Arkadaşlar ön çapraz bağ ve menisküs bilgisi olan

geek Mortalite

Asistan
Reaksiyon puanı
117
Arkadaşlar bundan 2 ay önce top oynarken sağ dizimin üstüne ters basmam sonucu ön çapraz bağlarımı kopardım ameliyat olmam gerektiğini söyledir ameliyat randevusu aldık fakat sürekli aksatıp aksatıp durdular ve ben bu sene üniversite kayıtlarım tercihlerim ehliyet cart curt bir sürü işim var o yüzden ameliyattan sonra çabuk ayaklanmam lazım başına gelen veya bir tanıdığının başına gelen kısacası bilgisi olan arkadaşlara sorularım şunlar;

1-Ameliyattan sonra kaç güne yürür hale gelirim
2-Doktorlar menisküs yırtığı yoksa çabuk iyileşeceğini söylediler menisküs yırtığıbelirtileri nerelerdir

Lütfen bu sorularıma bir cevap bulun evde yat yat 2 aydır evde yatıyorum psikolojim bozuldu artık lütfen yardımcı olun teşekkür ederim şimdiden herkese.

dragomhmt

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Bi abimin ayak topuğun ordaki bağ kopmuştu iş yerinde. 1 sene kadar önceydi.Ameliyat oldu onun üstüne 2 ay rahat yattı 3 ve 4. ayda yattı tam iyileşmesi uzun sürüyor çünkü. Yavaş yavaş yürümeye başladı sonra yürüyüşler falan derken 6 aya normale döndü baya.
Hemen bi ameliyat olup iyileşecek şey değil bu kopma yırtılmalar. Ameliyat oluyorsun ilaç tedaviler doktor kontrolleri falan zahmetli iş.
Tedavini ol kısa sürede iyileşirsin inşallah seninkide aynı olur demiyorum ama ameliyat olunca direk bitmiyor işin.

geek Mortalite

Asistan
Reaksiyon puanı
117
Bi abimin ayak topuğun ordaki bağ kopmuştu iş yerinde. 1 sene kadar önceydi.Ameliyat oldu onun üstüne 2 ay rahat yattı 3 ve 4. ayda yattı tam iyileşmesi uzun sürüyor çünkü. Yavaş yavaş yürümeye başladı sonra yürüyüşler falan derken 6 aya normale döndü baya.
Hemen bi ameliyat olup iyileşecek şey değil bu kopma yırtılmalar. Ameliyat oluyorsun ilaç tedaviler doktor kontrolleri falan zahmetli iş.
Tedavini ol kısa sürede iyileşirsin inşallah seninkide aynı olur demiyorum ama ameliyat olunca direk bitmiyor işin.
Paylaştığın için sağol ama topuk öyle hocam benimki diz deki bağlar 6 ay falan sürmüyo 1 hafta ile 6 hafta arasında sürüyo yinede sağol.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
veriyi bana pm olarak atabilirsen görüntülerini incelemek isterim ancak evden çıkıyorum birazdan, geç dönebilirim.
1-2 gün acil cevap beklemez isen incelemek isterim. :)

geek Mortalite

Asistan
Reaksiyon puanı
117
veriyi bana pm olarak atabilirsen görüntülerini incelemek isterim ancak evden çıkıyorum birazdan, geç dönebilirim.
1-2 gün acil cevap beklemez isen incelemek isterim. :)
Tamam hocam ben şimdi hallediyorum özel olarak atmaya çalışcam eğer olmaz ise mail olarak atmam için size ulaşabilceğim bir mail adresiniz varmı ?