- Reaksiyon puanı
- 2,158
Bugün kesin oyundayım arkadaşlar.
Nasıl oluyor o?Resimleri foruma yükleseniz ye arkadaşlar. Hızlı resim'e yüklemeyin. Gerek yok yani.
Sanırım boost'lanma zamanın gelmişBen silah yarisindan baskasinda oynayamiyorum dun 11 e kadar oynadim birkacdefa takim lideri oldum seviye 4 e az kaldi @Dash oyunda görünce rekabetci modda oynayim dedim adamlar mermi harcamiyor tek kurşun 7. Raund da beni oyundan attilar ve kimseyi vuramadim![]()
Sorun degil dostum iyiki oynamamışım sizinle zaten atardiniz dayanamazdiniz@Süleyman Alkan Akşam kusura bakma arkadaşım, arkadaşlar ile sözleşmiştik. Hatta bir ara bir kişi daha geldi seviye 1 di onada anlatmak zor oldu. Üzülüyorum böyle olunca ama yapacak bir şey yok..![]()
Oyunun olayı rekabetçi ama. İlk başlarda öyle oluyor. Bıkmadan oynamak lazım.Sorun degil dostum iyiki oynamamışım sizinle zaten atardiniz dayanamazdinizbenim modum belli silah yarışı
![]()
Yok biz beraber girdik mi atmak yok hocam.Sorun degil dostum iyiki oynamamışım sizinle zaten atardiniz dayanamazdinizbenim modum belli silah yarışı
![]()
Şurada bir şeyler yazıyor. Valve Anti-Cheat System (VAC) - Valve Anti-Cheat (VAC) System - Veri Tabanı - Steam SupportArkadaşlar ben oyunda VAC yedim. Sadece CS:GO'damı multiplayer giremiyorum ?
Soruma cevap buldum teşekkürler.
2 el almaniz bence buyuk bi basari.
Bir galibiyetle kaldığın yerden devam edersin.Altın nova 4 olup sınavlar sebebiyle bırakmak zorunda kalmak ve sanırım silver 1 şuan
Rekabetçiye alışın.
Orda bana mermi yakmıyor insafsızlar tek kursunRekabetçiye alışın.![]()
Başlarda oluyor öyle şeyler.Orda bana mermi yakmıyor insafsızlar tek kursun![]()
Ayrıca atıyorlar beni![]()
Bunny üzerinde çalışıyorum ama çok zor be abi."abner_bhop 1" komutuyla bunny hop yapan var mı?
seni atmaları kötü değil aslında. diyelim ki maçı senden sonra kaybettiler sana mağlubiyet yazılmıyor senin elon düşmüyor rank'ın açıldığında bunu daha iyi anlayacaksın.Ayrıca atıyorlar beni![]()
ben de yapamadım özel çalışma gerekiyorBunny üzerinde çalışıyorum ama çok zor be abi.
Benden sonra kazanıyorlarseni atmaları kötü değil aslında. diyelim ki maçı senden sonra kaybettiler sana mağlubiyet yazılmıyor senin elon düşmüyor rank'ın açıldığında bunu daha iyi anlayacaksın.