Samsung note 5 batarya yardımm.

Bulent Berkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Beyler dün note 5 aldım ama sanki şarjı biraz hızlı bitiyo gibi ben ilk aldığımda şarjı yüzde 1 di aldım fulledim batayayı az kullanmama rağman biraz hızlı gidiyo gibi geldi bunu en verimli şekilde nasıl kullanabilirim yardım edin beyler. ( Bide mesela ben skype kullanmıyorum içinde yüklü gelmiş ama tamamen kaldıramıyorum sadece devre dışı bırakabiliyorum bunu kaldırmanın bir yolu varmı?) pil kullanımına baktığımda %15 hücre askıda gösteriyo bunun bu kadar yüksek olması normalmi(ekran %44 gösteriyo)

Son düzenleme:

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Skype kaldırmanın veya diğer istenmeyen uygulamaları kaldırmanın. Benim bildiğim tek yönü Root yapmak o zaman istediğin uygulamayı kaldır pil konusunda cihaz yeni mi en son hangi sütüm var üzerinde bu bilgileri de yaz ki sana yardımcı olalım

Bulent Berkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Skype kaldırmanın veya diğer istenmeyen uygulamaları kaldırmanın. Benim bildiğim tek yönü Root yapmak o zaman istediğin uygulamayı kaldır pil konusunda cihaz yeni mi en son hangi sütüm var üzerinde bu bilgileri de yaz ki sana yardımcı olalım
Evet kardeşim cihaz yeni 2 gün önce aldım. Muhtemelen root yapmam.

BURAK 22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
root yapma garantiden çıkar. samsung için garanti çok önemli. kullanmadığın uygulamaları devre dışı bırak. greenify diye bir uygulama var diğer uygulamaların arka planda çalışmasın diye hepsini zorla durduruyor ama whatsapp ı filan zorla durdurursan mesajları sen whatsappı açana kadar alamazsın.uyutmak istediğin uygulamaları seç . masaüstüne kısa yolunu ekle telefonu elinden bırakmadan önce ona bas uygulamalrı zorla durdur.

Bulent Berkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
root yapma garantiden çıkar. samsung için garanti çok önemli. kullanmadığın uygulamaları devre dışı bırak. greenify diye bir uygulama var diğer uygulamaların arka planda çalışmasın diye hepsini zorla durduruyor ama whatsapp ı filan zorla durdurursan mesajları sen whatsappı açana kadar alamazsın.uyutmak istediğin uygulamaları seç . masaüstüne kısa yolunu ekle telefonu elinden bırakmadan önce ona bas uygulamalrı zorla durdur.
Kardesim soyle bi durum var pil kullanımına baktigimda %36 %37 hücre askıda diye bisey var ekrandan bile fazla ekran %30 31 gosteriyo bu normalmi? Cihaz boşta diye bisey var oda %15 gosteriyo bunlar normalmi

BURAK 22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
bende note 2 kullanıyorum ekran %24 ekranın ışığını full de kullanma gündüzleri yarıdan biraz fazla olsun geceleri yarıdan aza indir. hücre askıda onu bilmiyorum salı günleri sdn cevaplıyor canlı yayınında sor sdn cevap veriyor. dediğim gibi greenify in yararını gördüm onu da dene.

Bulent Berkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bende note 2 kullanıyorum ekran %24 ekranın ışığını full de kullanma gündüzleri yarıdan biraz fazla olsun geceleri yarıdan aza indir. hücre askıda onu bilmiyorum salı günleri sdn cevaplıyor canlı yayınında sor sdn cevap veriyor. dediğim gibi greenify in yararını gördüm onu da dene.
Kardeşim internetten baktım telefon şebekesi az cektigi zaman iyi cekebilmek icin ekstra pil kullaniyomus iyi ceker diye turkcell aldik evde filan 2 3 dis cekiyo baska yerlerde iyide bu yüzden demekki şarjın hızlı bitmezi

BURAK 22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
evet bende köye gidince köyde çok hızlı bitiyodu onun için uçuş moduna alıyodum. bende hücre askıdanın o olduğunu öğrenmiş oldum saol