Tek Jack Girişli Dizüstü Bilgisayar!

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Kablo doğru olabilir ama dizüstündeki tek jack hem kulaklık hem mikrofon görevi görecekmi önemli olan bu!

yucesezar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Kablo doğru olabilir ama dizüstündeki tek jack hem kulaklık hem mikrofon görevi görecekmi önemli olan bu!
tek jacklı ve microfonlu bir kulaklık ta sorun olmuyor örneğin hp 2800 gibi bu ürünün usb formatında olanı da var.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Bu ürün işini görür ama ses kalitesi hissedilir şekilde düşebilir hatta parazit yapabilir. S-Link kablo iletiminde çok dandik malzeme kullanıyor. Tek jacklı kulaklık her iki işlevide görecektir. Ama çift jaklı kulaklık için dönüştürücü şart.

yucesezar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Bu ürün işini görür ama ses kalitesi hissedilir şekilde düşebilir hatta parazit yapabilir. S-Link kablo iletiminde çok dandik malzeme kullanıyor. Tek jacklı kulaklık her iki işlevide görecektir. Ama çift jaklı kulaklık için dönüştürücü şart.
Hb'da 20₺ lık kablolar da var. Kaliteli bir dönüştürücü'nün ederi nedir?

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Hb'da 20₺ lık kablolar da var. Kaliteli bir dönüştürücü'nün ederi nedir?
Çoğu seri üretim yan sanayi ürünü. Düzgününü bulman çok zor. Marka olan cihazların içinden çıkan splitterler var onlar kaliteli ama bulmak dert.

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,405
merhaba arkadaşlar,benim bilgisayarım da tek jack girişi mevcut ancak oyun için alacağım headset'de biri mikrofon diğeri kulaklık için olmak üzere iki adet jack mevcut alacağım kulaklığı kullanabilmem için şunu S-Link Sl-355 0.3M Dc3.5M/2F Kablo Fiyatı - Taksit Seçenekleri mu satın almalıyım?

Bende onun 3 girişli olanı var ama madem oyun için kulaklık alacaksın ses kartlı oyuncu kulaklıklarını tercih etmelisin. En uygunu plantronics gamecom 777. Yani bu kulaklığı alalı 4 sene falan oldu galiba halada memnunum

Deffall

Doçent
Reaksiyon puanı
42
eğer almadıysan tek jak girişli ya da usb girişli kulaklık alman senin için daha iyi olur. aparatlar hiçbir zaman istenilen performansı vermez.
ben bunu kullanıorum. benımde laptop tek girişli.

Reaksiyon puanı
16,128
merhaba arkadaşlar,benim bilgisayarım da tek jack girişi mevcut ancak oyun için alacağım headset'de biri mikrofon diğeri kulaklık için olmak üzere iki adet jack mevcut alacağım kulaklığı kullanabilmem için şunu S-Link Sl-355 0.3M Dc3.5M/2F Kablo Fiyatı - Taksit Seçenekleri mu satın almalıyım?
yanlış o sana bu gerek:
MUYHSMFF.D.jpg

Bora çınar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Benim telefonda profesyonel ses kaydı için aldığım adaptör 4 boğumlu 3.5mm jack'ı biri ses çıkışı diğeri ise mikrofon girişi olmak üzere 2 ayrı jack'a çoğaltıyor.Yaklaşık 5 dolar gibi bir fiyata satılıyor.