1500 TL'ye Şık ve Donanımlı Telefon Öneri

Cemyasin61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Benim kafamdaki telefon modelleri;
yekpare tasarım
Metal gövde veya kapak
Keskin hatlar
(Bunlar öncelikli detaylar.şart değil)

Tabi bunlar tek başına yeterli sebepler değil telefon alımında.fakat 1500 tlye pekte seçenek kalmıyo açıkçası.
Ayrıca;
ithalatçı firma veya general mobile almayı düşünmüyorum.(ithalatçıdan sadece lg g4 aklıma yattı.sorun çıkarma yüzdesi az bir marka bana göre.)
Az daha koy şunu al demeyin.1500 bende psikolojik sınır.telefona aşırı yatırım yapmak istemiyorum.iyisiyle kötüsüyle 3 sene kullanıp emekli edicem zannımca.

iphone 5s ide eleyelim.oda aklımda çünki

Alio6

Doçent
Reaksiyon puanı
38
5s şu saatten sonra alınmaz bence de 1500 tlye pekte telefon yok açıkcası htc desirelere bakmalısın

Drogba39

Profesör
Reaksiyon puanı
381
Şık olarak Samsung A(2016) serisi var ama donanım olarak önerilmiyor.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Benim kafamdaki telefon modelleri;
yekpare tasarım
Metal gövde veya kapak
Keskin hatlar
(Bunlar öncelikli detaylar.şart değil)

Tabi bunlar tek başına yeterli sebepler değil telefon alımında.fakat 1500 tlye pekte seçenek kalmıyo açıkçası.
Ayrıca;
ithalatçı firma veya general mobile almayı düşünmüyorum.(ithalatçıdan sadece lg g4 aklıma yattı.sorun çıkarma yüzdesi az bir marka bana göre.)
Az daha koy şunu al demeyin.1500 bende psikolojik sınır.telefona aşırı yatırım yapmak istemiyorum.iyisiyle kötüsüyle 3 sene kullanıp emekli edicem zannımca.

iphone 5s ide eleyelim.oda aklımda çünki

Merhaba,

Lg g4: Kasa malzeme konusunda sizin beklentilerinizi karsilayan bir model degil fakat. Ben donanimi fiyatina gore cok uygun bir urun almak istiyorum ekran ve kamerasi cok iyi bir urun almak istiyorum diyorsaniz o zaman lg g4 bu konuda tam isabet bir urun. Ithalatci garantili gr 1200-1400 tl arasi satiliyor. Bu fiyat bandindaki en guclu urun olmasinin yani sira sundugu kamera ve ekran ozellikleri bir onceki jenerasyonda en iyiler icindeydi.

* Sony xperia z5c: Teknoliji magazalarin 1700 tl'ye satiliyor fakat esnaf telefoncularda 1400-1600 tl arasi bulursunuz. Sahibinden'e bakin ilanlarda mevcut sony garantili hemde. Sd810 ile 720p ekran kombibasyonu ile cihaz cok guclu bir yapida. Zaten kasa malzeme kalitesk bakimindan sony cok basarili. Cok guzel calisan ve konumlandirmasi cok guzel bir parmak izi sensoru var. Arka kamera performansi da bu fiyat bandinda oldukca basarili. Pil peformansida iyi bir urun.

Tavsiyelerim bu iki urun. Ikiside tepe ust segment urunler ikiside guclu ve guzel ozellikler sunan cihazlar.

BURAK 22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
note 4 güzeldir dediğin özellikleri karşılıyor. o fiyat bandında note 4 ve lg g4 var.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
o paraya ya şık orta segment gelir yada basit tasarımlı eski amiral gemileri gelir.

g4 kullanıyorum. öyle premium bir havası yok telefonun. nexus 4 kullanıyordum onun yanında daha sade kalıyor.
fakat donanım çok iyi. arka kapak çıktığı için yedek pil de taşıyabiliyorum. böylece powerbank taşımaya gerek kalmıyor.

metal kasa olunca pil çıkmıyor haliyle powerbank taşıman gerekiyor. ayrıca kapak değiştiği için komple kılıf kullanmaya gerek kalmıyor.
öne tempereli cam yaptım kullanıyorum. deri kapaklıyı alırsan elinden kayma ihtimali de ortadan kalkıyor.

illede şık olsun diyorsan mağazaları bir dolaş derim.
ben şimdiye kadar en çok sony xperia c5 ultranın tasarımından etkilendim.
çerçeveleri inanılmaz ince. kasa da ince. renkleri şık. mediatek işlemcisi olmasa g4 almazdım kamerasına rağmen.

