• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

G3'den 6S'e geçtim ben şok!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 3310
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

3310

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Forum sakinleri öncelikle merhaba hayatımda ilk defa İOS kullanıyorum ve sanırım bilmediğim çok şey var mesela şu her android akıllı telefonda olan şarj dolarken kırmızı yanan dolunca da yeşil olan ledden bu telefonda yok mu? Işık da olması gerek miyor şarjın tamamen dolduğunu nasıl anlayacağım %100 yazıyorsa tamamen dolmuş mudur çünkü android telefonlarda %100 yazmasına rağmen her zaman tam şarj olmuş olmayabiliyor yani sonuç olarak nasıl tam şarj olduğunu anlayacağım bu telefonun???
2. sorum şu müzik dinlemek ya da indirmek için ne yapmam gerekiyor müzik dinlemek ücretli mi?
3. sorum bluetooth ile androd telefonumda bu telefonu bir şey aktaramaz mıyım?
YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
Forum sakinleri öncelikle merhaba hayatımda ilk defa İOS kullanıyorum ve sanırım bilmediğim çok şey var mesela şu her android akıllı telefonda olan şarj dolarken kırmızı yanan dolunca da yeşil olan ledden bu telefonda yok mu? Işık da olması gerek miyor şarjın tamamen dolduğunu nasıl anlayacağım %100 yazıyorsa tamamen dolmuş mudur çünkü android telefonlarda %100 yazmasına rağmen her zaman tam şarj olmuş olmayabiliyor yani sonuç olarak nasıl tam şarj olduğunu anlayacağım bu telefonun???
2. sorum şu müzik dinlemek ya da indirmek için ne yapmam gerekiyor müzik dinlemek ücretli mi?
3. sorum bluetooth ile androd telefonumda bu telefonu bir şey aktaramaz mıyım?
1 - %100 yazınca dolmuş oluyor. Ancak hala sarjda gözükebilir.
2- Müzik dinlemek için birçok uygulama var. Spotify, Apple Music , Deezer , Fizy vb. Ayrıca itunes ve itools kullanarak istediğiniz müziği atabilirsiniz.
3- Blutooth ile sadece Apple cihazlar arası aktarım yapabilirsiniz. Jailbreak mümkünse o sürüm için bu durum değişebilir.

Graveworm

Profesör
Reaksiyon puanı
1,403
Android den IOS'a geçince baya bir zorlanacaksın dostum sana şimdiden kolay gelsin =) Öyle her istediğin şeyi maalesef yaptırmıyor IOS. Biraz kısıtlı olacak sorunsuz, uzun ömürlü ve stabil bir telefon almışsın şimdiden hayırlı olsun. Öyle düşürüp parçalamazsan 5-6 senesi var o telefonun

Reaksiyon puanı
16,128
şarj için bildirim ledi t701 ve gt-s5360 da yok hepsinde yok çünkü çok kıro işi ve gereksiz...
itunes ile atarsın pcden nasıl ? onu kullanma kılavuzu okuyup yaparsın...

3310

Asistan
Reaksiyon puanı
1
2- Müzik dinlemek için birçok uygulama var. Spotify, Apple Music , Deezer , Fizy vb. Ayrıca itunes ve itools kullanarak istediğiniz müziği atabilirsiniz.
3- Blutooth ile sadece Apple cihazlar arası aktarım yapabilirsiniz. Jailbreak mümkünse o sürüm için bu durum değişebilir.
Eyvallah saolasın gayet açıklayıcı oldu

3310

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Android den IOS'a geçince baya bir zorlanacaksın dostum sana şimdiden kolay gelsin =) Öyle her istediğin şeyi maalesef yaptırmıyor IOS. Biraz kısıtlı olacak sorunsuz, uzun ömürlü ve stabil bir telefon almışsın şimdiden hayırlı olsun. Öyle düşürüp parçalamazsan 5-6 senesi var o telefonun
Çok haklısın umarım kısa zamanda alışabilirim

Can Paksoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
27
Konunun Başlığına Bakıyorum Birde Sorduğun Sorulara Bakıyorum Ben Şok :D

Tozburak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Arabaya bağlanıyormu bluetoothla

Tozburak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
İphonelar arası bağlanıyor ya ondan sordum bağlanıyorsa sıkıntı yok se almayı düşüyorum da

Reaksiyon puanı
16,128
araç kitine bağlanmalı yoksa amerika'da asla satamazlardı...