Youtube için 500 tlye kadar mikrofon önerisi

Scarface42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Selamun aleyküm arkadaşlar. Makalelerimi seslendirebileceğim, amatör şarkı seslendirebileceğim bir mikrofon lazım. Bütçem 500 tldir. Direk 500 tllik önermeyin. İşimi görsün. Aşırıya kaçmayalım :)

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Bir zamanlar ünlü youtuber pewdiepie bu markanın yanlış hatırlamıyorum bu mikrofonunu kullanmıştı.

Eğer düzgün mikrofon istiyorsan amazonda harika seçeneklerin var. Türkiyeye gönderilen modellere göz atmanı öneririm.

Singing the Microphone-Don’t-Work Blues: The Journey of Amateur Musicians

Bu arkadaşın bloğunda "Amatör müzisyenler için" bazı faydalı bilgiler var. Anladığım kadarıyla sen bu tarz bir set istiyorsun ?

Bu arkadaşın videolarını takip ederim ve kullandığı mikrofon bu.

Scarface42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bir zamanlar ünlü youtuber pewdiepie bu markanın yanlış hatırlamıyorum bu mikrofonunu kullanmıştı.

Eğer düzgün mikrofon istiyorsan amazonda harika seçeneklerin var. Türkiyeye gönderilen modellere göz atmanı öneririm.

Singing the Microphone-Don’t-Work Blues: The Journey of Amateur Musicians

Bu arkadaşın bloğunda "Amatör müzisyenler için" bazı faydalı bilgiler var. Anladığım kadarıyla sen bu tarz bir set istiyorsun ?

Bu arkadaşın videolarını takip ederim ve kullandığı mikrofon bu.
Güzelmiş bu. Hoşuma gitti. Türkiye'den alamaz mıyız bunu? Kargo parası çok olur ve gümrükte takılmasın.

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
N11, hepsi burada, gitti gidiyor, bir dünya alışveriş sitesi var. Araştırırsan bulabilirsin sanıyorum. Kargo parası çok olur da bunu türkiyeye getiren adam da aynı parayı ödeyecek, üstüne bir de kar koyup sana satacak. Bizim milletin bu konuda fazla aşırıya kaçtığını düşünürsek kargo ücretinden korkma derim. Bu tür işlerden adam akıllı anlayan bir arkadaşında ayrıca fikir al.

Scarface42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
N11, hepsi burada, gitti gidiyor, bir dünya alışveriş sitesi var. Araştırırsan bulabilirsin sanıyorum. Kargo parası çok olur da bunu türkiyeye getiren adam da aynı parayı ödeyecek, üstüne bir de kar koyup sana satacak. Bizim milletin bu konuda fazla aşırıya kaçtığını düşünürsek kargo ücretinden korkma derim. Bu tür işlerden adam akıllı anlayan bir arkadaşında ayrıca fikir al.
Videodaki ürünü alabilirim. Anlayan arkadaş yokki. :) Araştırcam artık. Reis bana bide kamera lazım. Oyun videosu çekerken alt köşede kendimi görüntülemek için. Normal birşey yeter.