Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

EsBer

Doçent
Reaksiyon puanı
272
Samsung unutmuştur kesin hergün yeni bir model çıkarıyo note 6 vardı bizde deyip kutuların üzerine note 7 yazmıştır ziyan olmasın diye de biz böyle yaptık demiştir :D:D:D
Sen sanırım samsung dan hazetmiyosun gömdün resmen

Crebros

Asistan
Reaksiyon puanı
14
38118658353af7569db57ba9b472db88.jpg
a9525cc08fbca7dfc0f1c07836d49903.jpg

2 hafta oncesine kadar en az 4.30 saat ekran suresi alirdim simdi ne olduysa sureler baya azaldi. Bilgisi onerisi tavsiyesi olan varmi ?

esasmevzi

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Bana mi oyle geliyo bilmiyorum ama telefon sarjda cok bekledi mi yani yatarken takip sabah alindi mi sarj suresi daha az oluyo sanki

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Bizim evdeki eşyaların hepsi samsung babam takıntılı :D
Bizim evdekilerde aynı babam samsung takıntılı tek telefonu lg g2 :)
Bu arada note 7 olacağı kesin değil her sey tahminden ibaret
Çıkınca gorucez ister note 585858819 olsun
Cihaz kaliteli olsunda
Seni yeni note serisine gonderecez gibi:)

EsBer

Doçent
Reaksiyon puanı
272
Bizim evdekilerde aynı babam samsung takıntılı tek telefonu lg g2 :)
Bu arada note 7 olacağı kesin değil her sey tahminden ibaret
Çıkınca gorucez ister note 585858819 olsun
Cihaz kaliteli olsunda
Seni yeni note serisine gonderecez gibi:)
Hiç fena olmaz kafama yatarsa.Ben telefon takıntılıyım model eskimeye başlayınca değiştirme isteği duyuyorum.tekno mağazalarına girince çıkasım gelmiyor o derece malesef :D

canko13

Asistan
Reaksiyon puanı
30
Formun daha kaliteli konulara ihtiyacı var. O çıkmış bu çıkmış. Aynı muhabbetler.

EsBer

Doçent
Reaksiyon puanı
272
Ben normalde S7 edge yi beğeniyorum zaten o şekilde görünce dedim heralde bu.Çıksın da bi görelim

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ben normalde S7 edge yi beğeniyorum zaten o şekilde görünce dedim heralde bu.Çıksın da bi görelim
Note edge var tek taraflı eğik ekran, ona benzer bir model çıkabilir. Edge ekranları bana göre çok gereksiz. V10'daki gibi 2. Ekranlar daha kullanışlı.

onemoretime

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Note edge var tek taraflı eğik ekran, ona benzer bir model çıkabilir. Edge ekranları bana göre çok gereksiz. V10'daki gibi 2. Ekranlar daha kullanışlı.
Herhangi bir şey ikinci olmuşsa gereksizdir bu teknoloji işinde :D ikinci ekranda yaptığın her şeyi zaten yapabiliyorsun ya da edge ekranı da aynı. Tamamıyla pazarlama yöntemi bunlar :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Herhangi bir şey ikinci olmuşsa gereksizdir bu teknoloji işinde :D ikinci ekranda yaptığın her şeyi zaten yapabiliyorsun ya da edge ekranı da aynı. Tamamıyla pazarlama yöntemi bunlar :)
Evet gereksizler, ama diğeri daha kullanışlı en azından.