AykutBkr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
36
Samsung Galaxy A7 2016 kullanıyorum 4 aydır. Kesinlikle performans konusunda denilen gibi zayıf değil ve tasarım müthiş ötesi premium hissini veriyor. 1500 tl bandında önerebileceğim cihaz Galaxy A5 2016 modelidir. A7 ile aynı donanıma sahip (2 gb ram dışında). Tavsiyem A5 dir kardeşim pişman olmazsın.

muhasebeciadam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
1299 TL'ye Huawei HONOR7 öneririm kardeşim parmak izi okuyucusu ve muhteşem bi kamerası var

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Samsung Galaxy A7 2016 kullanıyorum 4 aydır. Kesinlikle performans konusunda denilen gibi zayıf değil ve tasarım müthiş ötesi premium hissini veriyor. 1500 tl bandında önerebileceğim cihaz Galaxy A5 2016 modelidir. A7 ile aynı donanıma sahip (2 gb ram dışında). Tavsiyem A5 dir kardeşim pişman olmazsın.
Samsung genelde orta seviye cihazlarını çok pahali fiyatlandırıyor.Örneğin a5 2016 a7 2016 gibi.Şimdi Güncelleme gelse bile çok geç Güncelleme alacak bir cihaz,o fiyata Güçsüz,uzun kullanımla kötü performans.O fiyata alınmaz.Bi kere o fiyata G4 var.Alınır.Cillop gibi telefon hem de amiral.Daha ne yahu.Orta seviye telefonlara 1800 tl veren bir Akım başlar da durduramayız falan şimdi.Sadece tasarım için telefon alınmaz.Kaldı ki içindeki işlemci S615 e eşdeğer.Neyleyim ben böyle telefonu?

q0kh4y

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Açtığım orta seviye telefon önerisi konusunda tavsiyeler, fikir alışverişleri ve incelemeler sonrasında lenovo vibe p1 almaya karar verdim. Dün sahurda siparişini hepsiburada.com dan distrübtör garantili olarak 1200 tl ye aldım. 1-2 gün içinde elime geçmesini düşünüyorum. İncelemelerini izle istersen. Ha ille metal kasa olmaz diyorsan, Asus zenfone 2 ye bakabilirsin ama 32-64 gb olan modeline. Hiç olmadı metal tasarım olarak huawei g8 ya da türktelekom honor 7 ( aslında huawei honer 7) inceleyebilirsin. Pil konusunda sıkıntı yaşamamak istiyorsan kesinlikle vibe p1 öneririm. 2 gün gittiği söyleniyor. Bakalm Bekliyorum bende. :))

Cemyasin61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Açtığım orta seviye telefon önerisi konusunda tavsiyeler, fikir alışverişleri ve incelemeler sonrasında lenovo vibe p1 almaya karar verdim. Dün sahurda siparişini hepsiburada.com dan distrübtör garantili olarak 1200 tl ye aldım. 1-2 gün içinde elime geçmesini düşünüyorum. İncelemelerini izle istersen. Ha ille metal kasa olmaz diyorsan, Asus zenfone 2 ye bakabilirsin ama 32-64 gb olan modeline. Hiç olmadı metal tasarım olarak huawei g8 ya da türktelekom honor 7 ( aslında huawei honer 7) inceleyebilirsin. Pil konusunda sıkıntı yaşamamak istiyorsan kesinlikle vibe p1 öneririm. 2 gün gittiği söyleniyor. Bakalm Bekliyorum bende. :))
o telefonu cok düşündüm.ben biraz daha pahalı modellere bakıyorum.

Çok Bilmiş

Doçent
Reaksiyon puanı
288
Bence Htc Desire Eye plastik olmasına ragmen kaliteli his veriyor ve tasarım olarak çok beğeniyorum.Fiyatı da uygun