Android'mi ios'mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alican atabey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hangisi eğlenceli zaman geçirebilecegimiz bir işletim sistemi

mirai

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Eğlence mi? Tabiki android hatalarla boğuşmacalar falan bayağı eğlendirir seni. Şaka bir yana bunca yıldır ios kullanıp androide geçtim. İyiki de geçmişim. Teknoloji burada.

brownibrown

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ANDROİD
+
Galaxy Note 7 için beklenir mi?

Arkadaşlar Ağustos sonuna doğru 2500-3000 tl bandında bir telefon almayı düşünüyorum.Şuan arasında kaldığım iki model var o_O Galaxy S7 ve LG G5 .Beklediğim telefon ise Galaxy Note 7...

Fotoğraf performansı benim için çok önemli LG G5 te geniş açı Samsung'ta hızlı odak ve gece çekim avantajı var.Gündüz performansları hemen hemen aynı .Siz bu iki telefonun gündüz çekim performansı hakkında ne düşünüyorsunuz,bunu benimle paylaşırsanız sevinirim.:)

Diğer yandan iPhone 7 ve Galaxy Note 7 önümüzdeki günlerde çıkacak .iPhone 7 çıkınca rakiplerinde bir indirim olur diye düşünüyorum ;Note 7 2800-3000 bandında olacak gibi Sizce 3-4 aylık süreçte NOTE 7 yi beklemeli miyim?:confused:

kavgamm11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ANDROİD
+
Galaxy Note 7 için beklenir mi?

Arkadaşlar Ağustos sonuna doğru 2500-3000 tl bandında bir telefon almayı düşünüyorum.Şuan arasında kaldığım iki model var o_O Galaxy S7 ve LG G5 .Beklediğim telefon ise Galaxy Note 7...

Fotoğraf performansı benim için çok önemli LG G5 te geniş açı Samsung'ta hızlı odak ve gece çekim avantajı var.Gündüz performansları hemen hemen aynı .Siz bu iki telefonun gündüz çekim performansı hakkında ne düşünüyorsunuz,bunu benimle paylaşırsanız sevinirim.:)

Diğer yandan iPhone 7 ve Galaxy Note 7 önümüzdeki günlerde çıkacak .iPhone 7 çıkınca rakiplerinde bir indirim olur diye düşünüyorum ;Note 7 2800-3000 bandında olacak gibi Sizce 3-4 aylık süreçte NOTE 7 yi beklemeli miyim?:confused:
Note 7 mı
Note6 mı ?

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Androidde eğlenirsin, iOSta kendini güvende hisseder ve rahat edersin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...