Odessa
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 432
Adami cildirtacaklarCeceli tutar ya![]()

Adami cildirtacaklarCeceli tutar ya![]()
Ceceli mi çıldıracak?Adami cildirtacaklar![]()
Twitter hesabina bi bak derimCeceli mi çıldıracak?Ensesine vur al ekmeğini
![]()
ben çıldırtırım onu öyle özel bir yeteneğim var bir tek kediler gıcık kapmıyor...Ceceli mi çıldıracak?Ensesine vur al ekmeğini
![]()
Senin pc arızalı diye kaldırmıyoruz yasağı işte bi pc düzelsin bakarız.Ekli dosyayı görüntüle 6275
hani yasak kalkmıştı? pc de sorun var video koyamam 1'den fazla zaten o kadar zamanım da yok...
psu yetmediğinde video ile ses senkronu bozulur mu? internet yavaş gibi videolar yüklenmiyor videolar biraz daha hızlı oynuyor psu almam gerek 20liraya 400watt psu projesi start aldı ama daha ortada psu yok...Senin pc arızalı diye kaldırmıyoruz yasağı işte bi pc düzelsin bakarız.
Bayaa icmisler.25 liraya 500dk 5000sms 7gb internet kullanıyorum, tt beni arıyor daha avantajlı tarifemizden yararlanmak ister misiniz? diyor. Peki ne bu tarife? 750dk 1000sms 4gb internet = 45 lira.
Ramazan'da içmeyin bari..
Güzel içmişler25 liraya 500dk 5000sms 7gb internet kullanıyorum, tt beni arıyor daha avantajlı tarifemizden yararlanmak ister misiniz? diyor. Peki ne bu tarife? 750dk 1000sms 4gb internet = 45 lira.
Kullandığınız tarife gerçekçi gelmemiştir o yüzden daha gerçekçi (kazıkçı) tarife önermişlerdir.25 liraya 500dk 5000sms 7gb internet kullanıyorum, tt beni arıyor daha avantajlı tarifemizden yararlanmak ister misiniz? diyor. Peki ne bu tarife? 750dk 1000sms 4gb internet = 45 lira.
Hangi operator? Faturali sanirim.25 liraya 500dk 5000sms 7gb internet kullanıyorum, tt beni arıyor daha avantajlı tarifemizden yararlanmak ister misiniz? diyor. Peki ne bu tarife? 750dk 1000sms 4gb internet = 45 lira.
Bilgisayar oynarken böyle vıcık vıcıkElim niye terler ki benim ? Berbat lanet olasıca bir durum..
Turk Telekom o tatlı su kefalleri.Hangi operator? Faturali sanirim.
Bilgisayarı geçtim, mesela en basiti kağıt tutuyorum saniyeler içinde sırılsıklam. Rezil bir durum.Bilgisayar oynarken böyle vıcık vıcık
Arayan degil, sahibi olduguTurk Telekom o tatlı su kefalleri.
Uydu internet de yok. Smile Adsl ve Türk TelekomTurksat varsa ona geç.
Yerinde olmak istemezdim. Allah sabir versin.Uydu internet de yok. Smile Adsl ve Türk Telekom
Amiiin, bi ara smile adsl kullandık adamlar 150 lira fatura yolladı, paket iptaline 600 lira kitlediler. Hepsi sömürgeci.Yerinde olmak istemezdim. Allah sabir versin.
Bize yollamadığı ne malum.@Bloother @pinteredst tt bize 96 lira fatura yolladı siz yine iyiysiniz. Superonline altyapısı da yok ki lanet tt kullanmak zorundayız
Turk Telekom sadece müşterilerini arıyor onda Turk Telekom var.Arayan degil, sahibi oldugu
Ya adamlar 16 Gb kotalı+ Tivibu 35 lira fatura yolluyordu. 16 Mbps 50 Gb Akk + Tivibu'ya 59 lira dediler 5 ay içinde fatura 100 liraya çıktı. Taahhüt seneye mart ayında bitiyor.Bize yollamadığı ne malum.
79 Internet + 20 Telefon tahattudumuz doldu. Şimdi Superonline ile oh çekiyoruz. Bugün iptal ediyoruz üstüne basa basa önceden superonline a geçiş işlemimiz başladı dedik. Kadın tam keşke bekleseymişsiniz şunları kaçırmış olacaktınız derken ama bu yolun geri dönüşü yok tahattüdümüzü çoktan verdik diyerek kapıyı kapadım. Ters bir cevapla karşılaştım ama buna değerdi.
Bazen fazla uyuzlaşıyorum. Elde olmayan sebeplerle.
...
Neyse konunun yeri değil bura ben sustum [emoji1] .
Televizyon hizmetlerinin hepsine karşıyım.Ya adamlar 16 Gb kotalı+ Tivibu 35 lira fatura yolluyordu. 16 Mbps 50 Gb Akk + Tivibu'ya 59 lira dediler 5 ay içinde fatura 100 liraya çıktı. Taahhüt seneye mart ayında bitiyor.
Fatura bilgisinde ek bir ücret yok mevcut hizmetlerin fiyatını yükseltmişler. Fatura babamın adına itiraz edeceğiz.Televizyon hizmetlerinin hepsine karşıyım.
Geçmiş olsun sebep olarak neyi sunuyorlar?
Akk güncellemesi bekleyenler dua etsinler fiyat güncellemesi ile karşılaşmasın da bu sözüm burada bir yerde kalsın.