Ya ben kullanırım compact telefon sevmiyorum zaten."Küçük değil büyük seviyorum" falan.![]()
![]()
3 gün sonra bi alılıyosun 6s si sonra eline alınca bu ne kadar küçükmüş diyosın

Ya ben kullanırım compact telefon sevmiyorum zaten."Küçük değil büyük seviyorum" falan.![]()
![]()
İphone 6s ayarları açıp gul parlaklıkta ss alıp atabilecek var mı ?
Hahahaha, o yüzden 6s plus tercih edicem küçük telefonlar pek hoşuma gitmiyor.Zaten 5.5"'te gayet büyük sayılır.3 gün sonra bi alılıyosun 6s si sonra eline alınca bu ne kadar küçükmüş diyosın![]()
Hahahaha, o yüzden 6s plus tercih edicem küçük telefonlar pek hoşuma gitmiyor.Zaten 5.5"'te gayet büyük sayılır.
Vayy, kesin bende öyle bir şey olurum.Ama ios biraz değişik gelebilir bana aldığımda ilk kurcalarım baya.![]()
6s plus kullanıyorum ve çok memnunum.
Bataryam, telefonu seyrek kullandığım zamanlarda 6 günü zorladı. Sık kullandığımda da 1,5-2 gün gidiyor.
OIS özelliğinde 60 FPS video çekmeye ayrı bir hayranım zaten. Büyük ekrandaki rahatlık ve kararlı çalışan bir iOS. ( O la la)
Son durum bu![]()
Arkadaşlar merhaba, 6s 64 gb kullanıyorum. Mesajlara vb. uygulamların üstüne basınca ön izleme yapamıyorum.Direkt mesajı açıyor. Nedendir?
Bu süreler çok düşük. 6s 64GB ile 8 saat ekran süresi var. Oyun oynarsan 5 saat ekran süresi var.Hocam hayet iyi bence daha ne olsun 6s plısla bende bu saatleri alıyorum emin ol içini ferah tur
Bu süreler çok düşük. 6s 64GB ile 8 saat ekran süresi var. Oyun oynarsan 5 saat ekran süresi var.
Bu süreler çok düşük. 6s 64GB ile 8 saat ekran süresi var. Oyun oynarsan 5 saat ekran süresi var.
Hocam hayet iyi bence daha ne olsun 6s plısla bende bu saatleri alıyorum emin ol içini ferah tur
Eşim kullanıyor. Konum, Wifi ve LTE full aktif. İnstagram, Facebook, Pinterest, Whatsapp, Telegram, değişik kamera uygulamaları vs yani bayanların genel kullandığı bütün uygulamalar var. 38 saat beklemeye 8 saat ekran gördüm ağzım açık kaldı. Senden önce ben atıyordum telefonu çöpe ama yeni aldım, atamam. [emoji14]8saat nasıl süre alıyorsunuz ? Wifi ve 3g kapalı mı sürekli, benim aldığım 5,5 saat sürede konum dahil telefonda herşey açık oluyor.
Eğer sizde herşey açık 8 saat süre alıyorsanız telefonu çöpe atacam birazdan![]()
Eşim kullanıyor. Konum, Wifi ve LTE full aktif. İnstagram, Facebook, Pinterest, Whatsapp, Telegram, değişik kamera uygulamaları vs yani bayanların genel kullandığı bütün uygulamalar var. 38 saat beklemeye 8 saat ekran gördüm ağzım açık kaldı. Senden önce ben atıyordum telefonu çöpe ama yeni aldım, atamam. [emoji14]
Hatta bu konuda paylaştım bir kaç ekran süresi. Önceki sayfaları gezinin, görürsünüz.
Evet, uygulamalar çok farkediyor. Bu aralar oyun oynuyor, 5 saat anca görüyor.Gerçekten çok değişim gösteriyor bu telefonlar. Ben 7.50 almıştım ilk zamanlarda bi dahada göremedim o süreyi.
Çok sarj yiyen uygulamaları -periscope- gibi kullanıyorum bu aralar belki o yüzden sürem düştü, yarısını alıp götürüyor bi anda![]()
Hocam nasıl 1.5 2 gün gidiyo bekleme süresi olarak
Bende de var en fazla aldığım saat 8 saat kullanım 15. Saat bekleme
Fazla söze gerek yok açıkcası, Cihazım 6s Plus Silver..
![]()
Telefonun hem premium hissini bozmayacak hem de ince bir kılıf tavsiyeniz var mı?
Telefonun hem premium hissini bozmayacak hem de ince bir kılıf tavsiyeniz var mı?
Tek tam şarj ile bu süre imkansız iPhone tam dolmadan şarj etmişsin veya usb den bağlamışsın diğer türlü bu süreler çok epik birşey olurdu kendimizi kandırmayalımFazla söze gerek yok açıkcası, Cihazım 6s Plus Silver..
![]()
İyi akşamlar bi sorum olucaktı iphone 6s daha önce de ısınıyordu ancak çok hissedilmiyordu bir kaç gündür ısınıyor ve hissedebiliyorum bunu hava sıcaklığının bi etkisi var mıdır bu ısınmada ?