GTA 4 Kasma Sorunu

TyfnCTN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
beyler oyunda genel olarak kasma problemi var varmı yaşayan yada çözümünü bilen ?

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Internetten son patch ini indir. Yuksek sistemlerde bile kasma yasanabiliyor. Biraz sorunlu bir oyun

Witcher

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Şunu bir dene derim.
Başlat'a ' msconfig ' yaz enter'la Sistem Yapılandırması çıkacak oradaki sekmelerden Hizmetler'e gel Windows Olay Günlüğü'nü devre dışı bırak , resetle oyunu yeniden aç bakalım ne olacak ben öyle düzeltmiştim :)
Olmadı bütün patch'leri kur cr*ck değiştir düzelir :)

TyfnCTN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
nod32 yi devre dışı bırakınca baya bi düzelme söz konusu

tremere

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam oyun playstation'dan döndürme bir oyun.
sağı solu yamalı pc tarihinin en sorunlu oyunlarından
son patch'i indirdim yine de oynanacak gibi değil.
ben anlamıyorum abi benim ekran kartı 1 gb ilk defa 900 mb'ın tamamını kullanan bir oyun gördüm.
işlemci de deli gibi kullanıyor.
kimse kusura bakmasın grafikler de öyle aman aman değil.
rockstar bozdu baba. bari max payne 3'ü rezil etmeseler.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Yav zaten GTA 4'ün grafikleri bence çok iyi değil. Normal bir oyundan farksız. Yani crysis 2 yi 1440x900 de yüksek detaylarda oynayabiliyorsam aynı şekilde dirt 3 just cause 2 gibi oyunları yüksek detayda oynayabiliyorsam bu gta 4 ün sorunudur ki saydığım oyunlar gta 4 ten daha yüksek grafiklere sahip. 1.07 patch ile razor crack en iyi duruma getiriyor ama yine kasmalar var tabi.

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
ben geçenlerde kurdum denedim patchleride kurdum oyun en yüksek ayarlardada kasıyor en düşük ayarlardada kasıyor yani sorun oyunda

cx105lumutcan

Doçent
Reaksiyon puanı
83
Yav zaten GTA 4'ün grafikleri bence çok iyi değil. Normal bir oyundan farksız. Yani crysis 2 yi 1440x900 de yüksek detaylarda oynayabiliyorsam aynı şekilde dirt 3 just cause 2 gibi oyunları yüksek detayda oynayabiliyorsam bu gta 4 ün sorunudur ki saydığım oyunlar gta 4 ten daha yüksek grafiklere sahip. 1.07 patch ile razor crack en iyi duruma getiriyor ama yine kasmalar var tabi.
gta 4 ün grafiklerine laf atma parlaklık ve rengi açmassan tabii öyle gözükür ve just cause 2 gta 4 den daha gerçekçi olamaz

Ben Kenobi

Dekan
Reaksiyon puanı
3,156
gta 4 ün grafiklerine laf atma parlaklık ve rengi açmassan tabii öyle gözükür ve just cause 2 gta 4 den daha gerçekçi olamaz

Canım kardeşim GTA 4 dediğin oyun 2008 yapımı aradan 8 yıl geçmiş grafikleri elbette günümüz standartlarına göre kötü.
Hatta kendi dönemine göre de kötü, iyi olan grafikleri değil animasyonları.
Al sana grafik.
5825-gta-iv-cheat-weapons-advanced.jpg

Günümüzde oyunlar artık böyle gözüküyor. (Unreal Engine 4)
13937350865_0007bf23f7_o.jpg

Bu oyunu pclerin kaldırmamasının sebebi müthiş grafikleri değil, rockstarın özensizliği.
Oyun ps3 için çıkarıldı sonradan pc'ye port edildi. Bu port sırasında optimizasyon gerektiren kısımlar pas geçildi daha hızlı bitsin diye.
Zaten rockstar pc kullanıcılarını önemsemiyor çoğu korsan oynuyor diye.
Allah'tan ps4'te yeni mimari pc'ye daha yakın olduğu için kötü portlar dahi olsa eskisi kadar sorunlar olmuyor.

cx105lumutcan

Doçent
Reaksiyon puanı
83
Tamam oyunun grafikleri muazzam değil ama ati radeon hd 4650 nasıl high ayarlarda kaldırıyor?
Canım kardeşim GTA 4 dediğin oyun 2008 yapımı aradan 8 yıl geçmiş grafikleri elbette günümüz standartlarına göre kötü.
Hatta kendi dönemine göre de kötü, iyi olan grafikleri değil animasyonları.
Al sana grafik.
5825-gta-iv-cheat-weapons-advanced.jpg

Günümüzde oyunlar artık böyle gözüküyor. (Unreal Engine 4)
13937350865_0007bf23f7_o.jpg

Bu oyunu pclerin kaldırmamasının sebebi müthiş grafikleri değil, rockstarın özensizliği.
Oyun ps3 için çıkarıldı sonradan pc'ye port edildi. Bu port sırasında optimizasyon gerektiren kısımlar pas geçildi daha hızlı bitsin diye.
Zaten rockstar pc kullanıcılarını önemsemiyor çoğu korsan oynuyor diye.
Allah'tan ps4'te yeni mimari pc'ye daha yakın olduğu için kötü portlar dahi olsa eskisi kadar sorunlar olmuyor.

Ben Kenobi

Dekan
Reaksiyon puanı
3,156
Tamam oyunun grafikleri muazzam değil ama ati radeon hd 4650 nasıl high ayarlarda kaldırıyor?
Oyunun kasmasının nedeni ekran kartları değil zaten işlemciler.
Ekran kartının yapması gereken işlemleri, optimizasyon sorunlarından ötürü işlemci yapıyor.
Dolayısıyla bu oyunun performansını işlemci belirliyor.

cx105lumutcan

Doçent
Reaksiyon puanı
83
Oyunun kasmasının nedeni ekran kartları değil zaten işlemciler.
Ekran kartının yapması gereken işlemleri, optimizasyon sorunlarından ötürü işlemci yapıyor.
Dolayısıyla bu oyunun performansını işlemci belirliyor.
intel core i3-2100 3.10 ghz ekran kartının tek yapması gereken şey çözünürlük yükseldikçe fpsi ayarlamak benimkide çözünürlük 800x600 da