Starbowl
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 260
Windows8 nickli arkadaş mı?Shit Happens 'e sor o daha bilgili ben bozunca komple silip tekrar kuruyorum...
Windows8 nickli arkadaş mı?Shit Happens 'e sor o daha bilgili ben bozunca komple silip tekrar kuruyorum...
yok @ Shit Happens 'e sor.Windows8 nickli arkadaş mı?
Hiç kullanışlı değil![]()
![]()
![]()
![]()
Auto Cool Güneş Enerjisiyle Çalışan Araç İçi Hava Fiyatı
bu zımbırtıdan koy cama ferah ferah kalsın arabanın içi.
kullanışlı takıyorsun o kadar kedi gibi...Kullananlar memnun kalmamış. Bana da pek kullanışlı gelmedi.
Haber linki falan var mı? Çok iyi olur eğer doğruysa.Güzel bir haber vereyim, Akk kampanyasına meclisten destek çıkmış. İyi oldu bu..
Haber diğer forumlara ait olduğu için buraya link koyamıyorum ama google ye yazınca çıkıyor.Haber linki falan var mı? Çok iyi olur eğer doğruysa.
Evet buldum. Ay hadi inşallah.Haber diğer forumlara ait olduğu için buraya link koyamıyorum ama google ye yazınca çıkıyor.
Akk sonrası hız 1 mbps seviyesindeyken yine böyle diyorlardı unutun diyorlardı. Sonra 3 mbps seviyelerine geldi akk. Neyse burası tartışma yeri değil.Bu işin icinde ciddi para var. Unutun bu işi arkadaşlar
Adguard seni çağrıyor...Vodafone reklamı yüzünden gelen kutusunu göremiyorum.
bence bizim yetkilileri çağırmamız lazımAdguard seni çağrıyor...
bence bizim yetkilileri çağırmamız lazımAdguard seni çağrıyor...
laptobumun fanından kötü sesler geliyor hadi hayırlısı
10 dk sonra kendini kapatıyor alet. Ets 2 oynarken kapandı tekrar açtım 2 saati doldurmak için. Yük yoktur herhalde diyerek arkaya aldım sonra bi açtım yük varmış süresi de dolmuş. Aceleyle yetiştirdimBen sıcaklar başladığından beri plastik yanık kokularıyla oyun oynuyorum. Olsun o kadar alev çıkmadığı sürece sorun yok![]()
Laptop ise fan temizliği yap. Benim laptop %80 fark etti.10 dk sonra kendini kapatıyor alet. Ets 2 oynarken kapandı tekrar açtım 2 saati doldurmak için. Yük yoktur herhalde diyerek arkaya aldım sonra bi açtım yük varmış süresi de dolmuş. Aceleyle yetiştirdim. 10-15 liralık bi soğutucu şart. Bayram haçlığından alırız artık steame 50 lira bayıldım daha vermezler.
Aldığımızdan beri hiç temizlemedim. Belli bir ekipman gerekiyor mu?Laptop ise fan temizliği yap. Benim laptop %80 fark etti.
Bizim bir arkadaş var ps4'ü kompresörle temizliyor.Abi uzun iş bu temizlik olayı, kasa değil ki vur kompresörü uçsun. Yarın piyasa yoklaması yapayım kaç liraya mal olur.