/xo/
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 226
O çalışan laptop mikrofonu, kulaklık değil.Ben g3'ün kulaklığını kulaklık girişne takıyorum ve mikrofon çalışıyor.
O çalışan laptop mikrofonu, kulaklık değil.Ben g3'ün kulaklığını kulaklık girişne takıyorum ve mikrofon çalışıyor.
2erkek 1dişi 3,5mm Kulaklık Ve Mikrofon Splitter GittiGidiyor'da 219849189Mikrofon girişinde telefon kulaklığı (Mikrofonu kullanmak amacı ile)
Kulaklık girişinde PC kulaklığı..
Yine gitmiyor ses..
Mikrofon ayarlarından halloluyor ama ses kulaklıksan değil laptopdakinden gidiyor.Dur bakalım akşama iPhone kulaklığı ile deneyeceğim. Olmadı alacağız bir mikrofonlu kulaklık. @pesimist sesimi özlüyor sonra..![]()
AyneeeenBu kadarcık basit mi?
kapıda ödeme yapmıyolar .sVeriyorum o zaman sipariş, kapıda ödeme yapıyordu değil mi bunlar..![]()
Hemen bunu almalıyım. Ne de olsa kelepir.İşte size sırrım....
11916 MİKROFONLU KULAKLIK
Sadece 20 TL,
Gidip Allah'ın kablosuna 15 TL para verme![]()
Sen ne kadar kulaklık girişine takarsan tak mikrofon girişi boş kaldığı sürece ses gitmez karşı tarafaHemen bunu almalıyım. Ne de olsa kelepir.![]()
Sen ne kadar kulaklık girişine takarsan tak mikrofon girişi boş kaldığı sürece ses gitmez karşı tarafa
@pesimist ne diyorsun çift giriş mi var kulaklıkta?
Takmama rağmen ses gitmiyor ama..Adam mikrofon girişine mikrofon takıyorum diyor zaten.
Tamam o zaman aldım gitti.Var tabi yahu.... 2 tane jack var. Biri kulaklık biri mikrofon
Abi, sesin gayet güçlü geliyor.Yahu o gün birkaç kişi mikrofon olarak ne kullandığımı sordu. Sesim çok güzel gidiyormuş karşı tarafa.
Sizce nasıl gidiyor sesim? Ona göre sırrımı açıklayacağım hahahah![]()
Tamam o zaman @Troy gibi bende Ölüm Maçı yaparım.Akşam Süper kupada Beşiktaş'ın karşısına çıkacak takımı görmek için maç izleyeceğim. Yani ben yokum![]()