Beholder
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 30
Benim panelde 768p yani 1366*768 oluyorAKK aşınca 540p benim :d panel nasıl 768??
Benim panelde 768p yani 1366*768 oluyorAKK aşınca 540p benim :d panel nasıl 768??
yenisi var mı?S.O nun verdiği air6372 modemi sonunda parçaladım![]()
şimdilik rt-205 ile idare ediyorumyenisi var mı?
klimalı ortam dış ortam arasındaki farktan olmuştur ısı şoku grip değildir.Bu kavurucu sıcaklarda grip olarak bir ilki başardım sanırım.
opera kullan onda kurmana gerek yok.Şu reklamları ne zaman adam edecekler acaba? Ben bilmem ne uygulamasını kurmak istemiyorum arkadaş.
opera kullan onda kurmana gerek yok.
bendede chrome forever realtek onboard alc888 terki diyar eyledi buna kaldık buda pcyi yamultuyor...Google Chrome ile mutluyum.
2397.68TL yapıyor.Arkadaşlar imkanım yok şuan çevirtmiyorum, HK$6,388 kaç tl yapıyor şuan ?
Alışmak lazım hayat geneli böyle. İşi bittiği zaman herkes kendi yoluna paşa paşa.Sanki yaş arttıkça eksildim. En yakın dediğim arkadaşlarım doğum günümü kutlanadı. Tamam çok takmıyorum da insan duyunca, görünce mutlu oluyordu.
Kaç oldun?Sanki yaş arttıkça eksildim. En yakın dediğim arkadaşlarım doğum günümü kutlamadı. Tamam çok takmıyorum da insan duyunca, görünce mutlu oluyordu.
19 oldum.Kaç oldun?
Ben dostum dedigimle gorusmuyorum. Kutlamamalari hicbise. Alisirsin zamanla. 3-5 duzgun insan olsun yaninda o yeter.Sanki yaş arttıkça eksildim. En yakın dediğim arkadaşlarım doğum günümü kutlamadı. Tamam çok takmıyorum da insan duyunca, görünce mutlu oluyordu.
Nice yaşlar görürsün inşallah, çok kafana takma kimilerine göre butarz şeyler önemsiz gelirken kimine göre büyük önem taşır her nekadar insan önemsemiyor olsada yakınları tarafında küçük de olsa bi tebrik ister bunu gönül ister hani yarım elma gönül alma..19 oldum.
Çevrem geniştir ama herkesle takılmam. Arkadaş dediğim az insan var. Onlardan bekliyordum. Boşaymış.Ben dostum dedigimle gorusmuyorum. Kutlamamalari hicbise. Alisirsin zamanla. 3-5 duzgun insan olsun yaninda o yeter.
Eyvallah,2397.68TL yapıyor.
Malwarebytes ne güne duruyor da sildin sistemi?Trojan yedik. Windowsu silme zamanıgparted anında sildi.
Olup olmadık sitelere virüs uyarısı çıktı. 2-3 kez cinsel içerikli şeyler çıkınca ben de acımadım[emoji3]Malwarebytes ne güne duruyor da sildin sistemi?
Kötü müydü durum?
Hele pc'ye biri geçtiğinde çıkarsaOlup olmadık sitelere virüs uyarısı çıktı. 2-3 kez cinsel içerikli şeyler çıkınca ben de acımadım[emoji3]