Kejman Gitmeli mi ? Kalmalı mı ?

Kejman Gitmeli mi ? Kalmalı mı ?

• Kullanılan toplam oy
    7
  • Anket kapatılmış .

black_mamba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar hangi seçeneği neden seçtiğinizi yazarsanız seviyeli bir anket olur kanısındayım...

black_mamba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ilk oy benden kalmalı nedenine gelince...

kejman gidince yerine bir forvet değil defansif orta sağa oyuncusu alınacak... kontenjan dolu...

peki sizce ilhan parlak ali bilgin gibi forvetlerle şampiyonlar ligi geçer mi?

eF.E

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Bu saatten sonra bi işe yaramaz..
gitsin...

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Kezman ile birlikte Maldonada da gidecek. Yani kontenjanda 2 boşluk olacak. Maldonada kesin gidecek. Kezman kalabilir ve yedekte, ilk 11'de işler yapabilir. Tabii önceki zamanlardan daha az oynar Aragones'le. Deivid sağ kanatta oynuyordu ama asıl olarak forvet. Ve onun Guiza ile çok daha iyi işler yapmasını bekliyorum. Deivid için 6 ay denildi ama eğer bu süre azalırsa, Kezman'a da gerek kalmayabilir. Sağ kanatta Kazım'ın bozulmasını istemiyorum, her maç oynayıp daha da ilerlemesi gerekir. Deivid yani forvet oynatılmalı. Eğer Deivid'in iyileşmesi çok gecikecekse ve Kezman'da Aragones tarafından düşünülmüyorsa, sıkı bir forvet alınması gerekir. İlhan'ın yeterli olacağını sanmıyorum, çünkü pek izlemedim. Ali Bilgin forvet değil, orta saha. Şu an takımda yedek olarak 3 forvet var, İlhan, Kezman, Deivid.