2-3 kmlik alanı tarayacağım bana taktik püf noktası verirmisiniz

sstipton

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yanimdaki arkadasimla pokemon transferi ve savas yapabilirmiyim?

Ve haritada yakinimda birinin pokemon oynadigini gor

TypeX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar bir şey sorcam. Pokemon Go başlangıcta verilen ilk üç pokemonu seçmediğinde Pikaçu veriyor ya ben bunu yapmadım. Şu an 5 Lelevlim. Acaba Pikaçu almak başlangıçta oyuna tekrar başlamak için değer mi? Yani oyuna tekrar mı başlasam? Sıfırdan? Değer mi değmez mi?

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Beyler fake gps hilesi var dün başka hesapda denedim sorunsuz gerçekleşiyor fakat ban gelir mi bilmem

Asparagus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
pokemon go yerine clash royale tarzı bir oyun piyasaya sürselerdi daha güzel olmaz mıydı?

teo61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşımda S3 var oyunu indirdi kurdu ama o 3 pokemondan birini seçemiyor üstüne tıklayınca tepki vermiyor sebebi nedir Gps'i de açık.

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
Oyunu yavaş yavaş çözmeye başladım. Bu akşam arkadaşla çıktık caddeyi dolaştık biraz. 15'e yakın pokemon topladım. Ama oyun bir süre sonra aşırı kasıyor ve kendini kapatıyor. Oyunun üzerine 2 güncelleme çıktı ama bu kasma sorununu düzeltemediler. Eğer düzeltmeyi başarırlarsa çok daha güzel olacak.

teo61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşımda S3 var oyunu indirdi kurdu ama o 3 pokemondan birini seçemiyor üstüne tıklayınca tepki vermiyor sebebi nedir Gps'i de açık.
Arkadaş telefonu değiştirdi Vibe P1M'e geçti ama sorun devam ediyor neyden kaynaklanıyor olabilir yok mu bilen?

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Son güncelleme nasıl kuruluyor ios'a yapan varmı ülke değiştirme olayı hariç