Arkadaşlar 18 mart'da lumia 920 telefonumu garantiye verdim ama gelmedi 6 mayıs da tüketici hakem heyetine bedel iadesi için başvurdum ancak o da henüz sonuçlanmadı. Acaba ortalama başvuru sonuçlanma süresi kaç gündür?
Benim Turkcell T50 40-60 Gün Arası sonuçlandı. Teknoloji içeren olayla çabuk sonlanıyor. İstanbul, Ankara vb. şehirlerde durum nasıl olur bilmem ama tekstil ayakkabı vb. 3-4 ay teknoloji içerenler 1-3 ay maksimum bizim burada.Arkadaşlar 18 mart'da lumia 920 telefonumu garantiye verdim ama gelmedi 6 mayıs da tüketici hakem heyetine bedel iadesi için başvurdum ancak o da henüz sonuçlanmadı. Acaba ortalama başvuru sonuçlanma süresi kaç gündür?
Peki bedel iadesi kararı çıkar mı ?Benim Turkcell T50 40-60 Gün Arası sonuçlandı. Teknoloji içeren olayla çabuk sonlanıyor. İstanbul, Ankara vb. şehirlerde durum nasıl olur bilmem ama tekstil ayakkabı vb. 3-4 ay teknoloji içerenler 1-3 ay maksimum bizim burada.
Evet siz ne isterseniz o oluyorPeki bedel iadesi kararı çıkar mı ?
bedel iadesi kararı çıktı hızlıal.com şikayet etmiştim şimdi ne yapmam gerekiyor ? yetkili servis mi verecek parayı hızlıal.com mu verecek?Evet siz ne isterseniz o oluyor
Siz dilekçede hangi firmayı şikayet ettiniz ?bedel iadesi kararı çıktı hızlıal.com şikayet etmiştim şimdi ne yapmam gerekiyor ? yetkili servis mi verecek parayı hızlıal.com mu verecek?