resimdeki google çevirinin işi benim ki de ondan feyz alınmış örnek...Bu nasıl Türkçe, aklıma şu geldi
![]()
Bu konfik Türçesi.Bu nasıl Türkçe, aklıma şu geldi
![]()
ortada dönen laflara inanıyorsun ama devletinin kurumuna inanmıyorsun! git başka ödeme sistemi kullan sendeSuç paypal'ın değil. Türkiye'de çıkan ödeme sistemleri ülkede paypal'ı istemiyor. Bu yüzden bu karar alındı. Keşke bu benim şahsi görüşüm olsa ama bu laf dönüyor ortalıkta.
ortada dönen laflara inanıyorsun ama devletinin kurumuna inanmıyorsun! git başka ödeme sistemi kullan sende
Diğer ülkelerde böyle bir yapı yok, sadece Türkiye'ye özel bir çözüm geliştirmenin hem operasyonel güçlüğü var hem de maliyeti. Sorun bizim yönetmeliklerimizde.Sanırım data centerlarini Türkiye'ye getirmelerini istemişler böylece para akışı takip edilebilecek ve tabi ki bu yolla da vergi alınabilecek. Bu ne kadar doğru bilmiyorum ama eğer doğrusu ise Türkiye'den çekilmeleri gayet normal. Ne kadar gelir elde ediyorlar ki bu ülkede de gelip buraya sunucusunu kuracak vergi verecek bu ülkeye.
Başka ödeme sistemlerinin küçük tutarlarda komisyonu çok yüksek kalıyor. Bizim sorunumuz seni ırgalamıyorsa, buraya birşeyler yazmak zorunda değilsin.ortada dönen laflara inanıyorsun ama devletinin kurumuna inanmıyorsun! git başka ödeme sistemi kullan sende
Sen kaybetmezsin, ben kaybederim. Bilgin ve ilgin olmayan bir konuda illa birşey yazmak zorunda değilsin.Kapansın zaten bu haberler çıkmadan önce paypal kartı çektiler piyasadan çokta bir şey kaybetmeyiz.
Sen kaybetmezsin, ben kaybederim. Bilgin ve ilgin olmayan bir konuda illa birşey yazmak zorunda değilsin.
Yukarıda yazdım, Paypal'dan bana ne, Paypal benim dostum vs. değil. Ama şu var ondan aldığım hizmeti bana aynı koşullarla sağlayacak başka bir firma yok ve Paypal'ın çekilmesi ile birlikte Türkiye'ye para sokarken zarar edeceğim. Paypal'a küfredeceksen et. Haksızsın demem. Ama firmaya küfretmen, ondan faydalananları da görmemezlikten gelmene yolaçmasın.Senin kaybetmende benim umrumda değil paypal karttan nakit çekim tutarını 2000 liradan 300 liraya düşürdüler ki en ufak şekilde haberim olmadı bu durumdan ve içerde 850 lira param kaldı velhasıl çekemedim mecburen kuyumcudan altın al altın sat yaparak zarara girdim. Bu yüzdendir ki paypala karşı sorumsuzlukları yüzünden bir kinim var. İyi ki çekilmiş Türkiye pazarından.
Aylık kesinti var. Hiç hoş değil.peki ininal kart işe yaramaz mı?
ininal kart
Aylık kesinti mesele değil, 10 hatta 20 TL aylık kesinti yapsın, ama yurtdışından Türkiye'ye para gönderilirken komisyon almasın ya da az alsın. Ama maalesef böyle bir durum sözkonusu değil. Ininal kart Paypal'a karşılık gelmiyor.Aylık kesinti var. Hiç hoş değil.