- Reaksiyon puanı
- 3,278
Kullanıma göre değişir. Ben 8 saat'te aldım 5 saat'te aldım.4 buçuk 5 saat kullanım 6s için ideal mi ?
Kullanıma göre değişir. Ben 8 saat'te aldım 5 saat'te aldım.4 buçuk 5 saat kullanım 6s için ideal mi ?
Kullandığın takdirde şarj gider ayrıca benim cihazım 6s plus , ben kullanarak aldım bu süreyi fakat anlayamadığım şekilde şarjım iyi gitti dün4 buçuk 5 saat kullanım 6s için ideal mi ?
Çok teşekkürler benim de pil her kullanımda aynı değerleri gstermiyor 2 gün nce çok iyi gitmişti arada iyiliği tutuyorKullandığın takdirde şarj gider ayrıca benim cihazım 6s plus , ben kullanarak aldım bu süreyi fakat anlayamadığım şekilde şarjım iyi gitti dünmemnunum şuan herşeyden kullandığında gidiyor ama şöyle alayım da yarım saat gezineyim dedin mi yüzde 10 uçuyor bi anda o yüzden 6s E göre normal değerler kendine sıkıntı etme
Şuna da inanıyorum prizler de fark ediyor kullanım sürelerinde gözlemlerime göreÇok teşekkürler benim de pil her kullanımda aynı değerleri gstermiyor 2 gün nce çok iyi gitmişti arada iyiliği tutuyor![]()
Bir sorun çıkmaz ben direk ayarlardan yaptımBir de şu güncellemeyi ayarlardan direk yapsam bi sorun çıkar mı çıkarsa da neler olabilir ?
Tahmini kaç dakika sürer yüklenmesi indirilik şaundaBir sorun çıkmaz ben direk ayarlardan yaptım
15 dakikayı geçmez ancak ilk güncellemeden sonra çok birşey bekleme sanki Zaman geçtikçe kullandıkça güncelleme oturup telefon kendine sonradan geliyor gibi hissettim ben Zaman geçtikçe iyi oluyor göreceksinTahmini kaç dakika sürer yüklenmesi indirilik şaunda
pluslar ın pili baya fark ediyormuş demek ki benim şaun kullanım 1.45 saat sarj 83 üstelik tasarruf modundaBak bu da şuanki bu akşamki kullanım değerim![]()
Muhtemelen benim de o Zaman'da o değerde olur kardeşimpluslar ın pili baya fark ediyormuş demek ki benim şaun kullanım 1.45 saat sarj 83 üstelik tasarruf modunda
Sıkıntı yok o zamanMuhtemelen benim de o Zaman'da o değerde olur kardeşim![]()
Öyle karne hediyesi mi olurmuş [emoji3] kardeşim kesinlikle memnun kalırsın hayırlı olsun6s Plus batarya konusunda nasıl?
Ne gibi şeyler sunuyor?
(İlk kez ios kullanıcam)
Bizimkiler karne hediyesi olarak alacaklar da yardımcı olursanız sevinirim.![]()
6s+ pil de maşallahı varÇok teşekkür ederim saol.Ya söz vermişlerdi bayadır bende 6s+ alıcam ama nasıl olur falan bilmiyorum bi araştırma yapayım dedim.![]()
Baya büyük avuca sığmıyor ama pil ömrü ekran kalitesi memnun ederVayy, kesin bende öyle bir şey olurum.Ama ios biraz değişik gelebilir bana aldığımda ilk kurcalarım baya.![]()
Hiç bir sıkıntı yok benim de ilk ios deneyimim android den daha iyi olduğunu hissedeceksin zaetnVayy, kesin bende öyle bir şey olurum.Ama ios biraz değişik gelebilir bana aldığımda ilk kurcalarım baya.![]()
Tamamdır hayırlısı olsun diyelimHmm inşallah ya.Aliyim de bi sorum olursa yazarım tekrardan buraya.
6s aldım 2 aydır kullanıyorumSen aldın mı kullanıyormusun?
Teşekkürler pil olaraktan mı plus istiyosun yoksa boyut yönünden mi .Hmm hayırlı olsun güle güle kullan.Bende abisinden yanayım.![]()