Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
İndirdim şu an sıkıntı yok gibi ama anlam veremediğim bir kasma var açıkçası. Kokuyorum :( neyse bi aç kapa yapıp geleyim düzelir muhakkak
O basta bende de oldu ısındi diye biraz bekle geciyor. Normal yani:)
Hahah korkma ya sakin artik bu isleri biliyorsun yani

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,416
Arkadaşlar Note 5 kullanan ve cihazı iyi analiz eden bir arkadaş kullanıcı yorumu olarak artılarını ve eksilerini yazabilir mi ?

Tunahan07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Note 5 e gelen son güncellemeyi yuklemelimiyim? yoksa note 6 ya gecirmek icin telefonu performansini düşürürmü?

tafo66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Arkadaşlar Note 5 kullanan ve cihazı iyi analiz eden bir arkadaş kullanıcı yorumu olarak artılarını ve eksilerini yazabilir mi ?
Çıkalı nerdeyse 1 yıl oldu ama hala piyasanın en iyi kamera ve ekranına sahip 5 telefondan biri diyebilirim. Performansta hiçbir düşüş yok aldığım günden beri. Hızlı şarj ederken ısınıyor. Kullanım esnasında bir ısınma yok. Her ay google güvenlik paketini güncelleme ile alıyor. Ayda 1 güncelleniyor yani alet. İşlevselliği zaten samsung standardı olarak diğer markalara göre çok yüksek. Multitasking, stock kamera, photo edit yazılımları falan neredeyse eksiksiz. Sadece fotoğraf dosya boyutu küçültme ve konuşma esnasında ses kaydetme işlemlerini 3. Parti yazılımlarla halletmeniz gerekiyor. Bu stock rom işlevselliği zamanla çok program kurup stabiliteyi düşürme ihtimalini ortadan kaldırıyor. Şarj bana 12 saat dayanıyor. Lg g4, 6 saat dayanıyordu. Normal günlük kullanımda çok rahat 18 saatleri görür. Telefonun kesinlikle dezavantaj diyebileceğimiz tek yanı, sd card girişinin olmaması. Darbe ve çizilmelere karşı da son derece dayanıklı ve ip 68 sertifikası olmasa da suya düşmesi falan durumunda kolay kolay su geçirmiyor.

kosed

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Çıkalı nerdeyse 1 yıl oldu ama hala piyasanın en iyi kamera ve ekranına sahip 5 telefondan biri diyebilirim. Performansta hiçbir düşüş yok aldığım günden beri. Hızlı şarj ederken ısınıyor. Kullanım esnasında bir ısınma yok. Her ay google güvenlik paketini güncelleme ile alıyor. Ayda 1 güncelleniyor yani alet. İşlevselliği zaten samsung standardı olarak diğer markalara göre çok yüksek. Multitasking, stock kamera, photo edit yazılımları falan neredeyse eksiksiz. Sadece fotoğraf dosya boyutu küçültme ve konuşma esnasında ses kaydetme işlemlerini 3. Parti yazılımlarla halletmeniz gerekiyor. Bu stock rom işlevselliği zamanla çok program kurup stabiliteyi düşürme ihtimalini ortadan kaldırıyor. Şarj bana 12 saat dayanıyor. Lg g4, 6 saat dayanıyordu. Normal günlük kullanımda çok rahat 18 saatleri görür. Telefonun kesinlikle dezavantaj diyebileceğimiz tek yanı, sd card girişinin olmaması. Darbe ve çizilmelere karşı da son derece dayanıklı ve ip 68 sertifikası olmasa da suya düşmesi falan durumunda kolay kolay su geçirmiyor.
Hadi canim 18 saati kimler goruyomus parmak kaldirsin bakalim birak 18 saati 12 saati surekli goreni tanimiyorum. 12 saat goren sadece arama yapiyor internet wifi fln acik deil 3310 gibi kullaniyodur.

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Hadi canim 18 saati kimler goruyomus parmak kaldirsin bakalim birak 18 saati 12 saati surekli goreni tanimiyorum. 12 saat goren sadece arama yapiyor internet wifi fln acik deil 3310 gibi kullaniyodur.
Ekran süresi değil toplam süreden bahsetmiştir diye düşünüyorum yoksa durum fail [emoji1]

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,416

Ellerine sağlık kafamdaki tüm soruları yanıtladın =)

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
S.a batarya kalibrasyon işlemi nasıl oluyor? Açıklayıcı anlatırsanız sevinirim. Arama yerinden kod mod giriliyormuş o şekilde. Diger turlu denedimde bide bu sekilde deneyeyim. Kapat100 sarj et 1 saat bekle ac 1 saat bekle şeklinde denedim.

Mert Bey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer yan sanayi ürün değilse normalde soyulmaz garantili ise direk değişime yolla
yan sanayi değil teknosadan aldım fakat malesef siyahlaşma başladı çerçevede garanti kapsamına giriyorsa gönderirim hemen teşekkürler

Mert Bey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Soyulmaması gerekir. Çünkü smasung'un verdiği bilgiye göre; yan çerçeve metallerinin rengi çerçeveler daha dökülmeden yani çerçeve metalleri sıvı haldeyken renkler karıştırılır ve öyle kalıp dölümü yapılır ve şekil verilir. Yani demem o ki metalin içi ve dışında aynı renk soyulma olmaması gerekir.

Şikayet ettiğiniz kısmın bir görselini atabilirmisiniz?

Bu sekilde bir soyulma var bende anlamadim onu bildigim icin sizlere sormak istedim

Ekli dosyalar

• IMG-20160610-WA0000.jpg
    IMG-20160610-WA0000.jpg
    39.7 KB · Görüntüleme: 519

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
Telefonunun Orta home tuşu çizilen var mı ? Hafif kılcal çizik

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
Biri cevap verebilir mi ? *#0228# den nasıl kalibrasyon yapıyoruz ? Şarjımızın full dolu olması gereklimi vs. İnce ayarlarını bilen birisi anlatırsa çok sevinirim. Hayırlı ramazanlar..

tafo66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Valla ben telefonu inanılmaz yoğun kullanırım. Bu 12 saat toplam süre. 3.5 - 4 saati ekran süresi oluyor. Daha sakin kullanan tanıdıklarım sabah 6 gece 12 arası kullanabiliyolar mesela.

10u®

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar mailler mobil veri kullanımında bazen gelmiyor wifi ye bağlandığım an toplu olarak gelmeye başlıyor bunun bir ayarı varmı acaba ?

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Aynen kararma diyebiliriz bu garanti kapsamina girer mi bilmiyorum ancak goturecegim en kisa zamanda servise
Daha önceden note 3'lerde soyulma meydana gelmişti. İlk basta garanti kabul etmedi ama sonra hatasını anladı çoğunu değişim yaptı. Bu durum note5'te nasıl olur pek bilemiyorum. Servise bağlı.

kosed

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Google playdeki yazi tiplerini artik desteklemiyormu note 5