Hamza kk

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Evet onu unutmuşum. 8 sene Iphone kullandım bozulduğu için şu anda akıllı olmayan bir telefon kullanıyorum. Yani yeni bir macera olacak bu benim için =)
Note 5 çok çok güzel kaliteli bir telefon bataryasıda gayet başarılı ama şimdi sen iphone kullanıcızı olduğun için yadırgarmısın bilemem

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,405
Note 5 çok çok güzel kaliteli bir telefon bataryasıda gayet başarılı ama şimdi sen iphone kullanıcızı olduğun için yadırgarmısın bilemem

Iphone kullanıcısıydım. Fakat fanatik değilim. 1.5 sene önce falan Android deneyimini tatmak istedim bunun içinde telefonun ölmesini bekledim nihayet öldü... Iphone'a laf etmem efsane stabil bir telefon ama her şey zulüm haline gelmişti biraz özgürlük tatmak istiyorum telefonda o yüzden Android'e geçmek istiyorum. GM 5 Plus alacaktım saf Android deneyimi için fakat kullanıcıların yorumlarını okuduktan sonra o riske girmek istemedim. Almışken de sağlam birşey almak lazım ölü yatırıma gerek yok. O yüzden Samsung' a yöneldim mecburen =)

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
GM 5 Plus için öyle bir algı yaratıldı ki beklentiler tavan yaptı. Donanım olarak üst seviye ancak kamerası başta olmak üzere büyük hayal kırıklığı. Bende düşünüp vazgeçtim. Bu arada G5'te yaşadığım ekran parlaklığı sorunu dünya genelinde yaşanıyormuş. Yazılımsal olduğu ve güncelleme beklendiğini okudum biryerde. Onun dışında bir kaç sorunu daha varmış. Kısaca g5 şümdilik tercih edilmemeli. Fiyatıda 2000 seviyesine kadar indi zaten. Note 5 temiz ikinci el sordum geçen hafta 2150 tl dedi. Note 5 düşünenler düşünmesin alsın piyasanın en iyi fiyat performans telefonu bence. Performans olarakta s7 serisinden farkı yok kullanıcı hissetmez.

drisilay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
GM 5 Plus için öyle bir algı yaratıldı ki beklentiler tavan yaptı. Donanım olarak üst seviye ancak kamerası başta olmak üzere büyük hayal kırıklığı. Bende düşünüp vazgeçtim. Bu arada G5'te yaşadığım ekran parlaklığı sorunu dünya genelinde yaşanıyormuş. Yazılımsal olduğu ve güncelleme beklendiğini okudum biryerde. Onun dışında bir kaç sorunu daha varmış. Kısaca g5 şümdilik tercih edilmemeli. Fiyatıda 2000 seviyesine kadar indi zaten. Note 5 temiz ikinci el sordum geçen hafta 2150 tl dedi. Note 5 düşünenler düşünmesin alsın piyasanın en iyi fiyat performans telefonu bence. Performans olarakta s7 serisinden farkı yok kullanıcı hissetmez.
Ekranı çabuk kırılıyor note 5 in cebimde iken ic ekranı kırılmış. Arka değil ön cepte. Kullanıcı hatası dediler. 710 tl onarım bedeli var. Alacaklar bunu da göze alsınlar

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Ekranı çabuk kırılıyor note 5 in cebimde iken ic ekranı kırılmış. Arka değil ön cepte. Kullanıcı hatası dediler. 710 tl onarım bedeli var. Alacaklar bunu da göze alsınlar
Hocam bende 8 ay 2 adet note 5 kullandım ilk telefonum çok yere düştü fazla dayanıklı çıktı ama sonunda ekranı kırıldı o haliyle takasa sokup ikinci note 5 aldım. Bence ekranında bir sorun yok her model gorilla glass 4 ile korunuyor teknolojiler aynı. Şanssızlık diyelim sizinkine.

EsBer

Doçent
Reaksiyon puanı
272
Yok ben s4 ten note 5 e geçtim sonra note 5 te yapabildiğim herşeyi zaten s4 te yapıyordum birde üstüne 2400 tl verdim pişman olmuştum dedim yani heves işte:)
Bu bir hastalık gibi birşey sanırım insan odaklaniyor almaya ve bi bakmışsın aaaa almışsın :)

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
v10 daki 2. ekran dan bildirimleri alıyorsunuz ana ekranı açmadan,müzik değiştirebiliyorsunuz,hava durumunu saati görebiliyorsunuz,ses açma kapama,wi-fi,fener ve kamera uyglamalarını çalıştırabiliyorsunuz :)