LG G4 hepsiburada dual sim siparişi verdim

ramazanyikici

Asistan
Reaksiyon puanı
16
Arkadaşlar merhabalar an itibari ile G4 siparişi verdim hepsiburada.com'dan malum model bu gün gelecek sanırsam öncelikle ürün koduna bakacağım sim kart takmadan öncede Wifi ile bayağı bir kurcalayacağım sanırım özellikle dikkat etmemin gerektiği bir yer var mı telefonda sorularınız olursa cevaplamaya çalışabilirim, tavsiyeleriniz olursa memnuniyetle dinlerim.

Rmznetka2

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Arkadaşlar merhabalar an itibari ile G4 siparişi verdim hepsiburada.com'dan malum model bu gün gelecek sanırsam öncelikle ürün koduna bakacağım sim kart takmadan öncede Wifi ile bayağı bir kurcalayacağım sanırım özellikle dikkat etmemin gerektiği bir yer var mı telefonda sorularınız olursa cevaplamaya çalışabilirim, tavsiyeleriniz olursa memnuniyetle dinlerim.
Hayırlı olsun kardeşim

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Ürünü WiFi ağına bağlayıp kurulum yaparsan iade almıyorlar. Cihazda kurulum yapmaman lazım iade için.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Ürün kodu dışında ürünün aksesuarların dikkat et, eksiklik varsa bunu bildir eksik aksesuarları sonradan gönderiyorlar. Birde ürün sana geldiğinde kutuyu açtığında ambalajda parmak izi filan varsa hiç kurcalamadan hepsiburada ya bildir ve iade gönder.

ramazanyikici

Asistan
Reaksiyon puanı
16
Telefonum geldi arkadaşlar. QuadBeat 3 kulaklığımda dahil telefonun pil girişindeki ürün kodu 605 ile başlıyor sanırım sıkıntı yok birazdan sim takacağım.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
ne saçma uygulamalar ulan wifi'ya bağlamadan nasıl anlıcam? bozuk? sağlam? kullanılmış?

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
ne saçma uygulamalar ulan wifi'ya bağlamadan nasıl anlıcam? bozuk? sağlam? kullanılmış?
Zaten bozuksa geri alıyorlar, cihazda bir sorun yokken ben vazgeçtim iade edicem dersen aktive etmeden kutusuna geri koyup gönderiyorsun aktive edilmedikten sonra alıyorlar. Cihazı aktif ettikten sonra bir donanımsal hata varsa yine iade alıyorlar.

ramazanyikici

Asistan
Reaksiyon puanı
16
Arkadaşlar 3.gün de bitti şimdilik bir sıkıntı yok (Nazar değmez inşallah) Biraz fazla ısınıyor malum Sd808 sebebiyle sanırım, insan gibi kullanırsam arada oyun oynamalara rağmen sabah 10 akşam 6-7'i çıkartıyor ekran parlaklığını kısmak önemli arada sırada teklemeler oluyor elbet ancak fazlalıkta değil cihazda pek uygulama yok 3-4 hafif oyun sosyal medya araçları dışında 2.1 gb sabit ram kullanıyor.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
batarya olarak bir g2 ile kıyaslayamayız sanırım dahamı az gider g2 den g4 ün bataryası