A10 7870K Tabanlı Sistem Tavsiyesi

selcukeraslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar yeni pc alicamda fiyata gore sizce nasildir apu ilk kez kullanacam biraz şüpheliyim

9b21290b56438d059630764ab589f383.jpg

Bide bu apunun stock fanından ses geliyor mu bilginiz varmi 7870k nin silent diye modeli cikmis eğer fanından yüksek ses gelmiyosa akasa venomu cikarmayi dusunuyorum
Arkadaslar fiyati monitorsuz 1300 e geliyor

Ozzy41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu sisteme yakın bir sistemi bir teknoloji sitesi toplamıştı . Belki sende oradan görüp birkaç değişiklik yapmış olabilirsin ama öyle yapmadıysan o teknoloji sitesi bu sisteme yakın bir sistem için oyun testleri yaptı ( GTA V , CS:GO vb.) . Oradan izleyebilirsin . Stock fan biraz sesli çalışıyormuş . Akasa Venom'u almanı tercih ederim .

selcukeraslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu sisteme yakın bir sistemi bir teknoloji sitesi toplamıştı . Belki sende oradan görüp birkaç değişiklik yapmış olabilirsin ama öyle yapmadıysan o teknoloji sitesi bu sisteme yakın bir sistem için oyun testleri yaptı ( GTA V , CS:GO vb.) . Oradan izleyebilirsin . Stock fan biraz sesli çalışıyormuş . Akasa Venom'u almanı tercih ederim .

Evet technopat topladi bu pc yi biraz daha iyileştirdim onlarin ramleri 8 di 16 ya cektim islemci near-silent modelini ekledim bu modelde ses cikiyor mu fikriniz varmi stock fani iyise akasa venomu cikarabilirim onun yerine ssd yi 240 yaparim

Ozzy41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Stock fan dediğim gibi zaten toplama rehberinden de bundan bahsedilmişti . Sesli çalışıyormuş . Bu konu hakkında bir kaç şey söylenmişti toplama rehberinde .

selcukeraslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Stock fan dediğim gibi zaten toplama rehberinden de bundan bahsedilmişti . Sesli çalışıyormuş . Bu konu hakkında bir kaç şey söylenmişti toplama rehberinde .

Dediğimi anlamadin onlarin topladiklari a-10 7870k benim eklediğim a-10 7870k near-silent diye model bu modelde stock fanından ses cikiyormu

Ozzy41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Özür dilerim yanlış anlamışım . Bu konuda bir fikrim yok .